- 13 Ocak 2015
- 166
- 123
- 303
- 36
- Konu Sahibi eflatun899
Merhaba arkadaşlar.Bundan 3 yıl önce kulağa saçma gelse de bir evlilik sitesinden tanıştığım biriyle evlendim.Benim ilk Evlendiğim kişinin ikinci evliliği olacaktı ve benden 10 yaş büyüktü.Hiçbirini sorun etmedim yaşça büyük olduğundan ve daha önce bir tecrübe yaşamış olduğundan dolayı daha olgun olacağını düşündüm yanılmışım.Görev dolayısıyla tayinim çıktığı için şırnağa gitmek zorunda kaldım o ise başka bir şehirde çalışıyordu ve çok uzaktaydık toplasanız 17 aylık evliliğimizde sadece 1 ay aynı evde yaşadık.Kendisinin cinsel problemleri vardı yani hiç birlikte olamadık sonrasında psikolojik sorunları olduğu ortaya çıktı ve ayrıldık yani kağıt üzerinde kalan bir evlilik oldu tam da bu süreçte tutunacak bir dal aradığım için başka biriyle tanıştım yaşadıklarımı atlatabilmek için desteğe ihtiyacım vardı ve bana ilaç gibi geldi önceki eşim zaten evi terkedip gitmişti boşanma sürecinde ben de bu kişiyle tanıştım ve 1 yıl içinde evlendik.Ben de şu anki eşimin ikinci eşiyim.Evleneli bir yıl olacak ancak zamanla gördüm ki şu anki eşimin ailesinin kültürüyle kendi ailemin çok farklı(temizlik,yemek vs).Eşimle birçok konuda zıttız.Ve bu süre içinde evlenmeden önceki heyecanımızın tükendiğini hissediyorum. konuşmayı denedim ancak eşim benim abarttığımı düşünüyor eleştiriye açık değil ve ailesine asla tek kelime söyletmiyor.Geldim 32 yaşına bu saatten sonra tekrar evlensem ne yaparım.Devlet memuruyum işim var çok şükür ama 3.bir evlilik yapamam artık ne çevrem ne de hayatıma girecek yeni biri bunu kabullenir.Ya çocuklu biri çıkar karşıma ya da yaşça büyük kaç kere evlenmiş biri.Öyle olmasa bile en ufak bir sorunda bunu yüzüme vurur. Ne yapacağımı bilmiyorum eşimle konuşarak çözebileceğimizi sanmıyorum kültür bu sonuçta ne ben onlara ayak uydurabilirim ne de onlar bana