iki buçuk aylık bebekle..

Yabancı annelere bayılıyorum. Yağmur çamur kar gunes rüzgar demeden yeni doğmuş bebeler ini alıp ülke ülke geziyorlar. Biz biraz fazla mi evhamliyiz ne. Bekar a hatun bosamak kolaymis benimde çocuğum yok belki ondan ben olsam kesin giderdim diyorum. Eminim sizin ve eşinizin bu tatile çok ihtiyaci vardir. Ne bileyim esinizle başbaşa kalmak romantik bir aksam güzel olmaz mi

Ben simdi o bolgedeyim havalar bir haftadir cok guzel hatta dun sapancada montu cikarip dolastim fakat geceleri serin
Ins bir sey olmaz icinizirahat tutun yinede bebek icin yaniniza ilac alin
Iyi eglenceler

Kac gun kalacaksiniz.. 1-2 gun tamam da fazlasi zor olur.. bebekle yolculuk cok zor.. giydir, soydur.. tatilden bur sey anlamazsiniz..

Ben olsam giderim ve o konuda çok rahat biriyim zaten sakınman :) hatta ben kendimin ki için doğsa da gezsek diye yol bakıyorum... Ne kadar sakınırsan o kadar hasta olur düşüncesindeyim ben... :)

bence kesinşikle sakonmayın bebeğinizede iyi gelecektir. Hem temiz hava hem ordaki pozitif enerjiniz:-D souksa souk bacom giydirirsin sıkıca ohh miss pambık pambık:-D

Otelin adını öğrenebilirmiyim. Haftaaonu için ufak bir kaçamak ayarlamaya çalışıyorum da:-D

2.5 aylik olup da uyaninca oyalanan bi bebek?cocuk yok herhalde:)
2.5 aylık bebek ;
uyanır bakar anne babası yok ;
hıı dışarı çıkmış yaramazlar der biraz tv izleyeyim,bi çay demleyeyim onlarda gelince içeriz beraber der beşiğinde baya oyalanır.sıkılır kitap okur,kadınlar kulubune girer dertli gelin kaynana hikayeleri okur :))))
ya uyanır uyanmaz çığlığı basar yada uyanır 1-2 ağlamaklı yapar bakar kimse gelmiyor başlar bağırmaya çağırmaya artık allah ne verdiyse.asla öyle yanlız bırakılıp gidilmez bence .
ama ben olsam tatile giderdim 9 ay hamilelik lohuslalık baya bunalıyor insan.%100 faydalı olur siz ve eşiniz için :)) 2.balayı olur

Yalniz konu sahibi ben degilim bi karisiklik oldu galiba

bebeginizi tanıyan sizsiniz uyku düzeni nasıl bu seferde tatil diye gidersiniz burnunuzdan gelmesin.

bence gidilebilir sonucta orman mis gibi hava odanızda sıcak olacagından degerlendırın. baktınız olmuyor yapamıyorsunuz toparlanıp gecersınız evınıze oldu bittiii :)

Bnde öyle düşünüyorm cnm bi yndan da korkuyorm iste

sapanca merkez sıcak olabilir ama dağ soğuktur.merkez ile arasında ciddi sıcaklık farkı var.ona göre giydirir kulaklarını kafasını sıcak tutarsanız sorun olacağını düşünmüyorum...ben kızımı doğru düzgün dışarı çıkarmadım bebekken yinede hasta olurdu ...olacağı varsa durdurmak imkansız...gerekli tedbirleri aldıktan sonra keyfini çıkarmak en güzeli....

Çok haklsn tatlm.hmde öyle bir ihtycmz var ki yabncilr gbi olsak kşke.evhamımzdan dolayı başımza gelmeyen kalmıyor.

Hicbirsey olmaaz diye dusunuyorum. Arabada giderken kaloriferler acik olsun. Orada da varmis zaten. Ekstra isitici alin yaniniza ne olur ne olmasi diye.. sikica giydirip cikarsiniz bebisi.. ne endeksiyonu ya oraya gelecek olanlar falan var demisler de, Yani ona bakarsan bebegi alip carsiya ciksaniz daha Cok insan var.. Cok da takintili olmamali insan. Rahat olun, birsey olmaz insallah..

Be oğlum 9 aylıkken gitmiştim yaz tatiline. Ama evdi Otel değil artık denizdenmi temiz havadanmi bilmiyorum evde bitürlü uyutamadığım çıt sesine uyanan çocuk kapının önündeki davullu zurnali düğüne bile uyanmadı. Gece yarılarına kadar uğraştığım çocuk. Akşam 9 da uyuyup sabah 10 da uyanır oldu . Artık zırt pırt nefesini kontrol ediyordum. 4 den 5 e kadar bide 2 den 4 e kadar uyuyor 4 de denize gidiyorduk. Eve gelince de düzen devam etti.

Bu konuda herkesin çekincesi olabilir, şahsen ben o kadar küçük bebekle gitmeyi tercih etmezdim. K.validen de bebek üşür hasta olur diye gitme demiş ama fesat olmuş...

Tabiki de tatlm.çok sağol. Yazıcı otel maşukiye.kesinlikle gitmelisin :) birde maşukiye bungalov evler.hem ucuz hem harika :)

Ben subatta dogum yaptim, yolculuk falan da yaptim birseycik de olmadi. Evhamli olanlarin bebekleri hep hasta hep hasta. Ben rahatim hep. Bebegim 9 aylik, hic de hasta olmadi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…