iki cocukla boşanmak

seni çok iyi anlıyorum, çocuk desen çocuk değil, tam ergen yaşta bu yılı tamamlasın bir şekilde göndermeye çalış.
kv ile konuş anlamayacaklardır ama ne diyeceğimi şaşırdım..
ailen gerçekten arkanda ise, bir mesleğin varsa, ben yalnızda başarabilirim dersen boşan, hiç çekme.

benim ailemde sözde benim arkamda..
annem, ahhh ayaklarının altı öpülesi annem, elinden geleni yapar.
destek olmaya çalışır. benim dayanağımdır hep, erkek kardeşimde aynı şekilde şuan bir iş için koşturuyo, işi olursa aylık 8 bn
maaşı olacak.rabbime dua ediyorum kardeşime şu işi nasip ette benide yawrularımıda kurtarsın..

en azından ben bir iş bulana kadar, düzen tutturana kadar kardeşim bana destek olur.
asla kimseye yük olmak istemiyorum ama ben şuan düştüm, düşene bir tekmede babam attı.
babamın sinirli bir yapısı var.
şeker hastası, şekeri başına vuruyo heralde, olur olmadık konuşur.
eşimin babama 100 bn borcu var.
evimi ipotek ettirmiş, banka icra takibine başladı satılacak. bankadan önce satmaya çalışıyorum şuan.
ederinden az bir fiyata gitmesin diye. evin tüm parası, bankaya borca gidecek.
ailemin yanına dönecektim ist.
10 ay sonra kiracısı çıkacaktı ve ben oturacaktım eve. plan buydu.
babam diyemediiğim, bugün öyle bir laf ettiki, beynimden vuruldum.
allahım al canımı dedim.
içimden, keşke eşim ne halt ediyosa etseydi, şiddet, küfür yoktu..
aldattı, borçlara soktu, ilgisizdi, ama keşke herne halt yiyosa yeseydide, ayrılık kararı almasaydım diyorum.
belkide şuan çaresiz olduğumdan böyle düşünüyorum, bilmiyorum.
bildiğim tek şey,
sokakta kalacağım, evimdeki eşyaları satacağım ama asla baba evine dönmeyeceğim..
ben ölürsem açlıktan, çocuklarımda benimle birlikte ölsünler, hiç kimseye vermem evlatlarımı.
çok uzunoldu kusura bakmayın, rabbim yar ve yardımcımız olsun...

seni çok iyi anlıyorum, çocuk desen çocuk değil, tam ergen yaşta bu yılı tamamlasın bir şekilde göndermeye çalış.
kv ile konuş anlamayacaklardır ama ne diyeceğimi şaşırdım..
ailen gerçekten arkanda ise, bir mesleğin varsa, ben yalnızda başarabilirim dersen boşan, hiç çekme.

benim ailemde sözde benim arkamda..
annem, ahhh ayaklarının altı öpülesi annem, elinden geleni yapar.
destek olmaya çalışır. benim dayanağımdır hep, erkek kardeşimde aynı şekilde şuan bir iş için koşturuyo, işi olursa aylık 8 bn
maaşı olacak.rabbime dua ediyorum kardeşime şu işi nasip ette benide yawrularımıda kurtarsın..

