İki düşük sonrası genetik test

minikmavis

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2024
89
25
3
Merhaba hanımlar. Ben 6 ay arayla iki düşük yaşadım. İkiside 7 hafta civarındaydı. İkisinde de kalp atışı duymadan kendi kendime düşük yaptım. Genetik test yaptık kromozom testimiz temiz çıktı pıhtılaşmada da öyle ciddi bi sorun yok. Sonıcu aşağı atarım şimdi. Gittiğim doktor embriyoda oluşan kromozomal sıkıntıdan dolayı düşüklerin olmuş olabilir dedi. Başına gelen bu konuda bilgisi olan varmı

Pıhtılaşma sonucu

Eklentiler

• IMG_20250505_230609.webp
    IMG_20250505_230609.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 111
KAN PIHTLAŞMAN VAR KAN SULANDIRICI İĞNE VE ASPİRİN VERİRLER HAMİLE KALINCA CANIM

Ben de son 6 ayda 2 düşük yaşadım. Birinde kese oluştu bebek olmadı diğeri kese bile oluşmadan düştü. Tüm kan tahlillerime bakıldı kromozom pıhtılaşma vs ama düşüğe sebep birşey çıkmadı. En son rahim filmi çekilecek onu bekliyorum. Yaşım 38. Düşükler ondan olabilir mi acaba diyorum.

Merhaba hanımlar. Ben 6 ay arayla iki düşük yaşadım. İkiside 7 hafta civarındaydı. İkisinde de kalp atışı duymadan kendi kendime düşük yaptım. Genetik test yaptık kromozom testimiz temiz çıktı pıhtılaşmada da öyle ciddi bi sorun yok. Sonıcu aşağı atarım şimdi. Gittiğim doktor embriyoda oluşan kromozomal sıkıntıdan dolayı düşüklerin olmuş olabilir dedi. Başına gelen bu konuda bilgisi olan varmı
Merhabalar size kim pıhtılaşmada ciddi bir sorun yok dediyse yalan söylemiş. 4 geninizde mutasyon var artı bir tanesi homozigot. Kayıplarınızın sebebi bu yani bebeğe kan gitmiyor kanınız katı olduğu için. Başka bir arkadaş da yazmış zaten kan sulandırıcı hap ve iğne kullanmanız gerekecek sağlıklı bir gebelik için

Baska doktora gidin değişin doktorunuzu genleriniz de sorun var benim 2 genim de vardı bende kullanıyorum iğne bir doktorla kalmayin

Merhabalar size kim pıhtılaşmada ciddi bir sorun yok dediyse yalan söylemiş. 4 geninizde mutasyon var artı bir tanesi homozigot. Kayıplarınızın sebebi bu yani bebeğe kan gitmiyor kanınız katı olduğu için. Başka bir arkadaş da yazmış zaten kan sulandırıcı hap ve iğne kullanmanız gerekecek sağlıklı bir gebelik için
Bugün bile şehir hastanesine geldim. Oradaki prof. Doktor bile gerek görmedi. Anlamıyorum her doktor farklı birşey söylüyor. İyice kafam karıştı. Bencede kullanmaya gerek var ama doktor araştırmaya devam edicem

Ben de son 6 ayda 2 düşük yaşadım. Birinde kese oluştu bebek olmadı diğeri kese bile oluşmadan düştü. Tüm kan tahlillerime bakıldı kromozom pıhtılaşma vs ama düşüğe sebep birşey çıkmadı. En son rahim filmi çekilecek onu bekliyorum. Yaşım 38. Düşükler ondan olabilir mi acaba diyorum.
Banada rahim filmi önerdiler. Gittiğim prof rahim filmi çektirecek durum yok için rahat etsin istiyorsan çektir dedi. Ama bana görede rahim filmiyle ilgisi yok

Banada rahim filmi önerdiler. Gittiğim prof rahim filmi çektirecek durum yok için rahat etsin istiyorsan çektir dedi. Ama bana görede rahim filmiyle ilgisi yok
Siz yine de çektirin rahim filmini benim perde vardı rahim filmin de çıkmamıştı histereskopi yaptılar orda anlaşıldı

Siz yine de çektirin rahim filmini benim perde vardı rahim filmin de çıkmamıştı histereskopi yaptılar orda anlaşıldı
Çektireceğim yinede ama çok yordu beni bu süreç. Hiçbi doktor net birşey demiyor. Belli olsa birşeyler bu kadar üzülmem inan. Belirsizlik çok yordu 😢 Rabbim hayırlı sağlıkle şekilde nasib etsin

Çektireceğim yinede ama çok yordu beni bu süreç. Hiçbi doktor net birşey demiyor. Belli olsa birşeyler bu kadar üzülmem inan. Belirsizlik çok yordu 😢 Rabbim hayırlı sağlıkle şekilde nasib etsin
Öyle malasef bende çok uğraştım Rabbim iyi doktorlarla karşılaştırsın 😐 zor süreçler hem maddi hem manevi

Merhaba, ben de 15.haftada kaybetmiştim bebeğimi öncesinde bir kimyasalım var. Tüm testler yapıldı bir problem görülmedi her şey normal çıktı. Pıhtılaşmada sadece paı geni 4g/5g çıktı benim de ama şu an hamilelik öncesi kan sulandırıcı aspirin kullanıyorum. Perinatolog hamilelikte de iğne kullanmam gerektiğini söyledi. Sizin mutasyon olan genler daha fazla kesinlikle kullanmanız gerekiyor. İyi bir doktorla devam edin. Rahim filmini de mutlaka çektirin bilmediğiniz bir problem olabilir.

Canım yeni değil çok eski ya arsada cdler de vardır raporların arasında 2016 senesi falandı sanırım çektirdiğim de malasef analsilmadi 8 sene nedensiz uğraşıp durduk aşılama falan oldum takı histereskopi olana kadar ve küçük de değildi orta dereceydi perde

Merhaba benim de 7. Ve 9. Haftalarda kalp atışı durması sonucu düşük oldu. Kromozom testlerimiz normal çıktı. Pıhtılaşma testim az da olsa problem var iğne kullanacagım muhtemelen Dr ile görüşüp. Düşük sonrası incelemeye göndermiştik kromozomal anamoli çıktı 2.de. Sanırım ilki de öyleydi keza ilk aylarda yaşanan düşükler genelde kromozomal anomali oluyormus ama nasıl bir yol izlememiz gerek bu durumda ben de bilmiyorum. Sizin de anomoli olabilir.

Back
X