Aslı yine bir yolunu bulur bence.fragmanı izledim.
sahra bebeği alabilecek mi acaba? çok heyecanlı.
Haklısın. Diziyi nasıl uzatacaklar?Aslı yine bir yolunu bulur bence.
Aslında saf değildi. O "Elif benim kızım." dedikçe "Deli." dediler.Neyse ki sahra artık gerçekleri biliyor :)
Artık o kadar saf olmaz Cabirin tabiriyle
Iyi etti Cabir sahra biraz hak etti bu lafları.Neyse ki sahra artık gerçekleri biliyor :)
Artık o kadar saf olmaz Cabirin tabiriyle
ama Sahra'yı inandırdılar. Ne yapsın ki?Iyi etti Cabir sahra biraz hak etti bu lafları.
Daha önceside var canım,sahra aslıya çok inandı Hacer onların evliliğinin hep oyun olduğunu söyledi ama inanmadı.Hacer hep dikkatli olması konusunda uyardı onu güvenme dedi ama sahra dinlemedi Hacer'i günahlarını alma dedi hep.ama Sahra'yı inandırdılar. Ne yapsın ki?
Evet, aslında yazarken onu da düşündüm.Daha önceside var canım,sahra aslıya çok inandı Hacer onların evliliğinin hep oyun olduğunu söyledi ama inanmadı.Hacer hep dikkatli olması konusunda uyardı onu güvenme dedi ama sahra dinlemedi Hacer'i günahlarını alma dedi hep.
Neler yapmadı ki,aslı aylarca sakat numarası yaptı selimle evlenmek için tabi sahra öğrendi sakat olmadığını kimse inanmadı,sonra herkes inandı tabi,aslı sahrayı öldürmeye çalıştı boğazına bıçak bile dayadı,sahra Suriye'de bombalı saldırıda kurtuldu Türkiye'de ameliyat oldu,aslı para karşılığı bir hemşire vardı ona para vererek sahranın ilacını değiştirdi sahranın felç kalmasına neden oldu,sahrayı felç olmasına sebep olan kadında suçu Cabir'e attı,necibin annesinin ölümüne Murat ve aslı neden oldu tabi suç yine Cabir'e kaldıEvet, aslında yazarken onu da düşündüm.
Ben baştan beri izlemiyorum. Şurada bir iki aydır ara ara bakıyorum.
Öncesinde neler yapmış Aslı. Bu Sahra hâlâ onun düzeldiğine falan inanıyor zahir. Yardım ettiğine göre...
İyi niyet budalası olmuş hepten.
Ne kadar çok kötülük yapmış aslı. Ben çoook uzun bir süre izlememiştim. Birkaç aydır yeniden bakmaya başladım.Neler yapmadı ki,aslı aylarca sakat numarası yaptı selimle evlenmek için tabi sahra öğrendi sakat olmadığını kimse inanmadı,sonra herkes inandı tabi,aslı sahrayı öldürmeye çalıştı boğazına bıçak bile dayadı,sahra Suriye'de bombalı saldırıda kurtuldu Türkiye'de ameliyat oldu,aslı para karşılığı bir hemşire vardı ona para vererek sahranın ilacını değiştirdi sahranın felç kalmasına neden oldu,sahrayı felç olmasına sebep olan kadında suçu Cabir'e attı,necibin annesinin ölümüne Murat ve aslı neden oldu tabi suç yine Cabir'e kaldıSelim'in öğretmenlikten atılması için elinden geleni yaptı aslı hanım Selim hapise düştü tanıkları engelledi para karşılığı tabi sahra çözdü,yine Selim'in bir öğrencisini kıskandı kızı sandalyeden düşürüp yaralanmasına neden oldu,daha bir sürü şey yaz yaz bitmez.
Aslında aslının bu kadar kötü olmasında üvey annesinin parmağı var,kızın ilk başlardan rahatsızlığı vardı ilaç kullanıyordu annesi,aslının ilaçlarını değiştirdi iyice deli etti kızı,yapmadığı kötülük kalmadı tabi,Cabir hemen vermez gibime geliyor biraz aslıyı tehdit eder bence,dünkü bölümü izlediniz mi,nihalinde başı derde girecek belli oldu,annesinin patronunun oğlu kıza ne biçim bakıyordu.Ne kadar çok kötülük yapmış aslı. Ben çoook uzun bir süre izlememiştim. Birkaç aydır yeniden bakmaya başladım.
Elifi Cabir getirebilir Sahraya :) Ya da artık para karşılığı satar mı bilmem
Doğrudur canım dediğim gibi çook uzun bir süre izlemedim. Önceden de ara sıra bakıyordum. Dün izlemeye çalıştım ama nihalle ilgili olan kısmı kaçırdım galiba.Aslında aslının bu kadar kötü olmasında üvey annesinin parmağı var,kızın ilk başlardan rahatsızlığı vardı ilaç kullanıyordu annesi,aslının ilaçlarını değiştirdi iyice deli etti kızı,yapmadığı kötülük kalmadı tabi,Cabir hemen vermez gibime geliyor biraz aslıyı tehdit eder bence,dünkü bölümü izlediniz mi,nihalinde başı derde girecek belli oldu,annesinin patronunun oğlu kıza ne biçim bakıyordu.
Ne Aslı'ymış be, bücürük boyuyla her şeyi beceriyor.Neler yapmadı ki,aslı aylarca sakat numarası yaptı selimle evlenmek için tabi sahra öğrendi sakat olmadığını kimse inanmadı,sonra herkes inandı tabi,aslı sahrayı öldürmeye çalıştı boğazına bıçak bile dayadı,sahra Suriye'de bombalı saldırıda kurtuldu Türkiye'de ameliyat oldu,aslı para karşılığı bir hemşire vardı ona para vererek sahranın ilacını değiştirdi sahranın felç kalmasına neden oldu,sahrayı felç olmasına sebep olan kadında suçu Cabir'e attı,necibin annesinin ölümüne Murat ve aslı neden oldu tabi suç yine Cabir'e kaldıSelim'in öğretmenlikten atılması için elinden geleni yaptı aslı hanım Selim hapise düştü tanıkları engelledi para karşılığı tabi sahra çözdü,yine Selim'in bir öğrencisini kıskandı kızı sandalyeden düşürüp yaralanmasına neden oldu,daha bir sürü şey yaz yaz bitmez.
Galiba o,çünkü bildiğim kadarı ile başka birşey yok.fragmanda selim diyor ki: benim de gerçeği sakladığımı öğrenince kızacaksın
ne saklıyor selim?
Elif'in kendi bebekleri olduğunu Sahra'dan birkaç gün önce öğrendi ve söylemedi ya onu mu kastediyor?
Bilemiyorum canım her şey olabilir. Fragmanda aslının kucağındaydı elif ve benim kızım diyordu. Selim ve sahra da kreşteydi. Bakalım bu akşam neler olacak.Sahra bebeğini kucağına almışken de ellerinden kaçırmazlar di mi?
Bugün bu dizinin oyuncularına baktım.Bilemiyorum canım her şey olabilir. Fragmanda aslının kucağındaydı elif ve benim kızım diyordu. Selim ve sahra da kreşteydi. Bakalım bu akşam neler olacak.
Alışmışız ya onları kapalı giyimli görmeye. Tuhaf geliyor bende çok şaşırıyorum.Bugün bu dizinin oyuncularına baktım.
Ne kadar değişik gibiler, kızlar açık halleriyle...
Başka bir dünyaya gittim sanki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?