en azından ben bir iş bulana kadar, düzen tutturana kadar kardeşim bana destek olur.
asla kimseye yük olmak istemiyorum ama ben şuan düştüm, düşene bir tekmede babam attı.
babamın sinirli bir yapısı var.
şeker hastası, şekeri başına vuruyo heralde, olur olmadık konuşur.
eşimin babama 100 bn borcu var.
evimi ipotek ettirmiş, banka icra takibine başladı satılacak. bankadan önce satmaya çalışıyorum şuan.
ederinden az bir fiyata gitmesin diye. evin tüm parası, bankaya borca gidecek.
ailemin yanına dönecektim ist.
10 ay sonra kiracısı çıkacaktı ve ben oturacaktım eve. plan buydu.
babam diyemediiğim, bugün öyle bir laf ettiki, beynimden vuruldum.
allahım al canımı dedim.
içimden, keşke eşim ne halt ediyosa etseydi, şiddet, küfür yoktu..
aldattı, borçlara soktu, ilgisizdi, ama keşke herne halt yiyosa yeseydide, ayrılık kararı almasaydım diyorum.
belkide şuan çaresiz olduğumdan böyle düşünüyorum, bilmiyorum.
bildiğim tek şey,
sokakta kalacağım, evimdeki eşyaları satacağım ama asla baba evine dönmeyeceğim..
ben ölürsem açlıktan, çocuklarımda benimle birlikte ölsünler, hiç kimseye vermem evlatlarımı.
çok uzunoldu kusura bakmayın, rabbim yar ve yardımcımız olsun...

ahh canımmm rabbim sana banada bizim gibi olanlarada yardım etsin.
bugün. ortanca görümcem var o biraz aklı başşında dedim dertleşmek istedim ama kardeşi neler demiş sanki hiç bişey yokken ben yapmışım gibi aman allahım dedim herkesin gözünde ne kadar kötü olmuşum kardeşine tek laf etmedi. neyse rabbime havale ettim hepsini.
annemle dertleştim bugün kızım dedi eger geldiginde keşke demiceni bilsem dogumunu bile bekletmem hemen getiririm seni ama dedi eşinin dövmesi yok kötü bi alışkanlııgı yok. hadi geldin o gamsız görümcenin içimi sızlıcak dedi. olan sana ve cocuklarına olacak sen onun okulu bitene kadar hiç agzını acma evde yokmuş gibi davran isterse evin pislikten gecilmesin takma dedi . okul kapandıkdan sonra yine gelecek kardeşim derse eşin dedi bu sefer devreye ben girecem ararım kocanı eger kızımı ezip kardeini evine getireceksen ben kızımı alırım yanıma sende kardeşinle yaşa ne karını nede cocuklarınının yüzünü bidaha göremezsin benim senin lafınla sözünle ezecek kızım yok derim dedi.
annemle konuşmak o kadar iyi geldiki anlatamam. bugün hastaneye gittim sancılarım falan cıktı. bebegime bu üzüntüleri hissettirdigimeme üzüleyim kendimemi üzüleyim. gercekten insar gözünde hep iyi olmaya calışmışım cabalamışım ama kimsenin umrunda degilmiş iyi olmak

bunu yapmak çok zor biliyorum ama, bebeğin için üzülme.
başka şeylere odaklan , anne karnında herşeyi hissediyor bebekler.
kuzunu düşün ve sabret, allah sabredenlerle beraberdir.
çok afedersin ama, it itin kuyruğuna basmaz, ne kadar hatalı olursa olsun
kardeşinin hatalarını kabul etmezler.
bebeğine odaklan, arkanda aslan gibi annen var, sana o rahatlığıda vermiş.
yazık günah bizlerde birer anne kuzusuyduk, bunları hak etmedik.
senin içinde dua edeceğim, allah gönlüne ferahlık versin arkadaşım, evine huzur, eşine gören göz, duyan kalp versin.
bebeğini sağlıcakla kucağına al işlhh güle güle büyüt.. derttaşım

allah razı olsun kuzum bi kadın olmak cok zor. annem diyo şimdikarnındaaki bebegine bişey olsa fitnelik yaptı da oldu kimse demezki üzüntüden sitresten oldu o yüzden boşver kafana taıp durma isterse dünyanın kötüsü desinler allah biliyo gerisi bilmesede olur senin ailen arkanda dedi. rabbim sanada hayırlı kapılar acsın gönlümüzü ferah tutmaya calışalım. evlatlarımız var bize ihtiyacları var tıpkı bizm ailemize olan ihtiyacımız gibi

