İki erkek arasında kalmış gibi hissediyorum

Vicdan yapmışsınız. Bırakıp giden de kendisi? İstanbul da da avukatlık yapabilirdi? Sizde gözümden uzak olan gönlümden uzak olur demişsiniz,? Demekki yeteri kadar sevmemişsiniz? Neyin Izdırabı bu?

Sana ne yapacağını nasıl biz söyleyelim?eski sevgilin seçimini yapmış ayrılmışsınız.ayrıldınız madem hala ne olarak konuştunuz?öyle ayrılmak mı olur?hem yanında olmuşsun hem soğumuşsun falan filan.sonra yeni bir sevgili yapmışsın onun da değişmesi lazımmış.sonra eski sevgilin yazmış sen ona bunu nasıl yapmışsın.şimdi sen ne yapacakmışsın..
offff offf

O hasta olduğu için sana yakınlaşmış gibi geldi. Başka şehre taşınan kendisi. Sağlıklı olsaydı belki aklına bile gelmeyecektin. İnşallah sağlığına kavuşur.

Iki sey arasinda kalıyorsan ikisi de tam olarak icine sinmiyor demektir

Ikisini de sal gitsin. Önüne bak derim.

Eski erkek arkadaşınızın istanbulda iş imkanı yokmuş diğer ilde şartlar daha iyiymiş gitmesi çok yerinde olmuş gitmemesi saçma olurdu. Bence sorun sizde yok soğudum yok aklıma takılan şeyler var yani hatasız eksiksiz ilişki olmaz ama siz çok takılıyorsunuz gibi geldi. Özellikle bir ilişkiniz varken eski sevgilinizle ne için olursa olsun iletişime geçmeniz hiç hoş değil bence insanlar başkalarını eleştireceğine önce kendine bakmalı ben doğru insan mıyım? Diye.

Oncelikle cok tatli, duyarli ve kulturlu birisiniz yerim.

Eskiyi yeni yapmak daima hatadir..hastalik hepimize her an olabilir, bunun merhameti ile dönmemenizi ümit ederim.

Yeni beyefendi icin ise biraz daha yavaslayarak sindirerek gidin bence. Ailesi cok hevesli belli. Ama biraz daha yavas gidilsin ki kafaniza tam otursun isterim

Nasıl hareketleri sizi rahatsız ediyor? Gerçekten düzeltilmeyecek veya olduğu gibi kabul edilmeyecek şeyler mi?

Edirneyi size tercih eden adamla ilgili konunuzu hatırlıyorum. Size attığı büyük bir kazıktı. Orada istediği gibi mutlu olsa, yeni biriyle de tanışsa hala ille de sen diye ağlar mıydı? Sakın ona dönmek gibi bir hata yapmayın. Zaten hafamız seçici, biten birşeyin ardından hep sadece güzel olanı hatırlamaya meğilli...adam ne kolay sildi geçti sizi oysa, şimdi canı isteyince geri dönsün. Yok öyle bi dünya.

c) hiçbiri

aklında soru işareti varsa 2. ile de olmaz.

eski sevgili ise tam bir duygu sömürücü. eyvallah geçmiş olsun ama ilişkiniz yokken kanser olmış sen onu aldatmış falan değilsin yani. acıma duygusuyla da ilişkiye başlama.

insan iyi gününde buldumcuk olup etrafından sevenlerine şımarıklık yaparsa kötü gününde yalnızım diye ağlamamalı

şu an eski sevgilin kanser olmasa belki başka birini bulmuş evlenmişti bile. senelerce söz verip yıllarını yiyip yine kendi bildiğini yapan insana güven olmaz.

kaldı ki aranızda aşk yok hasta bakıcı olmak için mi sevgili olacaksın.

bence yeni kısmetlere yol al. bunlardan olmamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…