iki buçuk aylık bebekle..

Ayy hadi ya.çok korktum şimdi of aşırı kararsız kaldm.biraz daha büyümesini beklemek en iyisi sanırım

bebeğin bünyesine bağlı bu iş
benim kuzenimgil bebekleri 10 günlükken deniz kenarı tatiline gittiler
çocuk şimdi 2 buçuk aylık ama en az 4-5 kere uçağa bindi daha bu kadar sürede
gezip duruyorlar yani
ama bebeğin maşallahı var 2buçuk aylık 7buçuk kilo

demem o ki bebeğinizin bünyesinin sağlam olup olmadığını bir şekilde anlayabiliyorsanız ona göre hareket edin
arabada ve iç mekanlarda çok terletmeyin ki dışarı çıkmak durumunda kaldığınızda terlemiş olmasın

Canim naturkoyemi gidiceksiniz

Ayy maşallah nazar değmesin.benim bebeğim de 8 kilo canm.

Yurt dışında çok karlı soğuk havada kardeşimi çocuk arabasıyla .çok gezdirdim ki yanımızda ormanda vardı ciğerlerine temiz hava iyi gelecektir tavsiye ederim ,soğuk memleket insanı ,pimpirikli değildir ve kardeşim kolay kolay hastalanmaz

ben olsam gönül rahatlığıyla giderdim.
kızımı ankara'da dünyaya getirdim. 15 günlük bile değildi yataklı trenle istanbul'a geldik. 2,5 aylıktı yine trenle yolculuğa çıktık. Allah'a emanet bebeğinizle temiz havada mis gibi yürüyüş yaparsınız.

Soğukluğunu vs. bilemiyorum ama şunu söyleyeyim sadece, muhtemelen spa için gidiyorsunuzdur, spa katına bebek kabul etmiyorlar hiçbir şekilde, kapalı sıcak havuzlar vs. de buna dahil. O nedenle bebeğe bakabilecek birinin daha olması sizin için çok iyi olur. Başbaşa zaman geçirebilirsiniz eşinizle.

Canim daha dun geldim tatilden 2.5 aylik oglum var marmaristeydim burnumdan geldi araba tuttu yerini cok aradi kucagimdan hic inmedi hep kucakta uyudu bidaha asla gitmem heralde buyuyene kadar. Birde hep dışarda olunca emzirmek sorun oldu yanima mama aldim artik bazi durumlarda vermek zorunda kaldim. Gozunu korkutmak istemem ama bence bidaha düşün. Her bebek ayni olucak diye biseyde yok

Canim cok guzel fakat inanilmaz soguk oluyor soyle diyeyim biz yazin yemege bilrgittigimiz de ustumuze hirka sal almadan oturamiyiriz baska bir soguk var heleki simdilerde tahmin et
birde ciktikca rahatsuz eden bir basinc var

Evet dağ havası soğuk olur eşimde korkuyorum diyor.ama 1 haftalık yıllık iznini kullanmak zorunda.sadece 3 gün kalacaktık.Ertelemeyi düşünüyoruz..

Evet canm.termal için gidiyorum.Zaten odalar daki küveti kullanmaktan başka carem yok.termal havuza gidemem bebeğimle.eşime bırakıp gitsem zevki çıkmaz.erteleme ihtimalimiz yüksek..

Canm valla bebek milletine güven olmaz.Bir de burnumdan getirirse çok üzülürm eşimn 1 hafta yıllk izni var.sanırm evde pinekleyerek geçircez.

Evet dağ havası soğuk olur eşimde korkuyorum diyor.ama 1 haftalık yıllık iznini kullanmak zorunda.sadece 3 gün kalacaktık.Ertelemeyi düşünüyoruz..
J
Aslinda ben tatil fikrinizden gecmenizi istemem mesela bolu sarot termale gidebiillirsinis hem bebeklde rahat edilceginz bur yer

bebginizi çok elletip opturmeyin hatta hiç elletmeyin sogukdan deilde yabanci insanlarin opmesin ellemsinden koruyun
biseycik olmaz insallah, orada her zaman aysayan insanlarin çocuklari nasil sa sizinkide oyle bi çocuk

Valla ben cesaret edemezdim ne yalan söyleyeyim.
Üşütmesi değil problem. Sıkı giydirirsiniz orası hallolur da. İnsan kalabalığı, otel odası ne kadar temiz orası muallakta.

ben bekarım tam bilmem çocuk bakımı ama
bildiğim kadarıyla uyku düzeni varsa problem olmaz ama siz de kolay hasta olabilir durumda olduğunuzu unutmayın...
emzirin uyutun çıkın gezin uyanmasına yakın gelin

Bekar olmak ayrı, bebek bakımından bihaber olmak apayrı şeylermiş. Bu yorumla anladım.
Küçücük bebek otel odasında tek başına bırakılır mı yahu? Hiç bir yakınınızın bebeği olmadı mı?
12 yaşlarında ki çocuk bile bırakılmaz. Kaldı ki bu ufacık bebek.

Canm valla bebek milletine güven olmaz.Bir de burnumdan getirirse çok üzülürm eşimn 1 hafta yıllk izni var.sanırm evde pinekleyerek geçircez.

Oyle sey mi olur. Hergune guzel bir aktivite bulun. Cikin onlari yapin. Hic mi yok bulundugunuz yerde yapmak istediginiz bir sey? ya da hep birlikte evde olsak da sunu yapsak dediginiz bir sey ?
Eminim ki vardir.

2 bucuk aylik bebekle sasmayin bence tatilinizi biraz erteleyin seneye cocuk biraz buyuyunce olsun mesela zaten o bebek hep ilgi ister cocuklada o sogukta cikmayacagina gore ertele bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…