- 5 Aralık 2012
- 11.930
- 7.929
- 198
Bu diziyi artık izlemeyeceğim. Gerçi annem babam açıyor gene izlenir. Babam da kızdı da annem açar yemek yerken gene gözüm takılır.Aslı yine aldı elifi ya
Bu sahra ne zaman mutlu olacak Allah aşkına
Bende bilmiyorum cidden böylemi. Aslıda ne yaparsa yapsın hep dört ayak üstüne düşüyor. Bunun bi sonu gelmeli ama dimiBu diziyi artık izlemeyeceğim. Gerçi annem babam açıyor gene izlenir. Babam da kızdı da annem açar yemek yerken gene gözüm takılır.
Bu kadar da olmaz. Ortada ağır bir itham var, polis Aslı'yı salıyor. Bizim yasalarımız cidden böyle mi onu da bilmiyorum ya.
Saniye de bir salak.Bende bilmiyorum cidden böylemi. Aslıda ne yaparsa yapsın hep dört ayak üstüne düşüyor. Bunun bi sonu gelmeli ama dimi
Benim babamda diyor artık izlemeyin şu diziyi diye tadını kaçırdı der,sağolsun annem sayesinde izliyoruz bizde.Bu diziyi artık izlemeyeceğim. Gerçi annem babam açıyor gene izlenir. Babam da kızdı da annem açar yemek yerken gene gözüm takılır.
Bu kadar da olmaz. Ortada ağır bir itham var, polis Aslı'yı salıyor. Bizim yasalarımız cidden böyle mi onu da bilmiyorum ya.
Hacer'in başınıda zaten saniye yaktı çok iyi adam diye diye,necibin yerinde ben olsam karışmam zamanında bana inanmadınız diye.Saniye de bir salak.
Necip size "hazırlanın ben sizi bir şekilde buradan götüreceğim," dedi.
Tamam dikkat çekmemek için bavul vs yapamadın ama en azından büyük bir çanta ile yanına alsaydın birkaç günlük bir şey.
Daha gelir gelmez : "Necip kardeş aceleden bir şey almamışım," deyip gitmek nesi?
Bari dur birkaç gün geçsin. Kenan'ın ya da adamlarının orada olacağını nasıl hesaplamaz!!!
PES!
bizde de aynen.Benim babamda diyor artık izlemeyin şu diziyi diye tadını kaçırdı der,sağolsun annem sayesinde izliyoruz bizde.
Aşık adam, gönlüne söz geçiremez ki! İnsan aşık olunca karşısındaki ağzına da etse gene kızamaz ki!Hacer'in başınıda zaten saniye yaktı çok iyi adam diye diye,necibin yerinde ben olsam karışmam zamanında bana inanmadınız diye.
Hacer hamile anlaşılan bakalım Kenan'la gidecek mi? Yoksa Necip mi sahip çıkar,nihalin başıda annesinin patronunun oğluyla derde girecek anlaşılan.bizde de aynen.
Aşık adam, gönlüne söz geçiremez ki! İnsan aşık olunca karşısındaki ağzına da etse gene kızamaz ki!
Hacer hamiledir kesin diye en başta dedim ben, daha bu mide bulanma işleri yokken...Hacer hamile anlaşılan bakalım Kenan'la gidecek mi? Yoksa Necip mi sahip çıkar,nihalin başıda annesinin patronunun oğluyla derde girecek anlaşılan.
Murat ifade verdi,tutuklandı,sahra gider ayak bütün lafları saydı Murat'a,aslı Ankara'ya otobüs bileti aldı,Ankara'dan İtalya'ya gidecekti yanlış anlamadıysam İtalya dedi,havaalanına gitmedi kesin Cabir ordadır diye,polis yolda giderken söz de aslının bindiği otobüsü durdurdu,ama içinde yoktu,yolda inmiş galiba(fragmandan)öyle anladım yada yanlış otobüsü durdurdular ama hareket eden başka otobüs yoktu.Kenanın adamları Hacer'i kaçırmaya çalıştı saniye adamlardan dayak yedi(şiddete karşıyım ama saniye hak ettiHacer hamiledir kesin diye en başta dedim ben, daha bu mide bulanma işleri yokken...
bugün izlemedimmmm
Evet, bana da öyle geldi. Cabir verecek bebeği Sahra'ya gibi...Murat ifade verdi,tutuklandı,sahra gider ayak bütün lafları saydı Murat'a,aslı Ankara'ya otobüs bileti aldı,Ankara'dan İtalya'ya gidecekti yanlış anlamadıysam İtalya dedi,havaalanına gitmedi kesin Cabir ordadır diye,polis yolda giderken söz de aslının bindiği otobüsü durdurdu,ama içinde yoktu,yolda inmiş galiba(fragmandan)öyle anladım yada yanlış otobüsü durdurdular ama hareket eden başka otobüs yoktu.Kenanın adamları Hacer'i kaçırmaya çalıştı saniye adamlardan dayak yedi(şiddete karşıyım ama saniye hak ettiHacer'in başına ne geldiyse onun yüzünden oldu) Hacer adamlardan kurtuldu tabi sancılandı hastaneye götürdüler.Hamile olduğunu öğrendi.Nihale bahsettiğim adam çiçek yolladı okuluna ve nihalin annesine Nihal ile evlenmek istediğini söyledi.
Fragmanda sahraya araba çarpıyordu kaza geçirdi hastanede yatıyordu tabi hastaneden kaçtı,aslı otogar yada havaalanı gibi bir yerdeydi galiba yada Cafe'de olabilir birisi geldi omuzundan tuttu Cabir'dir kesin parmağında yüzük vardı,sahra kızına bence Cabir sayesinde kavuşacak.
birkaç gün önce rüyamda Elif annesine kavuşmuştu. Dizi de bitmişti.Cabirle Aslı da maşallah hiç yakalanmıyor arkadaş. Bu ne böyle. Bi kaçırma kovalamaca aldı başını gidiyor dizide. Elif annesine kavuşun da bitsin artık bu dizi. Artık bi insanların yüzü gülsün. Dizideki herkes mutsuz...
Rüyana bile girmiş baksana :)birkaç gün önce rüyamda Elif annesine kavuşmuştu. Dizi de bitmişti.
Fakat uzatırlar.
Aslı Elif'i kesin birisine vermiştir,cezaevinde ilk tokatını yedi aslı.rüyamda Elif'i yarısı gömülmüş olarak buluyorlardı.
elif bir anda ağlıyordu. yani yaşıyordu.
Aslı yakalandı. Yakalanmadan önce Elif'i Meral'e verdi (üvey annesi)Birkaç bölümdür izleyemiyorum ya. Gelişmelerden haberim yok :) Aslı yakalandı mı, Elif'e ne oldu. Sahrayı vurdular mı?
Fragmanda Meral Elif'i şükranın yanına götürüyordu,sahra ise aslıya Elif'in yerini söylemesi karşılığında şikayetten vazgeçecegini söylüyordu,aslı yine serbest kalacak anlaşıldı.Aslı yakalandı. Yakalanmadan önce Elif'i Meral'e verdi (üvey annesi)
Sahra'yı kim vuracak?
Kim vuracak sahrayı?Birkaç bölümdür izleyemiyorum ya. Gelişmelerden haberim yok :) Aslı yakalandı mı, Elif'e ne oldu. Sahrayı vurdular mı?
Ben görmedim bunu.Fragmanda Meral Elif'i şükranın yanına götürüyordu,sahra ise aslıya Elif'in yerini söylemesi karşılığında şikayetten vazgeçecegini söylüyordu,aslı yine serbest kalacak anlaşıldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?