Önceki soruda bahsetmiştim. Uzun zaman sonra da birinden elektrik aldım. İş yeri yakındı bende bir uğradım. Hazır kapalıyken iş yerleri bazı değişiklikler yapıyormuş bende laflariz diye uğradım o oradayken.
Neyse lafladik normal biri zaten konuştuğumuz gibiydi. İlk defa beni gördü bende onu.
Biraz yürüdük hatta az da olsa...
Amaaa ben eve geldim bir mesaj atmış bana bir ilişki istemiyormuş benle ilgili değilmiş kendine iyi bak yazmış ve engellemiş beni.
Gerçekten çok kırıcı oldu çünkü kendimi kötü hissettim çirkin miyim diye düşündüm.
Kendimi çirkin bulmuyorum normalde. Arkadaşlarım da şaşırdı buna engellemese peşinden koşacak değildim.
Acaba diğer hesabımdan iki laf etsem mi buna çok içimde kaldı ne dersiniz ?
Neyse lafladik normal biri zaten konuştuğumuz gibiydi. İlk defa beni gördü bende onu.
Biraz yürüdük hatta az da olsa...
Amaaa ben eve geldim bir mesaj atmış bana bir ilişki istemiyormuş benle ilgili değilmiş kendine iyi bak yazmış ve engellemiş beni.
Gerçekten çok kırıcı oldu çünkü kendimi kötü hissettim çirkin miyim diye düşündüm.
Kendimi çirkin bulmuyorum normalde. Arkadaşlarım da şaşırdı buna engellemese peşinden koşacak değildim.
Acaba diğer hesabımdan iki laf etsem mi buna çok içimde kaldı ne dersiniz ?