- 19 Kasım 2015
- 237
- 69
- 98
- 33
- Konu Sahibi gonulturqut
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim adetime daha 5gun var kac tane test yaptim hepsinde boyle cikti ilk kizimda da boyle olmuwduBence 2 cizgi yok.. 2 tane cizgi olsaydi cok belli gorunurdu... bence tekrardan yapin emin olmak icin..
Bekledim hala ayniBekledimi sanki çizgilerin boyası akmış gibi .
Erken gebelik testleri varya onla yap daha net sonuç alırsın.fiyatı biraz var ama20tl.Bekledim hala ayni
Cok sevindim ama qaliba testler bozuktesti yenimi yaptın o bulanık kırmızılık gecmeliydi
Cok sagol canim bi kac gun gecsin oyle tekrar edeyim bakayim ne cikacak inwallah hamileyimdir cok sevindim cok istiyodumBen çok net 2. Çizgi görüyorum. Ama tabiiki kan vermeden kesin hamilesin değilsin diyemeyiz ama çizgi bariz var
Inşallah güzel sonuçlar alırsın:)Cok sagol canim bi kac gun gecsin oyle tekrar edeyim bakayim ne cikacak inwallah hamileyimdir cok sevindim cok istiyodum
öyle düşünme cnm ya hep bozuk testler sizemi denk geliyor üçüncü hamileliğim ilk testim zar zor belli oluyordu ve doğru çıktı ikincisinde yine öyleydi ucuncusunde kesin ve net belli oldu çünkü adetim geçmişti yarın yine yap haber vermeyi unutmaCok sevindim ama qaliba testler bozuk((
Inwalah canim yarin diyilde bi kac gun gecsin oyle yapicam bakalim sabr ede bilirsemöyle düşünme cnm ya hep bozuk testler sizemi denk geliyor üçüncü hamileliğim ilk testim zar zor belli oluyordu ve doğru çıktı ikincisinde yine öyleydi ucuncusunde kesin ve net belli oldu çünkü adetim geçmişti yarın yine yap haber vermeyi unutma