Evet canım malesef öyle bizim için iyi olduğunu düşünürken aslında karı koca arasında anlaşmazlığa sebebiyet veriyor malesefAy varya benimde annem böyle inan 15 dakikalık mesafede oturuyorum nerdeyse her hafta gidip gördüm eşinle iki haftada bir bir gece kalıp geldik ona rağmen kadın hala benim gidip bir hafta iki hafta kalmamı istiyo ama ben her defasında reddediyorum ama yok kadın sürekli ısrar kıyamet tripler biseyler teyzemin kızı gidip kaliyomus falan ben ne kalmıyormuşum kalamam diyorum kusuyo bende ne yapcagimi şaşırmış durumdayım seninde 3 ay ne demek ya bu adam çocuğunu görmek istemicekmi kocan 3 ay nasil yanlış kalcak hiç düşünmüyorlar sadece kendilerini düşünüyorlar
anladım kuzum, o halde şuan boşuna üzüyorsun kendini.. keyfini çıkart, kimsenin seni üzmesine izin verme.. yani hatta sana acıyıp ya sen 5 aylık hamilesin yol mu çekeceksin demeleri gerekirken seni üzmeleri bir hayli saçma..Annemde gelmek istiyor ama gelemiyor bazı özel sebeplerden
Evet canım ama bizim gibi düşünmüyor herkes işte tercihimi eşimden yana kullanmaya karar verdim sonuçta onunla bir ömür geçiricem ben bebeğimin babası o üstelik kocamı çok seviyorum onunla vakit geçirmekten hiç usanmıyorumanladım kuzum, o halde şuan boşuna üzüyorsun kendini.. keyfini çıkart, kimsenin seni üzmesine izin verme.. yani hatta sana acıyıp ya sen 5 aylık hamilesin yol mu çekeceksin demeleri gerekirken seni üzmeleri bir hayli saçma..
canım benim zaten senin yerin eşinin yanı... sana bu tercihi sunmaları bile abes.. oh maşallah Allah muhabbetinizi arttırsın inşallah kuzum ne güzel :)Evet canım ama bizim gibi düşünmüyor herkes işte tercihimi eşimden yana kullanmaya karar verdim sonuçta onunla bir ömür geçiricem ben bebeğimin babası o üstelik kocamı çok seviyorum onunla vakit geçirmekten hiç usanmıyorum
Amin canım inşallahh rabbim herkesin evliliğinde hayırlı muhabbetler nasip etsin :)canım benim zaten senin yerin eşinin yanı... sana bu tercihi sunmaları bile abes.. oh maşallah Allah muhabbetinizi arttırsın inşallah kuzum ne güzel :)
Eşinin ve senin ilk bebegin anladigim kadariyla insan bu süreçte herseyini eşiyle beraber yasamak ister ailenin bu konuda bence yanlis düşünüyor. Bence gitme gidiyorsanda bir hafta 10 gün kal ve gel. Ama uzun sure sakin gidip kalma bende seninle ayni durumdayim yasadigim şehirde ne k.v nede kendi ailem yok hatta hic kimsem yok şuan 37. Haftadayiz bayramda gittim ve yilbasinda gittim memleketine 13-14 saatlik benimki de. Evimde esinle olmayi tercih ettim bizde yeni ev aldik biraz sksigiz eşimin is yoğunluğundan eve gelip yanliz kalmasini istemedim. Beraber birşeyler yapmaya calistik vakit buldukça. Bebegin oda hazirligi felan onlarla ugrastik. Ailemde saolsun bikez olsun bu konuda birşey demesi bana. Ama artik sende bir ailesin bir düzenin var evet annelerimizin ablalarimizi çok ozluyoruz ama bir evimiz bir sorumluluğumuzun var eşinden gitmeni istemiyormus sen kendi huzuruna mutluluğuna bak.insanin kendi evi gibi yok hamilelik sürecini esinle dolu dolu yasaMerhaba kızlar ...
