Seni o kadar iyi anlıyorum ki konu sahibi... Birazda ben anlatayım. İki oğlum var biri 6 yaşında diğeri 10 aylık buraya kadar her şey normal ama gel gör ki neler çektiğimizi bir Allah birde eşimle ben biliyoruz...
Büyük oğlum o kadar çok kardeş istiyordu ki bizi sürekli darliyordu bizde isteyince ikinci oğlum oldu sürpriz filan değil yani.
İşte sorunlar bundan sonra başladı büyük küçüğü aşırı derecede kiskanmaya başladı yani beni kıskanıyor bebekten.Davranislari hal ve hareketleri tamamen değişti çeşitli tikler yapmaya başladı gitmedigimiz Dr kalmadı geçen kış Dr larin verdiği ilaçlar hiç bir ise yaramadı en son nöbet geçirdi uykusunda bebeğim daha3 aylıktı ağlamaktan helak oldum herşeyden bıkmış bitmiş bir haldeydim hastaneden eve gelirken düşüp ayaklarimi kırdım öyle çok acım vardı ki ruhumda bedenimde...Bu süreci çok zor atlattık yaz tatili geçiyor bir şekilde ikisininde sağlığı iyi çok şükür şu anda

Büyük oğlum bu sene 1. Sınıfa başladı kesinlikle ders yapmak istemiyor sürekli erteliyor kaçıyor tekrar bir şey olacak diye korkuyoruz üstüne çok gitmiyoruz ama kendimi o kadar sıkıyorum ki anlatamam hiç bir şeye tahammülüm kalmadı sanki çok yorgun ve bitkinim eşim en büyük destekcim ama ikimizde çok yıprandık karı koca olmayı özledik basbasa dışarı çıkmayı rahat yemek yiyebilmeyi büyük oğlum çok zorluyor bizi bebek zaten emekliyor her yeri karıştırıyor sürekli peşindeyim... Sağlık olsun diyoruz artık böyle böyle buyuyecekler inşallah.
Size tavsiyeme gelince emzirirken de ilaç kullanılabiliyor psikiyatriste gidebilirsiniz ancak özel hastaneye gitmenizi tavsiye ederim. Allah yardimciniz olsun çocuk büyütmek çok zor ...