- 17 Eylül 2014
- 329
- 218
- 48
- 39
- Konu Sahibi hayalimdekisen
-
Ben krsinlikle tavsiye etmiyorum ufak oldugu icin hava degisimi ters etkileyebilir
Benimkilerle memlekete gittik gitmez olaydik ishal olmustular o ay kilo bile alamadilar
Yasadigim icin korkum ondan geliyor emaner edebilecegn biri varsa gotur disari cikarma istersen
Agzim yanmisti korkum ondan
Canim naturkoyemi gidiceksinizHanımlar.benim oğlum ikibuçuk aylık.ve önümüzdeki hafta bir kış tatili planlıyoruz eşimle.sapanca tarafında ormanın için de otantik görünümlü bir otel.Ama kalorifer felan da var odalarda fakat orman soğuktur muhtemelen.çok ama çok kararsızm.ya bebeğim hasta olursasiz annelerden fikir bekliyorum.bebeği küçkken kışn yolculuk yapan var mı ?
bebeğin bünyesine bağlı bu iş
benim kuzenimgil bebekleri 10 günlükken deniz kenarı tatiline gittiler
çocuk şimdi 2 buçuk aylık ama en az 4-5 kere uçağa bindi daha bu kadar sürede
gezip duruyorlar yani
ama bebeğin maşallahı var 2buçuk aylık 7buçuk kilo
demem o ki bebeğinizin bünyesinin sağlam olup olmadığını bir şekilde anlayabiliyorsanız ona göre hareket edin
arabada ve iç mekanlarda çok terletmeyin ki dışarı çıkmak durumunda kaldığınızda terlemiş olmasın
Canim naturkoyemi gidiceksiniz
Ayy maşallah nazar değmesin.benim bebeğim de 8 kilo canm.
Canim cok guzel fakat inanilmaz soguk oluyor soyle diyeyim biz yazin yemege bilrgittigimiz de ustumuze hirka sal almadan oturamiyiriz baska bir soguk var heleki simdilerde tahmin etMaşukiye yazıcı otel canım.
Hanımlar.benim oğlum ikibuçuk aylık.ve önümüzdeki hafta bir kış tatili planlıyoruz eşimle.sapanca tarafında ormanın için de otantik görünümlü bir otel.Ama kalorifer felan da var odalarda fakat orman soğuktur muhtemelen.çok ama çok kararsızm.ya bebeğim hasta olursasiz annelerden fikir bekliyorum.bebeği küçkken kışn yolculuk yapan var mı ?
Canim cok guzel fakat inanilmaz soguk oluyor soyle diyeyim biz yazin yemege bilrgittigimiz de ustumuze hirka sal almadan oturamiyiriz baska bir soguk var heleki simdilerde tahmin et
birde ciktikca rahatsuz eden bir basinc var
Soğukluğunu vs. bilemiyorum ama şunu söyleyeyim sadece, muhtemelen spa için gidiyorsunuzdur, spa katına bebek kabul etmiyorlar hiçbir şekilde, kapalı sıcak havuzlar vs. de buna dahil. O nedenle bebeğe bakabilecek birinin daha olması sizin için çok iyi olur. Başbaşa zaman geçirebilirsiniz eşinizle.
Canim daha dun geldim tatilden 2.5 aylik oglum var marmaristeydim burnumdan geldi araba tuttu yerini cok aradi kucagimdan hic inmedi hep kucakta uyudu bidaha asla gitmem heralde buyuyene kadar. Birde hep dışarda olunca emzirmek sorun oldu yanima mama aldim artik bazi durumlarda vermek zorunda kaldim. Gozunu korkutmak istemem ama bence bidaha düşün. Her bebek ayni olucak diye biseyde yok
JEvet dağ havası soğuk olureşimde korkuyorum diyor.ama 1 haftalık yıllık iznini kullanmak zorunda.sadece 3 gün kalacaktık.Ertelemeyi düşünüyoruz..
Aslinda ben tatil fikrinizden gecmenizi istemem mesela bolu sarot termale gidebiillirsinis hem bebeklde rahat edilceginz bur yerEvet dağ havası soğuk olureşimde korkuyorum diyor.ama 1 haftalık yıllık iznini kullanmak zorunda.sadece 3 gün kalacaktık.Ertelemeyi düşünüyoruz..
ben bekarım tam bilmem çocuk bakımı ama
bildiğim kadarıyla uyku düzeni varsa problem olmaz ama siz de kolay hasta olabilir durumda olduğunuzu unutmayın...
emzirin uyutun çıkın gezin uyanmasına yakın gelin
Canm valla bebek milletine güven olmaz.Bir de burnumdan getirirse çok üzülürmeşimn 1 hafta yıllk izni var.sanırm evde pinekleyerek geçircez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?