- 14 Ocak 2013
- 165
- 80
- 98
- 38
Merhaba konu çok eski ama inş mesajımı okursunuz :) Benimde oğlum kreşe gidiyor 2 yaşından beri çalışıyorum.Birdahaki eylülde inş.ilkokula başlayacak. Yaşım o zaman 34 olacak.Siz 2.çocuk olayını naptınız acaba? Bende 2.çocuğu ilkokul zamanına getirip işi bırakmayı düşünüyorum ama işim çok rahat bir yandan da üzülüyorum. napsam bilemedim hem yaşım geçiyor hemde ilkokul önemli ama işte güzel çok kafam karışıkişte benim konum, dert edindiğim birşey değil ama. 8-6 çalışıyorum. oğlum 1 yaşına yaklaştı. Allaha şükür sıkıntılı bir çocuk değil. babaannesi ve annem dönüşümlü bakıyor. peşimden ağlama huyu yok.. ama ben şu an 2.çocuk yapıp onu da bırakmayı gözüm kesmiyor. Bir de onun için aynı özlemi! yaşamak istemiyorum sanki. Enerjisi ayrı tabi yoruluyorsun. Daha fazla efor gerekiyor. Genel olarak ülke gidişatına bakılırsa, ekonomik durumun vs bunlar da etkili. Kardeşi olsun diyorsun tabi ama şimdiki zamanda akraba ilişkileri malum!. az olup temiz olması mı.. Bilemiyorum inş. doğru karar verirsin.
bende 33 yaş bu aradatüm bunları düşünmek için yeterli zamanım var mı o ayrı ?.