iki buçuk aylık bebekle..

bence tatilini erteleme otel dışına çıkmasan da senin için değişiklik olur.bebek hastalanacaksa evde de hastalanır ama tatilde moral depolarsınız.

Sizin yerinizde olsam kesinlikle giderdim. 40 günlük bebekle alışveriş merkezine gidip gezmişliği olan biriyim.Kışın bile kızımı ( 3 4 aylıkken ) kanguruyla açık havada yürüyüşe götürürdüm. Oldukça sağlıklı sık hastalanmayan koca bi sıpam var şimdi.
Kısaca bi düzeniniz bi yaşamınız var bebeği buna uydurun. Her zaman bebeğe göre hareket etmeyin derim

Kolik falan değilse hic sıkıntı olmaz. Bizim kadinlara ne bakiyorsunuz yaw? Onlara gore cocugu vebadan, veremden korur gibi soguktan korumaniz lazim.
Yazin bile yelek giydirmeniz, cantanizda esek kadar ter havlulariyla dolasmaniz lazim.
Cocuklarin cok usudugunu soylerler de nedense en cok terleyen hep bebekler ve cocuklardir.
Soğuktan sadece evsizler ölür, o da bazen...

Evt kızlar.karar verdik.GİDİYORUZ YUPPİE.Allah'ım bebeğim insallah hasta olmaz.

Cok iyi yapmissiniz bu karari vermekle.Bence bebeklerin hergün disari cikmasi gerekiyor.Disarda firtina olmadigi sürece tabi.Ben kizimi hertürlü hava kosulunda disari cikardim.En azindan yarim saat hava alabilsin diye.Hasta olucak diye korkmanin bir anlami yok.Bebeklerin de hastaliga direncli olabilmeleri icin öncelikle mikroplarla tanismasi gerekiyor.Ayrica temiz hava bebege iyi gelir yorulup kolay uyumasini saglar.

Size güzel bir tatil diliyorum.
Sevgilerle....

gidebilirsin ama ne olur ne olmaz elektriklisoba da al, belki müşteri az olduğundan yakmıyor olabilirler petekleri, başıma geldi çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…