- 2 Ağustos 2013
- 4.118
- 3.899
- 448
kayınvaliden yada annen bakıyorsa bence düşünün sizin yasta ilerliyor yada bezi bırakınca
işte en korktuğum yorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kayınvaliden yada annen bakıyorsa bence düşünün sizin yasta ilerliyor yada bezi bırakınca
sizin evladınıza kim bakıyorMaşallah kızınıza. Komşu da olsa birine güvenebileceğini bilmek büyük lüks. Bende o da yok malesef.
Maddi durumu toparlayınca düşünün bence de. Bizim de bu yaz bitiyor kredi borcumuz. O zamana kadar biraz kilo verip sonra biraz da birikim yapıp seneye düşüncem galiba ben de
Maşallah tekrar evladınıza. Benim kızıma ben bakıyorum. Öğretmenim, atama için uğraşacağım yıl hamile olduğumu öğrendim. Annem destek çıkmadı, eşimin ailesi zaten destek olmaz. Mecburen tüm planları erteledik çocuk büyüyene kadar, birkaç yıldır atama ve özel kurumlar için çabalıyorum ama çok ara verdiğim ve yaş ilerlediği için sonuç alamıyorum. Yine de şansımı denemeye devam ediyorum. İkinci çocuk bu şansı daha da düşürecek farkındayım. Ama kızımın isteğine kayıtsız kalamıyorum. Biz de istiyoruz ama şartlar oluşmuyor bir türlü ikinci çocuk için. İnşallah bir yol açılır bizim için de. Hayırlısı olsun ne diyelim tüm karar aşamasındaki anne adayları içinsizin evladınıza kim bakıyor
bende en uygunu öbür sene yazın düşünüyorum calısmalara baslamak için
bir mucize olsa borc olmasa ve rahatlasak hemen su an düşünsem yüce rabbimden isteğim bu olurdu
ikinci kez anne olmak istiyorum saglıklı hayırlı bir evladım daha olsun
cünkü kızım gibi mükemmel bir cocugum olsun cokkkk isterimharika bir evlada sahibim benim servetim odur
su dünyada
amin insallh en güzel en hayırlı olan olur tüm anneler içinMaşallah tekrar evladınıza. Benim kızıma ben bakıyorum. Öğretmenim, atama için uğraşacağım yıl hamile olduğumu öğrendim. Annem destek çıkmadı, eşimin ailesi zaten destek olmaz. Mecburen tüm planları erteledik çocuk büyüyene kadar, birkaç yıldır atama ve özel kurumlar için çabalıyorum ama çok ara verdiğim ve yaş ilerlediği için sonuç alamıyorum. Yine de şansımı denemeye devam ediyorum. İkinci çocuk bu şansı daha da düşürecek farkındayım. Ama kızımın isteğine kayıtsız kalamıyorum. Biz de istiyoruz ama şartlar oluşmuyor bir türlü ikinci çocuk için. İnşallah bir yol açılır bizim için de. Hayırlısı olsun ne diyelim tüm karar aşamasındaki anne adayları için
benim bakmaya gönlüm dünden razı kızımdayüce rabibime bin sükür dünya tatlısı ve uslusu akıllı bir fısırık köfte.beni engelleyen seyler
1)çalısıyorum kızıma komsum bakıyor okula gidip alma görevi simdi rahatım calısıyorm
2)maddi sıkıntımız var 2018 te eşimin borcu bitecek benim 2 yıllık kredim var 700 tl olarak
3)özel sektördeyim izin fazla kullanamam
4)ikinci bebeğime kim bakar aileden destek yok komsum bakarım diyor ama olurmu yapabilirmiyim acep
yapmam için sebebepler
1)kızım cokkkkkkk kardes istiyor ve 6 yasına girdi
2)ikincisi eşimde bende bir evlat sahibi olmayı cokkkk istiyoruz
3)ve önemlisi yaşım geciyor 35 girdim
bizim belimizi su parasızlık borc bukuyor.benim yaramı deştin sinemis
ben ne yapayım sastım kaldım
bende öbür sene yazın başlayım calısmalara diyorum ama içimden gün sayıyoryum resmen
2 Çocuklu çalışmayan anne olmak en büyük hayallerimden biri.
