iki buçuk aylık bebekle..

Bnm bebeğim suan 4 aylık 3 aylıkken tatil yaptık ilk günler problem olmadı son dönmeye yakın hava çok rüzgarlı şapka vs takmamistim o gün hasta oldu iyi korusun bir şey olmaz heralde

açıkcası sizin yerinizde ben olsam kesin gitmem
çünkü çok küçük daha
şimdi bide mevsim geçişleri hasta olma olasılıgı çok daha yüksek
ama siz gitmek istiyorsanız
bebegi iyice giydirip bebek arabasında gezdirseniz
daha iyi korunmuş olur
hatta bi kozmont işinizi görürü
yada baş kısmı geçen kundan gibi çok güzel battaniyelerden var onlardan alın
bebegi sıkıca sarın bide bebek arabasına koyarsanız üşümez

Benim tercih etmeyeceğim bir şey olurdu sanırım.
Biraz küçük bebek.
Yaz olsa neyse de..

He annelik Babalık okadar kolaydı. Evde uyurken Çocuklarım telsiz belki almaz seslerini diye 40 kere gider bakarım odalarına. Kaldı ki evde bırakıp çıkacam aman allahım

Aynen diğer odada telsiz olmasına rağmen ağzı kapanmış mıdır, üstü açılmış mıdır, kustumu vs. kç kez bakıyoruz. Valla eşimde yok yanlızım... hava soğuk olunca bakkala bile gidemiyorum evde bırakıp insanlar pek rahat

30 yaşında hala bebeği erteleme sebebimiz hem daha hazır olmamamız hem de içimizdeki gezme aşkı. Eşimden tek ricam benim pimpirikliğimi dengelemesi ve bebekle her yere gitmemiz. Uçak yolculuğu bile yapmak istiyorum. Ama tabi daha bebeğim yok o yüzden de şimdi böyle konuşmak bana kolay :)

Daha çok küçük ve hastalıklara karşı çok savunmasız. Bence bebek büyüyene kadar kış tatilini erteleyin. Yazı bekleyin,
hem yaz tatili daha eğlenceli olur :)

geç tatile gittik bu sene haliyle deniz soğumuştu. kendim için ay denize girsem mi girmesem mi üşürmüyüm diye düşünürken. minicik bebekli bir çiftin bebişleriyle birlikte denize girdiğini gördüm, utandım kendimden...

2,5 aylık bebekle korkardım sanırım. ama ben gibi olmayın.

Eger bebegin mizmiz degilse gitmelisin disari soguk olsa bile esinle birlikte farkli bir ortamda bir yemek bir kahve bile seni cok rahatlatir orman havasi zaten bebegin bol bol uyumasini saglar misafirsiz sadece ikiniz cok rahatlarsin orman havasinda enfeksiyon kapmaz bebegin kimseye dokundurtma yeter kiyafette bol al..sirtini terletme sapkasiz gezdirme birsey olmaz.cocuklar enfeksiyona acik olurlar lakin evine gelen bir kisinin bile yaydigi hastaliktan daha az etki eder dedigin gibi bir yerse..keyfini cikar iyi tatiler

oğlum ocak ayında doğdu oldukça soğuktu hava tabi...
doktoruda söyledi dondurucu soğuk olmadıkça açın kapıları hava alsın gün içinde diye...
üşümez korkma gerekli önlemi alırsın...

Çok uslu bir bebeğim var.zaten iki saatlik yola gideceğiz.inşallah sorun olmaz ya.bu tatile öyle ihtiyacımz var ki.tüm sorunlarımızı atlatmak kafa dinlemek için..

Buyuk oglum iki aylikti kisin tatile gittim. Sorun olmadi.
Kucuk oglum iki aylikti onu da aldim yurtdisina gittim sorun olmadi ve yine kisti.
Bu kadar tedirgin olmayin bence
Fazla korumaci olmak sizi yipratir.

Çok haklısınız.O zaman tatil yolları bni bekler.yupiieee.

Bence harika bir düşünceye sahipsin.biz bebeğe değil bebek bize uysun.anası babası gbi gezenti olsun.

Ben krsinlikle tavsiye etmiyorum ufak oldugu icin hava degisimi ters etkileyebilir
Benimkilerle memlekete gittik gitmez olaydik ishal olmustular o ay kilo bile alamadilar
Yasadigim icin korkum ondan geliyor emaner edebilecegn biri varsa gotur disari cikarma istersen
Agzim yanmisti korkum ondan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…