Çok teşekkür ederim. Bu şirkette yıllardır çalışıyorum. İnsan niyeyse kurduğu düzenden saçma da olsa vazgeçmeye korkuyor. Belki de daha cesur olmam lazım. Eskiden kurtulmazsam yeni fırsatları görememGeçmiş olsun, başınız sağ olsun
Başka bir iş baksanız ?
Rica ederimÇok teşekkür ederim. Bu şirkette yıllardır çalışıyorum. İnsan niyeyse kurduğu düzenden saçma da olsa vazgeçmeye korkuyor. Belki de daha cesur olmam lazım. Eskiden kurtulmazsam yeni fırsatları göremem
Ne kadar süredir bu böyleEvden çeviri yapabilirim ya da bir kursta part time ogretmenlik yapabilirim ama mevcut düzeni bozmaya korkuyorum. Ya pişman olursam? Bir yandan da böyle korkarak istemediğim bir işi nereye kadar surdurecegim diyorum
Yaklaşık 1.5-2 senedir aynı düşüncelerim. Eşimden para alma düşüncesini yediremedim. Bugün işten ayrılsam yine yeni bir iş bulmam bir kaç ayı bulur.Ne kadar süredir bu böyle
Keşke evlendiğinde ayrılsaydın, o zaman tazminatta alırdın evlilik sebebiyle
Tazminatını harcardınYaklas
Yaklaşık 1.5-2 senedir aynı düşüncelerim. Eşimden para alma düşüncesini yediremedim. Bugün işten ayrılsam yine yeni bir iş bulmam bir kaç ayı bulur.
Haklısın canım. İlgin için çok teşekkür ederimTazminatını harcardın
İş bulana kadar
Neyse olan olmuş
Çık ama bence evde kalma, çalışan insan evde daha çok bunalır
Başka iş ararken bi kaç ayda dinlenmiş olursun
aslıdna doğru ama ıse gıdınce de mılletın bakısı lafı bılmemne.. daha cok uzebılıyor ınsanı.. evınde huzurlu huzurlu otururum dıyor ınsan bazen..çocuksuz her kadının çalışmasından yanayım başka iş bakın ama evde durmayın
sonra herşeye takacak vaktiniz oluyor daha çok üzülürsünüz
Şirketin iyiliğinden değil, ağır çalışma şartları olduğundan ve muhtemelen devletin koyduğu bir zorunluluktan dolayı, evet ücretli izin veriliyor. Ama inan bizde de zorunluluk olduğu halde pek hoş karşılanmiyorpardon anlamadım ben düşükten sonra şirket size ücretsiz izin gibi bir şey mi uyguluyor tam anlamadım.
ben de düşük yaptım bir hafta rapor aldım az daha döveceklerdi bu kadar çok mu alınır diye
Hostesim. Servis arabaları, uçağın kapıları vs. ağır olduğundan ve sürekli basınç farklılığından hamileyken uçmak sağlıklı olmuyor.Ne iş yapıyorsunuz. İşiniz ne ilgili ki bu kadar ağır bir iş acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?