- 4 Aralık 2007
- 828
- 39
- 123
- 54
- Konu Sahibi annemannemannem
işten ayrılırsan ablanıda işinden çıkarmak zorundamısın, maddi açıdan diyorum..sen yine bebeğinle birlikte ol ablanda sana yardımcı olsun en azından durumunu dizeltene kadar...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
annen vefat etmiş annem diye bahsettiğin üvey annen mi anlaşabiliyor musunuz bi topicde eskiyle ,lgili yorumlarını okumuştum unutabiliyo musun onları zaman çare mi gerçekten
kızlar dün müdürümle biraz konuştum
son günlerde demekki bu ruh halimi herkese belli ettimki sordu bana neyin var diye bende
sadece oğlumu gün içerisinde çok özlüyorum ,işi bırakmak onunla birlikte olmak istiyorum dedim
oda benim çalışmamı çok beğendiğini,kaybetmek istemediğini söyledi ve öneride bulundu
benim yurtdışında felan bağlantılarım iletişimim çok iyidir şirkette bilirler
istersen çocuğun en azından okula başlayana kadar yarım gün çalış
bazen öğleden kadar çalış bazen öğleden sonra gel
veya bazı günler gelme çocukla birlikte ol dedi
maaşımı yine aynı alacam
ben şirkette yurtiçi ve yurtdışı kültür turları organnize ediyorum ve
tur programını satış bölümüne iletiyorum gerisini onlar yapıyor satışını müşteri ilişkilerini felan...
yani ben işimi yaparım öyle zamanla felan bir sıkıntım yok
yani illaki şu saatte gel bu saatte git diyen yok bana
mesela bu yaz döneminin tüm turlarını yaptım bitti zaten
işim kısaca böyle
müdürüm böyle dedi bende bir düşüneyim dedim
sizce bu öneri nasıl
Güzel bence, evden de çalışırsın bazen bebeğin uyurken.
kızlar dün müdürümle biraz konuştum
son günlerde demekki bu ruh halimi herkese belli ettimki sordu bana neyin var diye bende
sadece oğlumu gün içerisinde çok özlüyorum ,işi bırakmak onunla birlikte olmak istiyorum dedim
oda benim çalışmamı çok beğendiğini,kaybetmek istemediğini söyledi ve öneride bulundu
benim yurtdışında felan bağlantılarım iletişimim çok iyidir şirkette bilirler
istersen çocuğun en azından okula başlayana kadar yarım gün çalış
bazen öğleden kadar çalış bazen öğleden sonra gel
veya bazı günler gelme çocukla birlikte ol dedi
maaşımı yine aynı alacam
ben şirkette yurtiçi ve yurtdışı kültür turları organnize ediyorum ve
tur programını satış bölümüne iletiyorum gerisini onlar yapıyor satışını müşteri ilişkilerini felan...
yani ben işimi yaparım öyle zamanla felan bir sıkıntım yok
yani illaki şu saatte gel bu saatte git diyen yok bana
mesela bu yaz döneminin tüm turlarını yaptım bitti zaten
işim kısaca böyle
müdürüm böyle dedi bende bir düşüneyim dedim
sizce bu öneri nasıl
Bence süper olmuş hem çocuğunla vakit geçirirsin ilgilenirsin ayrı kalmamış olursun hemde ablanı işten çıkarmamış olursun aynısı bana olsa allahtan başka ne isterim ki
off bu benim en hassas olduğum konu bence ihtiyacınızda yok ben kesinlekle kadınlarında eşlerine yardım etmesi çalışması kanaatindeyim ama sizin durumunuz çok farklı sizin durumunuz zaten çok iii bu durumdada çalışmayı düşünürseniz bence bu biraz bencilliğe girer çocugunuzu sırf istekleriniz yüzünden kendinizden mahrum bırakıyorsunuz onun size ihtiyacı var eğer durumuzun biraz kötü olsa yada evin sizin paranıza ihtiyacı olsa kesinlikle çalış derim ama hiç alakası yok zaten durumunuz çok iyi bence hemen bırakın işi ve çocuğunuzla ilgilenin inanın 4 ay dershaneye gittim bebeğime annem baktı her gün vicdan azabıyla kalkıyodum inanırmısın rüyama giriyodu kızım hep bana küsüyo benle konuşmuyo anneme anne diyodu rüyalarımda ben kapıdan çıkarken ağlıyodu şuan evdeyim ve hiç pişman diilim uyandığı zaman beni karşısında görünce heycanlanması gülmesi haykırmaları beni okadar muylu ediyoki hergün onunla bişi paylaşıyorum ve bu benim için büyük bi onur bana kalırsa bırak işini ve çocuğuna kendin bak
Kızlar çok uzatmadan kısaca derdimi paylaşayım
19 aylık bir oğlum var,çalışan bir anneyim,Oğluma teyzesi bakıyor,
Aslında maddi anlamda çalışmama gerek yok,eşimde bu konuda anlayışlı istersen çalışma diyor .
Normalde liseden beridir sürekli çalışan biriyim üniversitede bile tatillerde çalıştım
boş boş hiç duramam
Hayatımda ilk defa doğum sonrası 6 ay evde oturduğumu bilirim
Neyse ben işe başlayınca biz çocuğa ablam bakmasa bile bir bakıcı giderini düşündük
Ablamda sonuçta emek harcıyor hakkıdır diye aylık bakım ücretini ödüyoruz ona
Ablamın maddi durumuda hiç iyi değil bir de okula giden çocuğu var
Son zamanlarda gündüzleri oğlumu çok özlüyorum ve havalar güzel olunca oğlumla parkta gezsem diye iç geçiriyorum vs vs
Şimdi işten çıksam ne güzel bütün günümü oğluma harcayacam
Ama çıkarsam ablam çocuğa bakamayacak artık
ve dolayısıyla para kazanamayacak maddi olarak belkide çok sarsılacaklar eminim buna
çünkü çocuğa bakım parasınıda alınca evlerini değiştirdiler bu evlerine biraz yüksek kira ödemesi yapıyorlar
onlarında bir oğlu var okula gidiyor okula yakın bir yerden ev kiraladılar,
şimdi bu olay olursa bu evi bile belki çocuğun okulunu bile değiştirmek zorunda kalacaklar
İki arada kaldım
İşi bırkamayı oğlum için çok istiyorum
Ama ablamı düşününce bırakamıyorum
İçimi çok rahatsız eden bir ikilemde kaldım ne yapsam bilemiyorum