Konuya şöyle başlıyım 20 haftalık hamileyim eşimle samsunda yaşıyoruz eşimin aileside buralı benim ailem trabzonda arada 7 saatlik yol var ve eşim hamilelik sürecini ve doğumumu yanında geçirmemi istiyor ve onu yalnız bırakmamı istemiyor alıştım sana sen yokken napıcam o zaman zarfında tek başıma diyor kendi ailesiylede arası çok iyi değil eşimin ve benim ailemde piskolojik baskı yapıyor en azından hamilelik sürecinin bir kısmını gel trabzonda bizim yanımızda geçir diyor bende eşimi yalnız bırakmak iatemiyorum zaten sıkıntılarımızda var yeni ev aldık bunun masrafları ve eşimin iş sıkıntısı problemleri var bende eşime sarılmadan onun kokusu olmadan uyuyup uyanmak onsuz vakit geçirmek istemiyorum ben yokken kim yemek pişiricek ona kim hastami iyimi diye bakıcak ilgisiz kalıcak özlicem onu hep aklım onda kalıcak ama ailem bunları anlamıyor benim bencilce davrandığımı düşünüyorlar onlara karşı ne var yani dışardan yemek yesin senin yokluğunda her kız anasının dibinde sen niye babanının evine gelmiyorsun bırak alışsın biraz diyorlar ama arada 7 saatlik yol var kolay mı hem ben bebeğim eşim ben hamilelik sürecini birlikte sevgi dolu geçirmek istiyorum ama beni anlamıyorlar kız kardeşlerim yani 2 ablam var onlarda çok baskı yapıyorlar annem 2 ye bölünemez burda da sorumlulukları var diyorlar ben annem benim yanıma gelsin diye zorlamıyorum halbuki yada onlara ne zaman geliyoaunuz dediğimde asıl sen ne zaman geliyorsun diye beni hep sıkıştırıyorlar sonrada tartışma çıkıyor ben bencilmişim sadece kendime göre hareket ediyormuşum ama benimde bir kocam ve bir evim yuvam var kurulu düzenim var bunu düşünmüyorlar doktorumuda değiştirmek istemiyorum doktorum çok iyi tekrar iyi bir doktor bulmak çok zor bana bir akıl verin lütfenn
Canim benim hamilelik zamaani bence eşe insan cok ihtiyaç duyuyor kesinlikle haklisin bencillik falan yapmiyosun hem esinde seninle yasamak ister yavrusunun gelisimini görmeyi bence esini birakip gitme derim mesala benim ailemde antakyada annem geldi ALLAH razi olsun benle ilgilendi senin annende senin icin gelebilir hem hamile hamile yollara dusmeyin derim doktorunuzuda alismissin seviyosunuz doktor cok önemli esinin yanında kal beraber hamislik zamanini gecirin esine haksizlik olur gitmeniz. Annen gelsin elbet senin icin en azindan 1 hafta ayirabilir.Merhaba kızlar ...
Konuya şöyle başlıyım 20 haftalık hamileyim eşimle samsunda yaşıyoruz eşimin aileside buralı benim ailem trabzonda arada 7 saatlik yol var ve eşim hamilelik sürecini ve doğumumu yanında geçirmemi istiyor ve onu yalnız bırakmamı istemiyor alıştım sana sen yokken napıcam o zaman zarfında tek başıma diyor kendi ailesiylede arası çok iyi değil eşimin ve benim ailemde piskolojik baskı yapıyor en azından hamilelik sürecinin bir kısmını gel trabzonda bizim yanımızda geçir diyor bende eşimi yalnız bırakmak iatemiyorum zaten sıkıntılarımızda var yeni ev aldık bunun masrafları ve eşimin iş sıkıntısı problemleri var bende eşime sarılmadan onun kokusu olmadan uyuyup uyanmak onsuz vakit geçirmek istemiyorum ben yokken kim yemek pişiricek ona kim hastami iyimi diye bakıcak ilgisiz kalıcak özlicem onu hep aklım onda kalıcak ama ailem bunları anlamıyor benim bencilce davrandığımı düşünüyorlar onlara karşı ne var yani dışardan yemek yesin senin yokluğunda her kız anasının dibinde sen niye babanının evine gelmiyorsun bırak alışsın biraz diyorlar ama arada 7 saatlik yol var kolay mı hem ben bebeğim eşim ben hamilelik sürecini birlikte sevgi dolu geçirmek istiyorum ama beni anlamıyorlar kız kardeşlerim yani 2 ablam var onlarda çok baskı yapıyorlar annem 2 ye bölünemez burda da sorumlulukları var diyorlar ben annem benim yanıma gelsin diye zorlamıyorum halbuki yada onlara ne zaman geliyoaunuz dediğimde asıl sen ne zaman geliyorsun diye beni hep sıkıştırıyorlar sonrada tartışma çıkıyor ben bencilmişim sadece kendime göre hareket ediyormuşum ama benimde bir kocam ve bir evim yuvam var kurulu düzenim var bunu düşünmüyorlar doktorumuda değiştirmek istemiyorum doktorum çok iyi tekrar iyi bir doktor bulmak çok zor bana bir akıl verin lütfenn
