- 15 Haziran 2016
- 1.683
- 5.152
- 108
- 39
seni çok iyi anlıyorum, çocuk desen çocuk değil, tam ergen yaşta bu yılı tamamlasın bir şekilde göndermeye çalış.
kv ile konuş anlamayacaklardır ama ne diyeceğimi şaşırdım..
ailen gerçekten arkanda ise, bir mesleğin varsa, ben yalnızda başarabilirim dersen boşan, hiç çekme.
benim ailemde sözde benim arkamda..
annem, ahhh ayaklarının altı öpülesi annem, elinden geleni yapar.
destek olmaya çalışır. benim dayanağımdır hep, erkek kardeşimde aynı şekilde şuan bir iş için koşturuyo, işi olursa aylık 8 bn
maaşı olacak.rabbime dua ediyorum kardeşime şu işi nasip ette benide yawrularımıda kurtarsın..
en azından ben bir iş bulana kadar, düzen tutturana kadar kardeşim bana destek olur.
asla kimseye yük olmak istemiyorum ama ben şuan düştüm, düşene bir tekmede babam attı.
babamın sinirli bir yapısı var.
şeker hastası, şekeri başına vuruyo heralde, olur olmadık konuşur.
eşimin babama 100 bn borcu var.
evimi ipotek ettirmiş, banka icra takibine başladı satılacak. bankadan önce satmaya çalışıyorum şuan.
ederinden az bir fiyata gitmesin diye. evin tüm parası, bankaya borca gidecek.
ailemin yanına dönecektim ist.
10 ay sonra kiracısı çıkacaktı ve ben oturacaktım eve. plan buydu.
babam diyemediiğim, bugün öyle bir laf ettiki, beynimden vuruldum.
allahım al canımı dedim.
içimden, keşke eşim ne halt ediyosa etseydi, şiddet, küfür yoktu..
aldattı, borçlara soktu, ilgisizdi, ama keşke herne halt yiyosa yeseydide, ayrılık kararı almasaydım diyorum.
belkide şuan çaresiz olduğumdan böyle düşünüyorum, bilmiyorum.
bildiğim tek şey,
sokakta kalacağım, evimdeki eşyaları satacağım ama asla baba evine dönmeyeceğim..
ben ölürsem açlıktan, çocuklarımda benimle birlikte ölsünler, hiç kimseye vermem evlatlarımı.
çok uzunoldu kusura bakmayın, rabbim yar ve yardımcımız olsun...
kv ile konuş anlamayacaklardır ama ne diyeceğimi şaşırdım..
ailen gerçekten arkanda ise, bir mesleğin varsa, ben yalnızda başarabilirim dersen boşan, hiç çekme.
benim ailemde sözde benim arkamda..
annem, ahhh ayaklarının altı öpülesi annem, elinden geleni yapar.
destek olmaya çalışır. benim dayanağımdır hep, erkek kardeşimde aynı şekilde şuan bir iş için koşturuyo, işi olursa aylık 8 bn
maaşı olacak.rabbime dua ediyorum kardeşime şu işi nasip ette benide yawrularımıda kurtarsın..
en azından ben bir iş bulana kadar, düzen tutturana kadar kardeşim bana destek olur.
asla kimseye yük olmak istemiyorum ama ben şuan düştüm, düşene bir tekmede babam attı.
babamın sinirli bir yapısı var.
şeker hastası, şekeri başına vuruyo heralde, olur olmadık konuşur.
eşimin babama 100 bn borcu var.
evimi ipotek ettirmiş, banka icra takibine başladı satılacak. bankadan önce satmaya çalışıyorum şuan.
ederinden az bir fiyata gitmesin diye. evin tüm parası, bankaya borca gidecek.
ailemin yanına dönecektim ist.
10 ay sonra kiracısı çıkacaktı ve ben oturacaktım eve. plan buydu.
babam diyemediiğim, bugün öyle bir laf ettiki, beynimden vuruldum.
allahım al canımı dedim.
içimden, keşke eşim ne halt ediyosa etseydi, şiddet, küfür yoktu..
aldattı, borçlara soktu, ilgisizdi, ama keşke herne halt yiyosa yeseydide, ayrılık kararı almasaydım diyorum.
belkide şuan çaresiz olduğumdan böyle düşünüyorum, bilmiyorum.
bildiğim tek şey,
sokakta kalacağım, evimdeki eşyaları satacağım ama asla baba evine dönmeyeceğim..
ben ölürsem açlıktan, çocuklarımda benimle birlikte ölsünler, hiç kimseye vermem evlatlarımı.
çok uzunoldu kusura bakmayın, rabbim yar ve yardımcımız olsun...