iyi günler.
evliligim çok cekilmez bi hal aldı o kadar bunaldımki insan yerine konulmamaktan. aslında son bi kaç aya kadar bu kadar degildik. ama yanıma gelen görümcen sayesinde inanın artık katlanamıyorum. 34 haftalık hamileyim hani çocuklarım için katlansam desem nereye kadar kısa kesmek istiyorum.
aslında yazmak istedigim o kadar şey var ki. içimi dökerek hıçkıra hıçkıra aglamaya çok ihtiyacım var. zaten hamileligim zor geciyo bu stresler iyice bunalıma soktu beni. dogumdan sonra ayrılmayı düşünüyorum bu evde insan yerine konulmuyorsam yaptıgımın kıymeti yoksa giderim anneme babama evlatlık yaparım şükür onlar arkamda. allahım ömür verirse dogumdan sonra cocugum toparlandıktan sonra bi işe girip calışmayı düşünüyorum. zaten kızım gelecek dönem anasınıfına gidecek. küçügünede annem bakar. bilmiyorum demesi şimdi kolay geliyo ama yapabilirmiyim becerebilirmiyim. millet ne der demeden ayakta durabilirmiyim.
çok cıkmazdayım.
Tabiki ayakta durabilirsin. Allah uzun omur versin annen baban da var. Planini yapmissin mukemmel de olmus. Benim kuzenim ayrildi anne yok baba yok 2 cocukla yasiyor. Kucuk de cocuklar biri 2. Sinifa gidiyor digeri ana okuluna. 3 sene oldu bosanali. Onu gordukten sonra gucsuz kadin yoktur diuorum

Annenin dediği doğru.
Okulların kapanmasına bişey kalmadı.
Bu sürü boyunca eşinin yanında görümcene çok çok iyi davran, yokken de hayatı burnundan getir.
Bana böyle böyle yapıyor derse de, iki üzüntüden ayılıp bayılma hallerine girersin, halbuki ben onunla aramız iyi olsun istedim,hep huyuna gittim yazıklar olsun hala mı böyle diyor diye olay çıkar.
Sonra da mağdur olan sen ol.
Madem o sinsilikle işi götürüyor, sen de aynısını yap.

tam olarak senin gibiyim :KK43:
2 evladım var ve boşanıyorum.. ailem arkamda, lakin babam demeye utandığım adam
hayatı bana daha da zindan hale getirdi.
bir mesleğin varsa, şanslısın, yapabilirsin.
şuanki aklım olsa, eşim ne halt ederse etsin, sesimi çıkarmaz, çocuklarımla o yokmuş gibi yaşamayı tercih ederdim.
aylardır iş arıyorum, bulamıyorum. lise mezunuyum, bir mesleğim yok.

ince bir çizgidesin, bulunduğum durum, şartlar nedir bilmiyorum ama şiddet yoksa,bir şeyleri tölere ederek devam et ve bu süreçte sağlam adım atmaya çalış.

çizginin diğer tarafı, karanlık, soğuk,acımasız hayat şartları, çaresizlik, intiharı bile düşünür hale geldim.
sırf çocuklarım için ayakta durmaya çabalıyorum.
rabbim sana, bana ve bizim gibilere yardım etsin ...