Aynen canım . evet ilk bebeğimiz olucak o yüzden eşim bu heyecanlı serüveni birlikte geçirmek istiyor ki bende öyle kesinlikle doğru söylüyorsunEşinin ve senin ilk bebegin anladigim kadariyla insan bu süreçte herseyini eşiyle beraber yasamak ister ailenin bu konuda bence yanlis düşünüyor. Bence gitme gidiyorsanda bir hafta 10 gün kal ve gel. Ama uzun sure sakin gidip kalma bende seninle ayni durumdayim yasadigim şehirde ne k.v nede kendi ailem yok hatta hic kimsem yok şuan 37. Haftadayiz bayramda gittim ve yilbasinda gittim memleketine 13-14 saatlik benimki de. Evimde esinle olmayi tercih ettim bizde yeni ev aldik biraz sksigiz eşimin is yoğunluğundan eve gelip yanliz kalmasini istemedim. Beraber birşeyler yapmaya calistik vakit buldukça. Bebegin oda hazirligi felan onlarla ugrastik. Ailemde saolsun bikez olsun bu konuda birşey demesi bana. Ama artik sende bir ailesin bir düzenin var evet annelerimizin ablalarimizi çok ozluyoruz ama bir evimiz bir sorumluluğumuzun var eşinden gitmeni istemiyormus sen kendi huzuruna mutluluğuna bak.insanin kendi evi gibi yok hamilelik sürecini esinle dolu dolu yasa
Evet canım kararımı verdim zaten eşimi yalnız bırakmayı düşünmüyorum zaten eşim yokken yanımda kendimi boşlukta hissediyorum uyumakta zorlanıyorum koca bir 4 yıl herşeyi beraber yaptık heryere beraber gittik birbirimizi yalnız bırakmaya alışamadık hiçCanim benim hamilelik zamaani bence eşe insan cok ihtiyaç duyuyor kesinlikle haklisin bencillik falan yapmiyosun hem esinde seninle yasamak ister yavrusunun gelisimini görmeyi bence esini birakip gitme derim mesala benim ailemde antakyada annem geldi ALLAH razi olsun benle ilgilendi senin annende senin icin gelebilir hem hamile hamile yollara dusmeyin derim doktorunuzuda alismissin seviyosunuz doktor cok önemli esinin yanında kal beraber hamislik zamanini gecirin esine haksizlik olur gitmeniz. Annen gelsin elbet senin icin en azindan 1 hafta ayirabilir.
Ben çok ozluyorum ailemi. Zor günler yasadim evliliğinde problemlerim oldu basit şeylerden dolayi huzursuz olduğum çok gün oldu biraz uzak kalmak için de olsa yine gidebilirdim ama gitmedim memelekete canim. Bu süreçte eşimin bana benim.eşime ihtiyaci vardi.zaten memlekette doğumu hic düşünmedim.rahat edemezdim. Herşeye rağmen evimdeyim.Aynen canım . evet ilk bebeğimiz olucak o yüzden eşim bu heyecanlı serüveni birlikte geçirmek istiyor ki bende öyle kesinlikle doğru söylüyorsun
En guzeliii kuzumEvet canım kararımı verdim zaten eşimi yalnız bırakmayı düşünmüyorum zaten eşim yokken yanımda kendimi boşlukta hissediyorum uyumakta zorlanıyorum koca bir 4 yıl herşeyi beraber yaptık heryere beraber gittik birbirimizi yalnız bırakmaya alışamadık hiç
Bende evliliğimin ilk yıllarında çok problemler yaşadım eşimin ailesiyle ve bu şehirde yapayalnızım kimsem yok ama çok şükür eşimle birbirimize dört kolla sarıldık evliliğimizi koca bir çulurdan çıkarttık ve şuan çok mutluyuz bana huzur veriyo ailemide çok seviyorum tabiki ama eşim hayat arkadaşımBen çok ozluyorum ailemi. Zor günler yasadim evliliğinde problemlerin oldu basit şeylerden dolayi huzursu olduğum çok gün oldu biraz uzak kalmak için olsa yine gidebilirsin ama gitmedim memelekete canim. Bu süreçte eşimin bana benim.eşime ihtiyaci vardi.zaten memlekette doğumu hic düşünmedim.rahat edemezdim. Herşeye rağmen evimdeyim.
