- 8 Ekim 2012
- 17.027
- 9.184
- 448
- Konu Sahibi MutluBulut_
-
Benim iradeli gelinciklerim ben de düzenli bi şekilde geleyim mi yeniden yanınıza.
Ya bir insan bir günde 600 gr. alır mı bu normal mi?
Yalnızlıktan sıkıntıdan saçma sapan şeyler yiyorum ama:26:
Bi de diyorum acaba dk.hapı mı şişiriyo beni:44: Yeni başladım gerçi.
Velhasıl kelam benim de 2 ayda en az 3 kilo verip göbeğimi eritmem lazım.
Buraya yazayım ben de.
Bugünü yazmayayım ama facia çünkü:26:
Gel canım gel ama kızlarrr şey yapın nolurrr zamanınız yok biliyorum ama hergün listelerimizi yazıp kontrol edip birbirimizi öyle cıkalım yoksa salıyoruz yani ben öylee :26: ben dün bi tabak makarna ve bi tabak mantar yemegi yedim mesela evde düzen yok belki bugünden sonra oturur..
ondan önceki günde neredeyse ac gezdim böyle düzensiz :44:
Ahh canım ahh bende cok becerikliyim kilo alma konusundaama senin haptan mı bilemedim şimdi :44:
Hadi bakalım 3 gelininn diyeti bu artık
Canım benim de çok düzensiz. Mesela bugün:
Sabah 2 poğaça + çay
Öğlen tavuk dürüm+ ayran
Akşam da 5 gofret+ 3 mandalina yedim.
Böyle diyet mi olur yaaa
Nöbetçiydim bugün çok yoruldum, acıktım, okulda da kalıyorum öğlen yemek isteyince böyle oluyoAma öğlen iyi yiyip akşam meyveyle geçiriyorum kaç gündür.
Sizin de ev yerleşsin düzene oturur. Taşındınız di mi siz canım, hayırlı olsun
mrb kızlar topiğinizin baslıgı hemen dikkatimi çekti :) bnmde yaza düğünm war we o kadar sismanımkibi türlü zayıflayamıyorum ne yapsam olmuyor ((((( bu kilolarla gelinlik giymek istemiyorum inanın hevesim bile yok gibi içinde kendmi düşünemiyorum bile burda belki bende motiwe olur diyetimi uygulayabilirm :18:
Evet pogacalar gözüme carptı oradanama senin 3 kilo fazlan var zaten
Tasındık canım cok sagol yavas yavas yerleşiyoruzda cok şükür işlerimiz azaldı ev konusunda
Dün yediklerim
sabah 08:20 yarım haslanmıs yumurta + 2 dal maydanoz + yarım kibrit kutusu peynir cay ve ceyrek simit
10.30 bir meyve
12:30 simit + cay
20:00 2 kecpe corba ve karnıbahar hasladım üzerine yogurt döktüm yedimyemek yoktu evde
21:00 annemler menemen yiyolardı bende biraz katıldım öyle 2 dilim ekmek kadar yedim :26:
24:00 4 kuru kayısı
hosgeldin derdimiz aynıbenim 11 gün sonra nişan var yandım ben
kuzum sen yine iyi yemişsin ben dün aksam berbatt ettim herseyi ama bugün öyle yok herkesle bi oturunca sofraya hep böyle oluyoEvet poğaçalar filan bozuyorum maalesef. Ben evde kahvaltı yapamıyorum geç kalıyorum yoksa. O yüzden mecbur okulda tenefüste ya simit yiyorum ya poğaça. Edoşum ne güzel maydanozlar, kayısılar sağlıklı ilerliyosun en azından.Az az da yiyosun maşallah
Bugün
sabah : 1 poğaça
Öğlen: etli pide:26: + ayran+ mandalina ( yiyecek başka tarz yemek yok, yani sipariş vereceğimiz, bisküvi de yemek istemiyom)
Akşam: Sabahtan kalan 1 poğaça + mandalina+ bitki çayı
Saçma sapan bir düzende gidiyorum işte:26:
Canlarım
Gelemdim, Hastane işleridir, Kitap Tutkusudur, Dersler, Ödevler...