Gercekten hic bir sey yokmus gibi yasayabilirmiydin

yazınızı göz yaşlarıyla okudum.
çok zor demi hayat. rabbim yardım etsin. ben evleneli 6 sene oldu işte dövmesi yok sövmesi yok diye durdum. ama bir bucuk senedir görümcem yanımda okul için 17 yaşında. son iki aya kadar evdeki her hareketine sustum genclik dedim yarın benimde kızım var başkasının yanında mahcup olmasın dedim. ama keşke demez olaymışım son iki aydır hamileligimden ve rahatsızlıgımdan dolayı zar zor yerimden kalkıyorum bi gün demediki yenge bir bardak su istermisin. tamam yine bana bişey yapmasın ama arkasınıda bana toplatmasın güzellikle söyledigimde takmadı suratımı astım eşime söyledim şunu söyle yap bunu böyle yap diye belki ordan kendine bi pay cıkarırdiye ondanda anlamadı. çocuk desem cocuk degil o kadar sinsi bi insan ki aklı her şeye eriyo. bi gün okuldan gelince evi bi süpürür müsün dedim. yorulmuş diyede aradan bi iki saat sonra dedim dinlensinde öyle yapsın diye. inanırmısın ertesin benle küsmüş yatakdan çıkmadı yaptıgım yemege sofraya oturmadı. bi kaçgün öyle gecti abisi bi gün dedi yengene yardım ette sofrayı kurun diye kalkmadı 4 5 kere eşim tekrarladı bende mutfakta duyuyorum söyledigini. ha bide ogun okuldan geldikten sonra babasıgille konuşuyo babasına cekilecek gibi degil falan diyo benim için. neyse eşim bir daha söylerken kalk yardım et diye ben artık içeri girdim patladım ne yalvarıyosun onu yap bunu yap diye insanda vicdan olsa zaten kalkardı sen demeden dedim. aman allahım o bana bir laflar ediyo sanki ona eziyet etmişim gibi. bana sen kimsin, yapmak zorundamıyım ,çocuguna bakmak zorundayım kim oluyosun sen falan deyince bende madem öyle cık git bu evden dedim. o arada eşim kardeşini susturmaya yeltenmedi bile. bu lafı dedim diye kalkmış ayaga bana yürüyo. ondan sonra ben suclu oldum çıktım. kimse o buraya okumaya gelirken bana sormadı anlaşabilirmisin vs gibi. bide bu üçüncüü okulu ilk senesinde diger abisi okuldan aldı hal ve hareketlerinden dolayı sonra ablasının yanına giti ordada yapamadı benim başıma geldi. olaylar oldukdan sonra eşime dedim okul kapanana kadar susuyorum ama bidaha istemiyorum dedim. neyse son bir haftada o evde yokmuş gibi davranıyodum kafam az çok rahattı ama dün akşamki olay artık son damlayı koydu eşim olacak adamın onun yanında bana hakaret etmesi yok iki sene daha burda duracak demesi kardeşinin ordan pis pis gülüp burda duracam gitmicem gibi laflar etmesi. hani ikiside sen bu evde bi hiçsin demeye getirdiler
Ne kadar cirkef bir insanmis o gorumceniz. Ben olsaydım alır kapının önüne koyarım. Bi ara eltim in kızı bizde kaldı birkaç ay bizim ev okula yakın diye o da 14 yaşında. Bi işe elini sürdüğü yoktu. Cevap veriyordu bende dayanamadım direk esyalariyla kapının önüne koydum. Sonra ne mi oldu KP kıymetler i kopardı eşimi red etti artık düşün o derece. Sende kov gitsin ha kocan karşı çıkarsa bosancam derse bosasin eğer böyle bir sebepten bosuyorsa. Ne iğrenç insanlar ya. Yazık hamile halinde koskoca kıza hizmet ediyon bu ne anlayissizlik ya.

