Merhaba hanımlar,
Dert benim derdim değil ama aileden olunca etkileniyorum isteristemez. Kuzenim X. Üniversite okudu bu sene bitirmiş olması gerekiyordu iki dönemden de dersi kaldığı için bir sene uzamış oldu okulu. Yada uzamasını istediği için bıraktı o dersleri bilemiyorum.. Memleketini, ailesini hiç sevmiyor (seviyorum diyor ama hareketlerine baksan nefret ediyor dersin) nedeni yok ailesi pırıl pırıl insanlar hele annesi adeta kanatsız bir melek..
Herneyse, bu X öğrenci olduğu yerde pek hoş arkadaşlıklar yapmadı yeri geldi sevgilileri oldu (ki ailemiz buna müsade etmeyen ailelerden, olamaz demiyorum olabilir tabi ama tutucu bir aileden geldiğimizi belirtemk adına söylüyorum) erkekli kızlı evlerde kaldı (annesi yurtta kalıyor sanarken) arkadaslarıyla alkol alma hatta madde almada hiç kaçınmadığını biliyorum. Ramazan ayında bile kafayı bulduğunu bilirim. Annesi nekadar dinine düşkün nekadar titiz davransada bu tam tersini yaşıyor.
X bu sene büt döneminden sonra yaz tatiline geldi bende ziyaretine gittim. Sevgilin var mı bilmem ne diye muhabbet ediyorduk çok karışık bir geçmişi var, artık hayatını düzene sokmak adına sevgilin var mı varsa hemen gelsin ailenle tanıştır artık ciddi bişeyler olsun hayatın düzene girsin dedim hem kalan derslerini bitirirsin hem sözdü nişandı biarada yürütürsün sonrada evlenirsin bi aile kurarsın dedim. Demez olaydım.
Evet sevgilim var çok aşığız diye başladı ben tabi mutlu oldum adına. Annesi babası ayrı babasıyla yaşıyor dedi bende bence bu sorun olmaz sen geçindikten sonra dedim. sonra demez mi evlenmiş boşanmış ben şok! X'in ailesi kabul edermi bilmem ama ben biraz sindirdikten sonra neyse dedim bunu beklemediğim için şaşırmıştım ama aşılamayacak sorun değil sonuçta cahillikle başından talihsiz olay geçirmiş olabilir geçmişe takılmamak lazım dedim madem çok aşıksınız ve eminsin bu adamdan ozaman neden olmasın. Ama burda bitmiyormuş sevgilimin iki de çocuğu var ve sevgilimin abisi kız kardeşinin sevgilisini namus olayından öldürdü şuan hapiste yatıyor deyince artık ne diyeceğimi bilemedim bundan sonrası beni aşar sen ailenle konuş ben bişey diyemem dedim. Sevgilisi hala eski eşiyle görüşüyormuş boşanma sebebi de çok saçma geldi bana neymiş adam birkaç çocuk daha istemiş kadın istememiş derken ayrılmışlar
OZAMAN ÇOCUKLAR NEDEN ANNEDE??? (tabi konuşma anında bu soru gelmedi aklıma) bilmiyorum bişeylerin yanlış olduğunu düşünüyorum.
Yaşı 24 ama aklı 14 diyebilirm. Bu ilişkiyi yürütebileceğine inanmıyorum zaten sevgilisi ben ailenden çekiniyorum nasıl geleyim seni istemeye beni kabul etmezler iki çocuğum var diye kendini acındırıyo bizim safta kıyamıyor ona. Korkarım kaçma planları olabilir.
Yardımcı olmak istiyorum ama ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.. Annesiyle konuşmak istedim ama ne diyeceğimi bilemedim kendime yapılmasını istemediğim şeyleri yapmak istemiyorum. Ama X benim çocukluğum, benim kardeşim, benim canım ciğerim. Biraz saf herkese kanıyor ona doğruyu göstermek istiyorum. Bana bi yol gösterin nasıl yardımcı olabilirm neyim doğru neyin yanlış olduğunu bilemez hale geldim..