Kaç Günlerdir Kafamda tekrarladım Nihanımın doğum günü 5 Aralık unutma Gebertirim seni diye.
Dünnn gerçekten giremedim çok üzüldüm.
Nihanımmm İyiki Doğdun canımın içii
Mutluu Sağlıklı Huzurlu Yıllara.
Her dileğin kabul olsun her zaman herşey gönlünce olsunn
İnşallah beklediğin tarihten de erken evlenirsin aminnnnn
(Valla Yazarken Ezan okunuyor :) ) Bir daha Aminnn diyim, Aminnnnnnnn :)
Ooooyy buraya da yazmışsın kuzum şimdi gördüm. Nasıl nasıl mutlu oldum ben yaa.
Annemler hatırlamadı bile
Teşekkür ederim tatlı fıstığım, iyi ki doğmuşum iyi ki sizleri bulmuşum ben
Aay ezan vaktine denk gelmiş iyi olmuş. İnşallah öyle olur. Dün aşkım da benim bu yılki doğum günü hediyem ol dediiiiİnşallah nasip olur. Seviyom seni perim, iyi ki varsın
İyiki karşılaşmışız canım bende çok mutluyum
ay gülmekten ölüyorum şuan, ablam hapşırdı ona sağlıklı yaşa diceğime buraya yazdım, üstüne ona Evet canım ezana denk geldi dedim
Ablamda noluyo diyo
Sende iyikiiii Varsın Canımm
Edamdaa iyiki var kii
Bana kızacak gelemiyorum diye ama :26:
alemsin perim yaa
Beni de güldürdünben de bazen karıştırıyorum öyle. Özellikle telefonla konuşurken yazmaya çalışıyorsam
Eveeet edoşumuz da iyi ki var, sen de iyi ki varsın.
Kızar ama bi şey demez. Az kaldı onun nişanına da
Bu arada sabahtan beri tek yediğim şey bir tepeleme tabak kısır oldu.ne düzensiz besleniyorum ben yaa
Gerçekten bende düzensiz gidiyorum
Sabah yazdım ve şuan sabah ne yediğimi hatırlamıyorum
Buldummm :26:
8:30 2Dilim Çavdar Ekmeği Arasında Peynirli Tost,
17:30 da birazcık et 2 Dlm Ekmek 1YK Yoğurt
O Değilde şu sıralar kitap okuyacağım diye yemek yemeği bile unutuyorum
Kızmaz demi o bana
yok yok nişan telaşı içindedir kızmaz
maşallah iyi az yemişsin canım. Sonuçta hiç yememek olmaz ki az ve düzenli yemek makbul. İşte ben o düzeni yapamıyorum maalesef.
Ara öğünler vermemiz gerekiyor metabolizma için ama işte bende yapamıyorum canım.
8 de uyanıyorum 1 de yatıyorum...
Okulda benimde ara öğün şansım olmuyor malesef...
Benim de kuzum yaa...Nasıl gidecek bu göbek bilmiyorum.
İşin kötüsü spor yapacak vaktim ve enerjim de yok
Perim yaa sen benim nişan elbisemin mevzusunu biliyor musun. Sabah topiğer yazdım bizim kızlara.
Fİkrini merak ediyorum.
Merhaba kızlar nasılsınız?
Kızlar yaa... Ben hani nişan elbisemi almıştım ya. Onu giyemem sanırım artık
Çok çok yakın bir arkadaşımla almıştık elbiseyi. O da şifonunu ve mercan rengini almıştı.Çok az değişik sadece. Eteği daha kiloş filan.
Ve onun da nişanı olacaktı belki nişan içinn başka elbise olur, demiştik alırken.
Onun nişanı oldu ve bu elbiseyi giydi. Ben de giyersem taklit gibi olmaz mı? :26: O asla sorun etmez, kalbi güzel melegimdir o.
Ama ortak arkadaşlarımız var neticede, fotograflar filan görünecek her yerde. Çok da yakınız, aynı giyinmişler demezler mi?Benim yeniden güzel bir tesettürlü elbise bakmam lazım
Ara öğünler vermemiz gerekiyor metabolizma için ama işte bende yapamıyorum canım.
