- 26 Ağustos 2013
- 3.225
- 2.142
- 448
- Konu Sahibi hayalimdekisen
-
Hanımlar.benim oğlum ikibuçuk aylık.ve önümüzdeki hafta bir kış tatili planlıyoruz eşimle.sapanca tarafında ormanın için de otantik görünümlü bir otel.Ama kalorifer felan da var odalarda fakat orman soğuktur muhtemelen.çok ama çok kararsızm.ya bebeğim hasta olursasiz annelerden fikir bekliyorum.bebeği küçkken kışn yolculuk yapan var mı ?
Uyansın arkadasım sanki uyarınca ne olmuş biraz yattığı yerde oyalanır. Bu kadar2.5 aylik cocuk tek basina birakilir mi hadu erken uyanirsa belli olmaz ki...
bence kesinşikle sakonmayın bebeğinizede iyi gelecektir. Hem temiz hava hem ordaki pozitif enerjiniz:-D souksa souk bacom giydirirsin sıkıca ohh miss pambık pambık:-DHanımlar.benim oğlum ikibuçuk aylık.ve önümüzdeki hafta bir kış tatili planlıyoruz eşimle.sapanca tarafında ormanın için de otantik görünümlü bir otel.Ama kalorifer felan da var odalarda fakat orman soğuktur muhtemelen.çok ama çok kararsızm.ya bebeğim hasta olursasiz annelerden fikir bekliyorum.bebeği küçkken kışn yolculuk yapan var mı ?
2.5 aylik olup da uyaninca oyalanan bi bebek?cocuk yok herhalde:)Uyansın arkadasım sanki uyarınca ne olmuş biraz yattığı yerde oyalanır. Bu kadar
2.5 aylık bebek ;2.5 aylik olup da uyaninca oyalanan bi bebek?cocuk yok herhalde:)
Yalniz konu sahibi ben degilim bi karisiklik oldu galiba2.5 aylık bebek ;
uyanır bakar anne babası yok ;
hıı dışarı çıkmış yaramazlar der biraz tv izleyeyim,bi çay demleyeyim onlarda gelince içeriz beraber der beşiğinde baya oyalanır.sıkılır kitap okur,kadınlar kulubune girer dertli gelin kaynana hikayeleri okur :))))
ya uyanır uyanmaz çığlığı basar yada uyanır 1-2 ağlamaklı yapar bakar kimse gelmiyor başlar bağırmaya çağırmaya artık allah ne verdiyse.asla öyle yanlız bırakılıp gidilmez bence .
ama ben olsam tatile giderdim 9 ay hamilelik lohuslalık baya bunalıyor insan.%100 faydalı olur siz ve eşiniz için :)) 2.balayı olur
Benim eşim bebeğimin bu dönemlerinde (kayınvalidemin yönlendirmesiyle) nazar değecek, hasta olacak bilmem ne olacak diye kafamı dışarı çıkarttırmamıştı.Halbuki kış bebeği, ne çektim be.. ne lohusalık yaşadım.
Madem eşin gezdirmek istiyor koş hiç durma, hepinize değişiklik olur.
Yabancı annelere bayılıyorum. Yağmur çamur kar gunes rüzgar demeden yeni doğmuş bebeler ini alıp ülke ülke geziyorlar. Biz biraz fazla mi evhamliyiz ne. Bekar a hatun bosamak kolaymis benimde çocuğum yok belki ondan ben olsam kesin giderdim diyorum. Eminim sizin ve eşinizin bu tatile çok ihtiyaci vardir. Ne bileyim esinizle başbaşa kalmak romantik bir aksam güzel olmaz mi
Kac gun kalacaksiniz.. 1-2 gun tamam da fazlasi zor olur.. bebekle yolculuk cok zor.. giydir, soydur.. tatilden bur sey anlamazsiniz..
bence kesinşikle sakonmayın bebeğinizede iyi gelecektir. Hem temiz hava hem ordaki pozitif enerjiniz:-D souksa souk bacom giydirirsin sıkıca ohh miss pambık pambık:-D
Otelin adını öğrenebilirmiyim. Haftaaonu için ufak bir kaçamak ayarlamaya çalışıyorum da:-D
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?