İki çocuk arası yaş farkı ne olmalı?

ninio

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2020
503
645
53
Herkese merhaba şuanda tam 4 yaşında bir kızım var. Tecrübeli annelere bir sorum olacak…
İki çocuk arası yaş farkınız nedir ve sizce ne olmalıdır artıları eksileri nelerdir paylaşır mısınız?

Bir de çocuğunuzu kaç yaşında birinci sınıfa verdiniz? O dönemde evde bir bebek daha olması çok mu zor olur?

Benim kızlarımın arasında 5.5 yaş var. Büyük kızım 1. sınıfa başladığında çok zorluk cektim. Hala da çekiyorum. Kucuk kızım 2 yaşını bitirmek üzere. Büyük kızım 2. Sinıfa gidiyor. Şu an bile ödevlerine saldırır, bağırır. Yani sessiz bir ortam yok ne yazık ki. Aradaki yaş farkı için 3 ya da 4 yaş ideal bence.

Bence 3 yaş olmalı oğlum 3 yaşında şuan 9 haftalık hamileyim doğana kadar 3bucuk olur eğer okul zamanında olsaydı çok zorlanirdim diye düşünüyorum çünkü kundakdaki bebekle her sabah okula gidip gelme çok zor olur dersleri olacak ilgi yetersiz kalacaktı 3 yaşında olsa o okula başlayana kadar 2.cocuk 2 yaşında falan olur hem beraber ders calistirisinz etkinlikler falan hemde 2sindie yeterli vakit ayira bilirsiniz

Benim 4.5 yaş olacak. Bence 3-4 arası iyi. 4ü geçince sanki jenerasyon değişiyor :)

Benim oğlum.bir hafta önce tam dört oldu ve anaokuluna gidiyor, üç buçuk aylikta bebişim var, su an bı problm yaşamadık gayet güzel gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…