8 de uyanıyorum 1 de yatıyorum...
Okulda benimde ara öğün şansım olmuyor malesef...
Canım neden öyle dert ettin ki kendine.
Beraber almışsınız zaten. Hemde yakın arkadaşın.
2 modelin fotoğraflarına baktımda gerçekten tamda aynı değil hatta farklı diye de yazacaktım.
Hem renk farklı hem sanki model hafiften omuzlar falan farklı gibi. - ki onunki şifon...
Etek inan ksıımları aynı birtek ki çoğu elbiseninde aynı.
Çok yakın arkadaşın olduğuna göre hangi hayallerle aldığınıda biliyor.
Ben olsam giyerdim nişanımda da neden giymeyeceksin ki...
Hı dersen başka model beğendim neyse ama bence modeli hem hoş, hem aynı değil hemde taklit gibi olmaaz canım.
Bilmiyorum periiim, burdaki kızlar sağ olsunlar giy dediler, beğendiler elbisemi.
Ama birkaç arkadaşım giyme, giyeceksen fotoğraf filan paylaşma dediler.E ama insan mutluluğunu paylaşmak istiyor haliyle...
İlla ki görülecektir. Bir de ablam da bunu giysen siyah örtmek zorundasın, o gün daha renkli ol, sonra pişman olursn diyo, hak da verdim ona ama başka beğendiğim bi şey olmadı henüz.Keşke olsa. Şöyle rüya gibi bir elbise çıksa karşıma.
Giyme diyen arkadaşlarına kızdım doğrusu.
Sen ne hayallerle aldın, nişanın için...
Anladığım kadarıyla arkadaşınla beraber almışsınız, senden birlikte oda almış?
Sorun etse zaten almamlıydı. Ee sorunda etmez melek gibi biri diyorsun, başkalarına neymiş...
Canım o şekilde düşünme.
SEn bu elbise içe hayalini kurdun, para harcadın....
Eğer dediğim gibi içine sinmeyen bir konu varsa tamam o zaman başka alırsın...
Kimseyede takılma derim canım...
Canlarım
Gelemdim, Hastane işleridir, Kitap Tutkusudur, Dersler, Ödevler...
Kaç Günlerdir Kafamda tekrarladım Nihanımın doğum günü 5 Aralık unutma Gebertirim seni diye.
Dünnn gerçekten giremedim çok üzüldüm.
Nihanımmm İyiki Doğdun canımın içii
Mutluu Sağlıklı Huzurlu Yıllara.
Her dileğin kabul olsun her zaman herşey gönlünce olsunn
İnşallah beklediğin tarihten de erken evlenirsin aminnnnn
(Valla Yazarken Ezan okunuyor :) ) Bir daha Aminnn diyim, Aminnnnnnnn :)
İyiki karşılaşmışız canım bende çok mutluyum
ay gülmekten ölüyorum şuan, ablam hapşırdı ona sağlıklı yaşa diceğime buraya yazdım, üstüne ona Evet canım ezana denk geldi dedim
Ablamda noluyo diyo
Sende iyikiiii Varsın Canımm
Edamdaa iyiki var kii
Bana kızacak gelemiyorum diye ama :26:
alemsin perim yaa
Beni de güldürdünben de bazen karıştırıyorum öyle. Özellikle telefonla konuşurken yazmaya çalışıyorsam
Eveeet edoşumuz da iyi ki var, sen de iyi ki varsın.
Kızar ama bi şey demez. Az kaldı onun nişanına da
Bu arada sabahtan beri tek yediğim şey bir tepeleme tabak kısır oldu.ne düzensiz besleniyorum ben yaa
Gerçekten bende düzensiz gidiyorum
Sabah yazdım ve şuan sabah ne yediğimi hatırlamıyorum
Buldummm :26:
8:30 2Dilim Çavdar Ekmeği Arasında Peynirli Tost,
17:30 da birazcık et 2 Dlm Ekmek 1YK Yoğurt
O Değilde şu sıralar kitap okuyacağım diye yemek yemeği bile unutuyorum
Kızmaz demi o bana
yok yok nişan telaşı içindedir kızmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?