Evt zaten en az aralari 3-4 yas olur olursa ama ne bileyim cok onume bu tarz seyler cikinca aslini merak ettim bu konununİyi de oğlunuz 6 aylık zaten daha, bunları düşünmek için çok erken değil mi? Ne gerek var şimdiden kendinizi düşünerek yoruyor ve üzüyorsunuz. Bırakın, zaman ne gösterek görün.
Fazla cnm evt ama hep emzirdim yeni yeni bi kac gündür ek gidaya basladik genetik sanirsam esim ve kardeşleri hep kilolu ve iri yapili bebeklermis6aylık çocuk 11kilo fazla değil mi? Dikkat edin lütfen taşırken.
Benim de bir kızım var. Aynı şeyleri söylüyorlar.ama sanmıyorum
Iki cocuk hic kolay olurmu mantiginiz aliyormu. Birbirlerinin huylarini bile bozuyorlar.Slm kizlar bu siralar kafama cok takiliyor nerde okusam genelde 2 cocuk daha kolay tek cocuktan birlikte oynuyorlar vs gibi yazilar gotuyorum,bu dogru mu gercekten..
Annelik harika bi duygu evlat bambaska birseymis 6 aylik oglum var sukurr
Ama ben kendimin cok anac insan olmadigimi dusunuyorum..
Onu oynatmak cok zor oluyor ,gezdirmek cook zor 11 kg oglum cok yoruluyorum ve uykusuzlukk..belkide oglum zor ve cok ilgi isteyen uyku duzeni olmayan bi bebek, bundanda bole dusunuyo olabilirm bilmiyorum ama cook zorlandigim kesin, esimin isleri dahada yogunlasti sabah 6 aksam 10da geliyor ayda 2 gun izin yani tamamen ogluma ben bakiyorum ve 2.cocuk fikrine cook uzagim
Bi yandanda kardesi olsn istiyorum
Yardim olacak insan yok etrafimda arada eltim ablam bakarlar ihtiyac icin carsiya cikarim ama ayda 2-3 sefer yani 2. Cocuk icin kimseye guvenemem
2 cocuklu anneler sizce ben tek cocukla mi kalmaliyim psikolojim bunu kaldirmicak gibi hamilelik,kucuk bebek,mizmizlanma,uykusuzluk bunlar cok korkutuyor
Ama ya oglum kimle oynayip derdini anlatacak bilemiyorumm
Siz tecrubeli anneler beni bu konuda aydinlatirdaniz sevinirim
Ayrica esim cok monotondur bana gore,baya zitiz birlikte pek bisey yapmaz hep yorgun tam bir iskolik bunuda belirteyim canlarr..
Sadece anne sütü ise hiç sıkıntı etme. Mama ve ek gıda sorunFazla cnm evt ama hep emzirdim yeni yeni bi kac gündür ek gidaya basladik genetik sanirsam esim ve kardeşleri hep kilolu ve iri yapili bebeklermis
Sorma cnm bi hareketli birde heryere yetisiyor kucagimda bile herseyi karistiriyor :)
Evt zaten en az aralari 3-4 yas olur olursa ama ne bileyim cok onume bu tarz seyler cikinca aslini merak ettim bu konunun
Malum bi isin icine girilmeyince ne oldugu belli olmuyor
Oyun cagindada hep birlkte oynamiyorlarki.Oyunun çoğu didismekle geciyor bazen .Çok iyi anlasincada kesin bi yaramazlk yapiyorlar .Valla ben çocuktan anlamam da iki kedi bi kediden daha kolay bakılıyor. Aynı mantık işliyordur belki ama oyun çağından sonra. Bebekken değil.
Oyun cagindada hep birlkte oynamiyorlarki.Oyunun çoğu didismekle geciyor bazen .Çok iyi anlasincada kesin bi yaramazlk yapiyorlar .Valla ben çocuktan anlamam da iki kedi bi kediden daha kolay bakılıyor. Aynı mantık işliyordur belki ama oyun çağından sonra. Bebekken değil.
Oyun cagindada hep birlkte oynamiyorlarki.Oyunun çoğu didismekle geciyor bazen .Çok iyi anlasincada kesin bi yaramazlk yapiyorlar .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?