- 29 Eylül 2024
- 89
- 25
- 3
- Konu Sahibi minikmavis
-
Merhabalar size kim pıhtılaşmada ciddi bir sorun yok dediyse yalan söylemiş. 4 geninizde mutasyon var artı bir tanesi homozigot. Kayıplarınızın sebebi bu yani bebeğe kan gitmiyor kanınız katı olduğu için. Başka bir arkadaş da yazmış zaten kan sulandırıcı hap ve iğne kullanmanız gerekecek sağlıklı bir gebelik içinMerhaba hanımlar. Ben 6 ay arayla iki düşük yaşadım. İkiside 7 hafta civarındaydı. İkisinde de kalp atışı duymadan kendi kendime düşük yaptım. Genetik test yaptık kromozom testimiz temiz çıktı pıhtılaşmada da öyle ciddi bi sorun yok. Sonıcu aşağı atarım şimdi. Gittiğim doktor embriyoda oluşan kromozomal sıkıntıdan dolayı düşüklerin olmuş olabilir dedi. Başına gelen bu konuda bilgisi olan varmı
Bugün bile şehir hastanesine geldim. Oradaki prof. Doktor bile gerek görmedi. Anlamıyorum her doktor farklı birşey söylüyor. İyice kafam karıştı. Bencede kullanmaya gerek var ama doktor araştırmaya devam edicemMerhabalar size kim pıhtılaşmada ciddi bir sorun yok dediyse yalan söylemiş. 4 geninizde mutasyon var artı bir tanesi homozigot. Kayıplarınızın sebebi bu yani bebeğe kan gitmiyor kanınız katı olduğu için. Başka bir arkadaş da yazmış zaten kan sulandırıcı hap ve iğne kullanmanız gerekecek sağlıklı bir gebelik için
Banada rahim filmi önerdiler. Gittiğim prof rahim filmi çektirecek durum yok için rahat etsin istiyorsan çektir dedi. Ama bana görede rahim filmiyle ilgisi yokBen de son 6 ayda 2 düşük yaşadım. Birinde kese oluştu bebek olmadı diğeri kese bile oluşmadan düştü. Tüm kan tahlillerime bakıldı kromozom pıhtılaşma vs ama düşüğe sebep birşey çıkmadı. En son rahim filmi çekilecek onu bekliyorum. Yaşım 38. Düşükler ondan olabilir mi acaba diyorum.
Siz yine de çektirin rahim filmini benim perde vardı rahim filmin de çıkmamıştı histereskopi yaptılar orda anlaşıldıBanada rahim filmi önerdiler. Gittiğim prof rahim filmi çektirecek durum yok için rahat etsin istiyorsan çektir dedi. Ama bana görede rahim filmiyle ilgisi yok
Çektireceğim yinede ama çok yordu beni bu süreç. Hiçbi doktor net birşey demiyor. Belli olsa birşeyler bu kadar üzülmem inan. Belirsizlik çok yorduSiz yine de çektirin rahim filmini benim perde vardı rahim filmin de çıkmamıştı histereskopi yaptılar orda anlaşıldı
Öyle malasef bende çok uğraştım Rabbim iyi doktorlarla karşılaştırsınÇektireceğim yinede ama çok yordu beni bu süreç. Hiçbi doktor net birşey demiyor. Belli olsa birşeyler bu kadar üzülmem inan. Belirsizlik çok yorduRabbim hayırlı sağlıkle şekilde nasib etsin
Amin Rabbim hepimizin yardımcısı olsun teşekkür ederimÖyle malasef bende çok uğraştım Rabbim iyi doktorlarla karşılaştırsınzor süreçler hem maddi hem manevi
Merhaba, ben de 15.haftada kaybetmiştim bebeğimi öncesinde bir kimyasalım var. Tüm testler yapıldı bir problem görülmedi her şey normal çıktı. Pıhtılaşmada sadece paı geni 4g/5g çıktı benim de ama şu an hamilelik öncesi kan sulandırıcı aspirin kullanıyorum. Perinatolog hamilelikte de iğne kullanmam gerektiğini söyledi. Sizin mutasyon olan genler daha fazla kesinlikle kullanmanız gerekiyor. İyi bir doktorla devam edin. Rahim filmini de mutlaka çektirin bilmediğiniz bir problem olabilir.Merhaba hanımlar. Ben 6 ay arayla iki düşük yaşadım. İkiside 7 hafta civarındaydı. İkisinde de kalp atışı duymadan kendi kendime düşük yaptım. Genetik test yaptık kromozom testimiz temiz çıktı pıhtılaşmada da öyle ciddi bi sorun yok. Sonıcu aşağı atarım şimdi. Gittiğim doktor embriyoda oluşan kromozomal sıkıntıdan dolayı düşüklerin olmuş olabilir dedi. Başına gelen bu konuda bilgisi olan varmı
Kesinlikle iğne kullanmalısınızPıhtılaşma sonucu
merhaba rahim sonucunuz var mı elinizde hsg de nasıl anlaşılmaz perde olup olmadığıSiz yine de çektirin rahim filmini benim perde vardı rahim filmin de çıkmamıştı histereskopi yaptılar orda anlaşıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?