iki çocukla Boşandıktan sonra

denizim84

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2010
1.595
125
123
2.5 yaşında ikizleri m var boşanma aşamasındayimm bundan sonra hayat nasıl olacak geçecek mi tüm bunlar ve en merak ettiğim konu 2 çocuğu olup da tekrar evlenen oldu mu sanki hayat tamamen bitmiş gibi

Benim kuzenimin de iki çocuğu var ve kısmeti de çok var yani ben yalnız yaşayamam aşksız yapamam diyorsanız illaki bir kısmetiniz çıkabilir neden olmasın.

O kadar çok kadın varki değil 2 çocuk 4 de olsa tek başına gayetde tek başına bakıp büyütüyor erkeğe ihtiyaç duymadan..
Boşanmadan evlilik düşünmek çok yanlış.

2.5 yaşında ikizleri m var boşanma aşamasındayimm bundan sonra hayat nasıl olacak geçecek mi tüm bunlar ve en merak ettiğim konu 2 çocuğu olup da tekrar evlenen oldu mu sanki hayat tamamen bitmiş gibi

Annem iki cocuguyla bosandi.
Yeniden evlenmedi.
Biz buyuduk, ablam evlendi, ben haftaya evleniyorum.
Kendi basina bizi buyuttu, hem anne hem baba oldu, siz de oyle olacaksiniz.
Cok zorluk cektik, cekmedik degil.
Ama simdi cook mutluyuz.

Ben boyle seylerin imtihan oldugunu dusunuyorum. Herkesin bir sinavi var. Kismetinizde varsa zaten yeniden evlenirsiniz ama 2 cocuklu bosanmis kadinlarda mutlu, illa ki evlenmeniz gerekmez.

İlla evlilik tabi ki dusunmuyorum o çocuklara nasıl yetecegim diye düşünüyorum hayat şu an bitmiş gibi nasıl herseyin altından kalkacağım bunu düşünüyorum ama evlenen örnekleri de görmek istedim

İlla evlilik tabi ki dusunmuyorum o çocuklara nasıl yetecegim diye düşünüyorum hayat şu an bitmiş gibi nasıl herseyin altından kalkacağım bunu düşünüyorum ama evlenen örnekleri de görmek istedim

benim bi tanıdığım iki çocukla çok güzel bi evlilik yaptı, çocuklarıda yanında, hep taze sevgili gibiler...

hayırlısı olsun senin ve çocukların için, umarım duygusal destek alacağın ailen, arkadaşların vardır, yanlız atlatmak zor

Ne ilk ne son boşanan insansınız bunu unutmayın. Hayat başta size zor gelecek ama her şeyi rayına oturttuktan sonra güzel bir yaşama adım atmış olacaksınız. Kendinize güvenin sizden öncekiler nasıl başardılarsa siz de yapabilirsiniz. Allah yardımcınız olsun.

Back
X