- 7 Şubat 2013
- 1.162
- 27
- 88
- Konu Sahibi hayalimdekisen
-
Benim tercih etmeyeceğim bir şey olurdu sanırım.Hanımlar.benim oğlum ikibuçuk aylık.ve önümüzdeki hafta bir kış tatili planlıyoruz eşimle.sapanca tarafında ormanın için de otantik görünümlü bir otel.Ama kalorifer felan da var odalarda fakat orman soğuktur muhtemelen.çok ama çok kararsızm.ya bebeğim hasta olursasiz annelerden fikir bekliyorum.bebeği küçkken kışn yolculuk yapan var mı ?
He annelik Babalık okadar kolaydı.Evde uyurken Çocuklarım telsiz belki almaz seslerini diye 40 kere gider bakarım odalarına. Kaldı ki evde bırakıp çıkacam aman allahım
Daha çok küçük ve hastalıklara karşı çok savunmasız. Bence bebek büyüyene kadar kış tatilini erteleyin. Yazı bekleyin,Hanımlar.benim oğlum ikibuçuk aylık.ve önümüzdeki hafta bir kış tatili planlıyoruz eşimle.sapanca tarafında ormanın için de otantik görünümlü bir otel.Ama kalorifer felan da var odalarda fakat orman soğuktur muhtemelen.çok ama çok kararsızm.ya bebeğim hasta olursasiz annelerden fikir bekliyorum.bebeği küçkken kışn yolculuk yapan var mı ?
Eger bebegin mizmiz degilse gitmelisin disari soguk olsa bile esinle birlikte farkli bir ortamda bir yemek bir kahve bile seni cok rahatlatir orman havasi zaten bebegin bol bol uyumasini saglar misafirsiz sadece ikiniz cok rahatlarsin orman havasinda enfeksiyon kapmaz bebegin kimseye dokundurtma yeter kiyafette bol al..sirtini terletme sapkasiz gezdirme birsey olmaz.cocuklar enfeksiyona acik olurlar lakin evine gelen bir kisinin bile yaydigi hastaliktan daha az etki eder dedigin gibi bir yerse..keyfini cikar iyi tatiler
Buyuk oglum iki aylikti kisin tatile gittim. Sorun olmadi.
Kucuk oglum iki aylikti onu da aldim yurtdisina gittim sorun olmadi ve yine kisti.
Bu kadar tedirgin olmayin bence
Fazla korumaci olmak sizi yipratir.
ben 5 aylikken yaptim. hava da cok soguktu. hasta falan olmadi ama cok uzun araba yolculuklarinda cildirdigi oluyordu.
30 yaşında hala bebeği erteleme sebebimiz hem daha hazır olmamamız hem de içimizdeki gezme aşkı. Eşimden tek ricam benim pimpirikliğimi dengelemesi ve bebekle her yere gitmemiz. Uçak yolculuğu bile yapmak istiyorum. Ama tabi daha bebeğim yok o yüzden de şimdi böyle konuşmak bana kolay :)
Çok doğru ya. Hayatımızı çocuklara göre düzenliyoruz sonra da stres oluyoruz. Azıcık rahat olmak lazım.Bence harika bir düşünceye sahipsin.biz bebeğe değil bebek bize uysun.anası babası gbi gezenti olsun.
Çok doğru ya. Hayatımızı çocuklara göre düzenliyoruz sonra da stres oluyoruz. Azıcık rahat olmak lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?