İki çift laf etsem mi bu kişiye ?

Princes1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2021
319
106
53
26
Önceki soruda bahsetmiştim. Uzun zaman sonra da birinden elektrik aldım. İş yeri yakındı bende bir uğradım. Hazır kapalıyken iş yerleri bazı değişiklikler yapıyormuş bende laflariz diye uğradım o oradayken.
Neyse lafladik normal biri zaten konuştuğumuz gibiydi. İlk defa beni gördü bende onu.
Biraz yürüdük hatta az da olsa...
Amaaa ben eve geldim bir mesaj atmış bana bir ilişki istemiyormuş benle ilgili değilmiş kendine iyi bak yazmış ve engellemiş beni.
Gerçekten çok kırıcı oldu çünkü kendimi kötü hissettim çirkin miyim diye düşündüm.
Kendimi çirkin bulmuyorum normalde. Arkadaşlarım da şaşırdı buna engellemese peşinden koşacak değildim.
Acaba diğer hesabımdan iki laf etsem mi buna çok içimde kaldı ne dersiniz ?

Lütfen şu adamlara, kendini bulunmaz hint kumaşı gibi hissettirecek hareketlere girişmeyin. İki çift söz etmek yerine adamı yok sayın gitsin.

Belli ki elektrik alamamış sizden. Güzellikle bir ilgisi olduğunu düşünmüyorum .
Öyle yapayım madem ya biraz üzüldüm ama anlam veremedim

Nasıl tanıştınız? Yani o mu DM attı, ne oldu, ilk yaklasimi flört başlangıcı gibi miydi?
Bence bunları da yazın, daha sağlıklı yorumlarız.

Nasıl tanıştınız? Yani o mu DM attı, ne oldu, ilk yaklasimi flört başlangıcı gibi miydi?
Bence bunları da yazın, daha sağlıklı yorumlarız.
Aynen o yazdı. Storylerime hatta gönderilerime yazdığım yazılara bile. Muhabbet kurmaya çabaladı yani. Sonra iki üç gün sabahladik baya zaten ramazan uyumadık. Elektirigimiz çok tuttu normalde üstünde durmam. Birkaç günlük bir şey sonuçta

Aynen o yazdı. Storylerime hatta gönderilerime yazdığım yazılara bile. Muhabbet kurmaya çabaladı yani. Sonra iki üç gün sabahladik baya zaten ramazan uyumadık. Elektirigimiz çok tuttu normalde üstünde durmam. Birkaç günlük bir şey sonuçta
Yani ortada ortak arkadas falan yok.
O zaman benim yorumum bu kişinin ciddi ilişkisi, belki nisanlisi falan var. Flört ederken iyi ama siz baskın yapar gibi onun muhitine girince panik oldu ve bu işi eline yüzüne bulaştırmadan Beceremeyecegini anladı - hemen engelledi . Şimdi avlarına aynı muhitte olmayacağı, sadece kendisinin ziyaret edecegi yakınlıkta insanlar üzerinden devam edecektir

O zaman benim yorumum bu kişinin ciddi ilişkisi, belki nisanlisi falan var. Flört ederken iyi ama siz baskın yapar gibi onun muhitine girince panik oldu ve bu işi eline yüzüne bulaştırmadan Beceremeyecegini anladı - hemen engelledi . Şimdi avlarına aynı muhitte olmayacağı, sadece kendisinin ziyaret edecegi yakınlıkta insanlar üzerinden devam edecektir
Benimde aklıma o geldi farklı şeyler de geliyor aklıma. Ben buna hiç oturduğum yeri söylemedim ama o biliyordu ben demeden bunu sonradan fark ettim biri beni mi denedi diye de düşünmeden alamadım kendimi

Katiliyorum. Evli, cocuklu vs. de olabilir. Yakalanma, acik verme korkusu yuzunden yakinda olan avini basindan atmistir belki.
Diger secenek (masum olani) begenmemistir.

Parmağımı oynatıp da ona cevap yazmam, kendini değerli hissetmesini sağlamam açıkçası.

Belli ki siz ayağına gidince sizin kendinizi kaptırdığınızı falan sandı, silin engelleyin gitsin

Bence sizde hata var 3 günlük tanıdınız ne olduğu belli olmayan adamın işyerine gitmek çok küçültücü değil mi .o adam değil siz kendinize yazık etmişsiniz.adam manyak ta cikabilirdi.evlide olabilir nasıl tanımadan sabahlara kadar konuşabilip yanına gidiyorsunuz

Bence sizde hata var 3 günlük tanıdınız ne olduğu belli olmayan adamın işyerine gitmek çok küçültücü değil mi .o adam değil siz kendinize yazık etmişsiniz.adam manyak ta cikabilirdi.evlide olabilir nasıl tanımadan sabahlara kadar konuşabilip yanına gidiyorsunuz
Çok haklısınız arkadaşım da aynısını söyledi. Yaptım bir hata

Back
X