yazınızı göz yaşlarıyla okudum.
çok zor demi hayat. rabbim yardım etsin. ben evleneli 6 sene oldu işte dövmesi yok sövmesi yok diye durdum. ama bir bucuk senedir görümcem yanımda okul için 17 yaşında. son iki aya kadar evdeki her hareketine sustum genclik dedim yarın benimde kızım var başkasının yanında mahcup olmasın dedim. ama keşke demez olaymışım son iki aydır hamileligimden ve rahatsızlıgımdan dolayı zar zor yerimden kalkıyorum bi gün demediki yenge bir bardak su istermisin. tamam yine bana bişey yapmasın ama arkasınıda bana toplatmasın güzellikle söyledigimde takmadı suratımı astım eşime söyledim şunu söyle yap bunu böyle yap diye belki ordan kendine bi pay cıkarırdiye ondanda anlamadı. çocuk desem cocuk degil o kadar sinsi bi insan ki aklı her şeye eriyo. bi gün okuldan gelince evi bi süpürür müsün dedim. yorulmuş diyede aradan bi iki saat sonra dedim dinlensinde öyle yapsın diye. inanırmısın ertesin benle küsmüş yatakdan çıkmadı yaptıgım yemege sofraya oturmadı. bi kaçgün öyle gecti abisi bi gün dedi yengene yardım ette sofrayı kurun diye kalkmadı 4 5 kere eşim tekrarladı bende mutfakta duyuyorum söyledigini. ha bide ogun okuldan geldikten sonra babasıgille konuşuyo babasına cekilecek gibi degil falan diyo benim için. neyse eşim bir daha söylerken kalk yardım et diye ben artık içeri girdim patladım ne yalvarıyosun onu yap bunu yap diye insanda vicdan olsa zaten kalkardı sen demeden dedim. aman allahım o bana bir laflar ediyo sanki ona eziyet etmişim gibi. bana sen kimsin, yapmak zorundamıyım ,çocuguna bakmak zorundayım kim oluyosun sen falan deyince bende madem öyle cık git bu evden dedim. o arada eşim kardeşini susturmaya yeltenmedi bile. bu lafı dedim diye kalkmış ayaga bana yürüyo. ondan sonra ben suclu oldum çıktım. kimse o buraya okumaya gelirken bana sormadı anlaşabilirmisin vs gibi. bide bu üçüncüü okulu ilk senesinde diger abisi okuldan aldı hal ve hareketlerinden dolayı sonra ablasının yanına giti ordada yapamadı benim başıma geldi. olaylar oldukdan sonra eşime dedim okul kapanana kadar susuyorum ama bidaha istemiyorum dedim. neyse son bir haftada o evde yokmuş gibi davranıyodum kafam az çok rahattı ama dün akşamki olay artık son damlayı koydu eşim olacak adamın onun yanında bana hakaret etmesi yok iki sene daha burda duracak demesi kardeşinin ordan pis pis gülüp burda duracam gitmicem gibi laflar etmesi. hani ikiside sen bu evde bi hiçsin demeye getirdiler
Ne kadar cirkef bir insanmis o gorumceniz. Ben olsaydım alır kapının önüne koyarım. Bi ara eltim in kızı bizde kaldı birkaç ay bizim ev okula yakın diye o da 14 yaşında. Bi işe elini sürdüğü yoktu. Cevap veriyordu bende dayanamadım direk esyalariyla kapının önüne koydum. Sonra ne mi oldu KP kıymetler i kopardı eşimi red etti artık düşün o derece. Sende kov gitsin ha kocan karşı çıkarsa bosancam derse bosasin eğer böyle bir sebepten bosuyorsa. Ne iğrenç insanlar ya. Yazık hamile halinde koskoca kıza hizmet ediyon bu ne anlayissizlik ya.

çok saolun kızlar. valla geceleri yatmaya korkuyorum inanırmısınız 2 3 saat uyuyamıyorum düşünmekten beynimde kendi kendime bişeyler anlatmaktan. tam uyudum diyorum hamilelikten dolayı sagımdan soluma dönerken uyanıyorum sonra tekrar beynime düşünceler giriyo yine uykusuz saatler geciyorum. diyorum nasıl bi ailenin icine girdim ben o kadar uyanıklarki haklıyken haksız oluveriyosun anlatamıyosun bişey.
ben tartışma anında madem cekilecek gibi degil baba diyosun cık git evden zorla tutan yok dedim aman allahım sonra demez mi sen bana cık git diceksin bende susacakmıydım. halbuki ben cık diyecek dereceye durduk yere gelmedim bana sen kimsin senin işini yapmak zorundayım sanane vs gibi laflar kullanınca dedim. ama ne oldu yengem bana çık git dedi. artık umursamıyorum eşimle boşansamda boşanmasamda onun ailesi artık benim için yok.
bugün babam anneme demiş böyle ömür mü gecer kendini maahvedip durmasın. okul kapanana kadar beklesin sakince sonra damatla konuşur yok kardeşim iki sene daha kalacak evimde derse göndersin kızımı dilekcesini versin demiş. yaz boyunca yanımda kalır (annemgil köyde ankaratla 1 saatlik arası var) kışında ablasıgilin yanına gider kardeşleriyle kalır o kıymet bilmeyenlere hizmet edecegine kendi kaardeşlerinin yemegini yapar oturur evimizde demiş. benim ankarada kardeşlerim aynı evde kalıyolar ablam calışıyo iki kardeşimde okuyo bide abim var evli oda ayrı evde kalıyo. calışmayı falanda düşünmesin benim kızımada torunlarımada bakacak gücüm var ablası var abisi var demiş kimse onu mazlum bırakacak degil kocasının parasına da ihtiyacı yok demiş.