Tamamen çocukla alakalı bir durumKonuyu buraya acmak istedim hem daha fazla görunur hem bu da benim beynimi kurcalayan bi dert olmaya basladi artik :) sizin de fikrinizi almak istedim tecrubeli anne cok ne de olsa.3 yasinda bir oglum var calisiyorum.dogdugundan beri ne dogru emdi,ne uyudu.gunduz uykusunu birakali coook oldu,oncesinde de zaten yat kalk,yat bidaha kalk zor uyuturdum.aksamlari da uyumak istemiyor hic dinlenemiyorum hatta is benim icin iyi oluyor evde cok yoruyor bizi.gorunuste sakin bir cocuk ama dedigini yaptirir.biraz once 1 yas dogumgunu fotolarina bakiyordum da daha enerjik ve guzel gorunuyormusum ozaman.2de biraz daha yorgun,3te daha da.bir de is sıkıntısı da diger faktor tabi bunda.yas da geciyor.30un uzerindeyim.2.cocuk dusunuyorum ama bir yandan da gozum almiyor.daha mi cok yorulurum altindan kalkamam yoksa bir cocugun basini kari koca beklemektense 2 cocuk birarada buyur.zaman bosa akip gidiyor sanki.bir de tabi dogum izni var o arada mola vermis oluyorum ve dinleniyorum galiba.ne dersiniz calisan anneler 2.cocugun kac yasina kadar onu var.bu yazi da gecirip eylul den sonrasinda hamileligi istiyorum ama korkuyorum da ne dersiniz
İlk bebegimde (doğumdan sonra kaybettim) 20 kilo aldım , 2.de 33 :) , 3.de 9 . 80 kiloydum patavatsız bir insancık bana " 36 yaşında var mısın ? Coksan ne güzel genç gösteriyorsun "dediğinde daha 24 yaşındaydım :) hiç takmam öyle şeyleri ama perişan oldum :) nasıl vericem bu kiloları diye düşünürken tekrar bir hamilelik (plansiz) yaşadım . Psikolojim bozuldu daha da kilo alacağım diye .75 kiloya düştüm falandı filandi doğum yaptım derken bir baktım yine 80 hatta biraz da küsüratlı bir 80 . Ne yaptıysam veremedim .bir kaç ay önce diyete başladım ,şimdi 67 kiloyum çok şükür .diyet devam ediyor .57ye kadar yolu var :) bugün kayinvalidemin misafirleri vardı .çağırdı ,ben de bir yarım saat uğrayayım dedim .beni gören şok! (Ayıptır söylemesi 20 kilo vermiş gibi görünüyorum :) ) hata 28 yaşında olduğumu bilmedikleri için "3 cocugu ne ara doğurdun ,20 den fazla değilsindir sen .vah yavrum 15 inde mi evlendin " falan bayagi bir acidilar bana :) 28 yaşında olduğuma da asla inanmadılar :) kimlik gösterecektim az daha :) kıssadan hisse :)))) dediğim gibi çok düşünme .bunlar ertelemek için büyük sebepler .. kısa sürede çalışmalara başlamalısın. Kiloysa derdin ,ücretsiz diyet koçluğu da verilir :))) kolaylıklar diliyorum ...Cnm he bi de kilo problemi var ona deginmeyi unutmusum tabi,ben evlenir evlenmez kilo aldim.oyle hamile kaldim ve kilolu hamilelik gercekten zor.verecegim kilo belki 10 olsa rahat gecer ama iste ben su an diyet olayina sardim bir de kiloyu vereyim oyle cocuk yapayim dusuncesi de var suan bende.onun icin kafam karisik.2.ciyi mutlaka dusunuyorum ama sonunda kari koca ikimiz de cok bunalacaz.bunalacamiz kesin ama hangi zaman diliminde bunalmak daha mantikli onu secemiyorum ☺
Üç çocuklu çalışan anne olmak![]()