Aslı yakalandı. Yakalanmadan önce Elif'i Meral'e verdi (üvey annesi)
Sahra'yı kim vuracak?
Ben en son elifi organ mafyasına vermişlerdi ya o bölümü izledim kızlar. Bölüm sonunda sahra balkondaydı elifi de aslıya vermişti. Bölüm bitince fragmanında sahra organ mafyasına yakalanmıştı ve başına silah dayamışlardı. O yüzden dedim sahrayı vurdular mı diyeKim vuracak sahrayı?
Selim ve polisler yetişti.Ben en son elifi organ mafyasına vermişlerdi ya o bölümü izledim kızlar. Bölüm sonunda sahra balkondaydı elifi de aslıya vermişti. Bölüm bitince fragmanında sahra organ mafyasına yakalanmıştı ve başına silah dayamışlardı. O yüzden dedim sahrayı vurdular mı diye
Hayaldi.Arkadaşlar birkaç gündür izlemiyorum.
Selim polis ile gelmişti fragmanda. Bebeği alıyordu Meral'den. Bunlar hayal miydi?
Yoksa alabildi mi?
gene mi?Hayaldi.
Bu diziyi bıraktım.sahra şimdi yaptığı planları vaktinde aslı'ya yapsaydı elif şimdi yanındaydı. kötüye kötü olacaksın bu devirde
Bende izlemiyorum uzun zamandır. Bazen fragmanına bakıyorum dizinin tamamını izlemiş gibi oluyorum.Bu diziyi bıraktım.
Don lastiği gibi uzadı affedersiniz. Baydı.
AYNENBende izlemiyorum uzun zamandır. Bazen fragmanına bakıyorum dizinin tamamını izlemiş gibi oluyorum.
Bu diziyi bıraktım.
Don lastiği gibi uzadı affedersiniz. Baydı.
1 ay izlemesen de 1 gün izlesen her şeyi çözüyor insan. hep aynı şeyler.iyi ki izlemiyorsunuz ne oldugunu anlamak için haftada 1-2 kere bakmak yetiyorben de sizin gibi yapıyorum
Selim aldı galiba,ama sahranın gördüğü yer rüyaya benziyordu.Fragmanı izledim.
Elif'i aldılar Allah'a şükür (herhalde)
Ben de öyle sandım. Hayaldir gene...Selim aldı galiba,ama sahranın gördüğü yer rüyaya benziyordu.
Selim aldı Elif'i sahranın gördüğü yer hayaldi,ama Meral şükranların evinde kalıyor ve aslı baskı yapıyor Elif'i kaçırsın diye,ve aslı 3.5 aylık hamile imiş ama aslı henüz bilmiyor.Ben de öyle sandım. Hayaldir gene...
Şükran ve Selim'de hiç akıl yok.Selim aldı Elif'i sahranın gördüğü yer hayaldi,ama Meral şükranların evinde kalıyor ve aslı baskı yapıyor Elif'i kaçırsın diye,ve aslı 3.5 aylık hamile imiş ama aslı henüz bilmiyor.
Evet muratla evli aslı.sahra aslı eltimi
tşk arada izliyorum merak ettim neden bebeğin peşindeEvet muratla evli aslı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?