valla ablamda bir atarlandı 2 çocugu var boaşayacam bunu diyee , bizde sen bilirsin biz ne karar verirsen senın arkandayız dedik ,

sonra 7 yaşındaki oğlu ne yaptı ne etti oğlanı doldurdu doldurdu yolladı eve babası ,

bizimkide oğluna dayanamadı vazgeçti boşanmaktan ,

sonra biz suçlu olduk biliyormusun neden son bir şans ver dememişiz, sanki boynuzu biz taktık kıza ,

anlayacagın çocuklarınında psikolojilerini düşün , onlar için yeniden dönmek zorunda kalma

valla ablamda bir atarlandı 2 çocugu var boaşayacam bunu diyee , bizde sen bilirsin biz ne karar verirsen senın arkandayız dedik ,

sonra 7 yaşındaki oğlu ne yaptı ne etti oğlanı doldurdu doldurdu yolladı eve babası ,

bizimkide oğluna dayanamadı vazgeçti boşanmaktan ,

sonra biz suçlu olduk biliyormusun neden son bir şans ver dememişiz, sanki boynuzu biz taktık kıza ,

anlayacagın çocuklarınında psikolojilerini düşün , onlar için yeniden dönmek zorunda kalma

aileler acısından da cok zor bi durum. zaten benim ailemin 3 ay daha bekle demesinin nedenide bu sen sakinligini koru eşinin durumuna bak buna ragmen gelecek duracak diye dayatırsa o zaman gelirsin. cünkü benim eşim öyle ilgili bi insan degildir bana ve cocuguna karşı. ama şiddeti kötü bi alışkanlıgı yok eve falan saatinde gider gelir. tabi dilini saymıyorum cünkü allah eşimin eline degilde diline düşürmesin cünkü bi hasta olsam hemen sen kötülük düşürsen böyle hasta olursun daha gibi gibi. ben zaten bunları kendimce sindirmişim. işte kardeşinin yanında faalan beni suclu görüp onu yükseltmesi bana laflar söylemesini kaldıramıyorum. hani bu dönemde degil katlanacagım 2 senesi var daha onun yüzünden ne hamileligimin farkına vardım nede rahatsızlıgımdan dolayı oturup dinlenebildim. aynı evince nereye kadar

Bu üreme merakı niye.Esiniz kısa vadede değişmedi ya. Niye arka arkaya doğurur bı kadın anlamıyorum. Tek sizin için demiyorum. Uzmekte istemem asla sizi.
Size de yazık yavrulara da

Bu üreme merakı niye.Esiniz kısa vadede değişmedi ya. Niye arka arkaya doğurur bı kadın anlamıyorum. Tek sizin için demiyorum. Uzmekte istemem asla sizi.
Size de yazık yavrulara da

canım yorumları hepsini okumamışsın galiba. bu bebek benim için çok süpriz oldu cünkü korunuyoduk hamile kalmayı düşünmüyordum zaten ki kızımı kreşe verip calışmayı düşünüyodum.

kızlar ilk defa eşim erken gelip kızımı parka cıkardı banada dedi ama ben kasılmalarımdan dolayı cıkmadım hem biraz baba kız vakit gecirsinler dedim. kızım bile duyunca şaşırdı.
bilmiiyorum ben mi abartıyorum ama bu ufacık şey bile beni mutlu etmeye yetti eger şu kardeşi işinide hallederse iyi olacak inaşşalah.