Evet canım öyle yapıcam :)En guzeliii kuzumbebisini beraber bekleyin ❤❤
Benim problemin esimle aslinda ortada bir problemde yok sadece eşim biraz faza sinirli herşeye kizan bir tip zor biri :)Bende evliliğimin ilk yıllarında çok problemler yaşadım eşimin ailesiyle ve bu şehirde yapayalnızım kimsem yok ama çok şükür eşimle birbirimize dört kolla sarıldık evliliğimizi koca bir çulurdan çıkarttık ve şuan çok mutluyuz bana huzur veriyo ailemide çok seviyorum tabiki ama eşim hayat arkadaşım
Benim eşimde zaman zaman aynı söylediğin gibi herşeye kızan bir tip oluyor ama ben onu bastırıyorum ve sakinleşmesini sağlıyorum uzun uzun konuşuyorum beni dinlemese bile zorla dinlettirıyorum kendimi sonra yumuşuyo :)Benim problemin esimle aslinda ortada bir problemde yok sadece eşim biraz faza sinirli herşeye kizan bir tip zor biri :)
Bende öyle karar verdim canım :)Bence esinle vakit gecir her anina sahit olsun. Hamilelik donemi esler arasinda bagi dahada kuvvetlendirir bence.
Evet canım bende zaten kocamla kalmaya karar verdim bu hakkı onun elinden almaya hakkım yok bu kadar üstüme titrerken . aslında çok muhabbetci değildir ama biz biraz birbirimize düşkün bir çigtiz galiba o bensiz bende onsuz duramıyoruz gözgöze bakmak bile yetiyo bize biz bi eşten daha fazlası olduk eşimle kesinlikle tek bırakmıycam eşimi :)Ay canım duydugum en saçma şey!!!! Zor bi hamilelik olupta annenin gelemicek durumu olsa zaten esin sana der karicim burda ben sana yetisemiorum bakamiyorum ailen daha iyi bakar ben basimin çaresine bakar arada bi gelir seni görürüm... ama hiç bi sorun yoksa bu ısrar neden anlayamadım? Sakın öyle bişey yapma en güzel zamanlarinda senin yerin kocanin yani o akşam gelcek seni ve karnındaki bebeğini sevecek sen ona nazlancaksin bu günleri hayatında herzaman yasayamazsin inan bana... ne kendini ne eşini bu durumdan mahrum etme derim. .. hatta ben iyiysem kimseyi de istemezdim çünkü kocamla basbasa kalmak benim için dünyanın en güzel şeyi bi kızım var uyumasini bekliyemiorum kocamla basbasa kalıp bi kahve içmek için ki eşim ole muhabbetli biri diildir zorla zorla konustururum anladigim kadariyla senin esin çok daha muhabbetli ve ilgili senin ailen artık kocan ve karnında ki minnos..
Canım gidp 1 yada 2 hafta kalıp döneblrsin. Ayrıca bende kim olursa olsun eşimden uzakta uzun süre kalmak istemem. Birde birazcık eşinin üstüne suç atablrsin tabi aralarınıda bozmck bir şeklde. Bende ilk aylar gelmeyi çok istedm yurtdşndaydm eşimin hiç rızası yoktu benmde içime sinmedi gitmedm. Biraz ona biraz kendime salladım. Benm annem anlayşlıdır sadece babam biraz sinirlenr ona da yansıtmıyoruz. Yani zamanla orta dengeyi senn kurman lazım. Ayrıca annenin haksız olduğunu söylemem gerek ama anne işte benmkide bazen öyle düşünüyor. Şmdi bile tatile gelnce 2 ay kalrsn dyor ama banada eşime de zor. Ama mesela şmdiden hayr olmaz demiyorm zamanı gelnce bulunur bi yol. Ama önmli olan senn fikrin eşinin yanında daha mutluysan orda kalmalısın.Merhaba kızlar ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?