- 1 Şubat 2007
- 5.431
- 1.605
- 698
yanlış hatırlamıyosam karnında öldü yada ölüm doğum yaptıKV'ye şeyi de sorar mısın?
Hacer'in bebeği ne oldu?
Düşük mü yaptı?
fragmanlarda hiç bebek görmedim ama!yanlış hatırlamıyosam karnında öldü yada ölüm doğum yaptı
fragmanlarda hiç bebek görmedim ama!
Hımmm! Sağ olzaten bebek yaşamıyo 10 bölüm önce oldu galiba
Hımmm! Sağ ol
bu tip dizilerde ilerleme olmaz. kısır bir konu : )rica ederim gerçi diziyi arada izliyorum ilerleme yok
bu tip dizilerde ilerleme olmaz. kısır bir konu : )
izleyiciyi saf yerine koyuyorlar olmayacak şeyler oluyor
ara versen başlasan bile hemen anlıyorsun olayları, çünkü aynı eksende sayıyor.aynen ilk yıllar izlerdim bıraktım annem umreye gitmişti dönüşte gelen giden izlediği için tekrar başladık izlemeye
ara versen başlasan bile hemen anlıyorsun olayları, çünkü aynı eksende sayıyor.
evet değişen bişey yok ben ali ile sahrayı kardeş biliyodum yada öyle hatırlıyodum geçen ali sahraya anne diyince şok oldum
evetmayannın yanıdaki cabir sahranın eski eşi alinin babasımı
aaa dur hemen bakayım.Yeni sezon fragmanı çıkmış. .5 yıl geçmiş. Sahra hastanede yatiyor 5 yıldır orada heralde.Sezon finalinde araba uçurumdan düşmüştü galiba.Selim sahanın yanında gözümün nuru diyor tek sevdiğim kadınınsin gibi sözler söylüyor ama meyraya söz verdim diyor.oyle anladım.
Sonra yine hastanede elif meyraya anne babam kiminle konuşuyor diyor.Meyrada elifin elini tutarak hadi kızım diyerek gidiyor.
Selimin bıyık sakal gitmiş saçlarda beyazlama var.
ay tövbe estafirullah konunun başlığını okuyunca tüylerim diken diken oldu ne gıcık bi dizi annem izlerdi mecburiyetten izliyordum
aynı bölümde sahra kaza yapmıştı kızı kaçırılmıştı ali kötü işlere karışmıştıpsikolok eşliğinde izlemek gerek
2.fragman da çıkmış aslı ile ilgili.http://www.kure.tv/dizi/iki-dunya-arasinda
Sahra beş yıl komada kalmış.
Şimdi bir bölüm sonra ayılır.
aaa, dur bakayım2.fragman da çıkmış aslı ile ilgili.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?