Gercekten hic bir sey yokmus gibi yasayabilirmiydin

evim satılıp, banka borçlarını kapatacak..
elimde bir mesleğim yok, iş arıyorum bulamıyorum..
şubat ayında, o buz gibi havada doğalgazımı kestiler, elimde 5 kuruş yok...
çocuklarımın gözünde gördüğüm o şeyden sonra, ve çaresizliğin dibine vurduğum zamanlarda,
keşke ne halt yiyosa yeseydi, o yokmuş gibi yaşamaya devam etseydim diyebiliyorum

hayat şartları o kadar zorki.. bunu yaşamayan kesinlikle anlayamaz.
inanın bana, benzer konuları okuduğumda bende bir çoğunuz gibi, nasıl devam edersin, ayrıl vs vs derdim.
kadının türkiyede adı yok...
hele bir mesleği yoksa, gölgeden ibaret.
ailem arkamda, annem, erkek kardeşim, lakin babam :( o kadar zorki onunla yaşamak
dün bana ettiği bir cümleden buyana, kendimi toparlayamıyorum..

şöylede bir gerçek var ki, bunca zorluğa göğüs geriyorum, çıkış kapısı arıyorum resmen
geçen hafta, eşim barışalım, yeniden başlayalım, temiz bir sayfa açalım dedi.
ben hayır dedim, barışmak istemiyorum. bitti..

dedimya çaresizlik o kadar zor bir durumki, böyle zamanlarda dökülüyor dilimden.. bilmiyorum
rabbim kimseyi çaresiz bırakmasın..

Ailen yanındaysa çocuk doğduktan sonra düşünme bile.
Çok yormuş seni boşanma zamanın gelmiş her gün ayrı bunalıma gerek yok.

Eşyalarını topla git annenin evine.Kardesi gidene kadar dönmeyeceğini soyle.Bir hafta değil iki hafta degil yıl olmuş,sana sormadan eve getirmişler.Birde sana inat 2 sene daha kalacak demiş kocan.Ne çekiyorsun bu insanları ,sağlığına bebeğine yazik.

evim satılıp, banka borçlarını kapatacak..
elimde bir mesleğim yok, iş arıyorum bulamıyorum..
şubat ayında, o buz gibi havada doğalgazımı kestiler, elimde 5 kuruş yok...
çocuklarımın gözünde gördüğüm o şeyden sonra, ve çaresizliğin dibine vurduğum zamanlarda,
keşke ne halt yiyosa yeseydi, o yokmuş gibi yaşamaya devam etseydim diyebiliyorum

hayat şartları o kadar zorki.. bunu yaşamayan kesinlikle anlayamaz.
inanın bana, benzer konuları okuduğumda bende bir çoğunuz gibi, nasıl devam edersin, ayrıl vs vs derdim.
kadının türkiyede adı yok...
hele bir mesleği yoksa, gölgeden ibaret.
ailem arkamda, annem, erkek kardeşim, lakin babam :KK43: o kadar zorki onunla yaşamak
dün bana ettiği bir cümleden buyana, kendimi toparlayamıyorum..

şöylede bir gerçek var ki, bunca zorluğa göğüs geriyorum, çıkış kapısı arıyorum resmen
geçen hafta, eşim barışalım, yeniden başlayalım, temiz bir sayfa açalım dedi.
ben hayır dedim, barışmak istemiyorum. bitti..

dedimya çaresizlik o kadar zor bir durumki, böyle zamanlarda dökülüyor dilimden.. bilmiyorum
rabbim kimseyi çaresiz bırakmasın..

:(
Icim acidi yaa

Back
X