İki gelin adayının diyet günlüğü =)

Bir şey olmadı kızlar... Sorun da burda. Hiçbir şey olmadı, her şey hala aynı, herkes hala aynı fikirde

kuzum bende nasıl üzüldüm cvp yazmamıs diye sonradan farkettim ve sildim

Eskii Mesajlarr Silinmesi Gerekiyor

Bir şey olmadı kızlar... Sorun da burda. Hiçbir şey olmadı, her şey hala aynı, herkes hala aynı fikirde

bende aynıyım kuzum seninlee annem o kadar sacma birseye takmıski kafasını duysanız şaşarsınız az önce yemin etti bu aksam babana söylüyorum artık bunaldım sıkıldım dedi ne olacaksa olsun dedi off tam bagırısırken babam eve geldi bende odama kostum çok korkuyorum kızlar..sevdigim para cekilsin hersey garanti olsun öyle gelelim diyo haklıda..annemde söyleyim gelsin tanıssın madem baban isterse ben bunaldım ne zaman istemeye gelirse gelsin diyo herkes ögrenmis baban harici tüm akrabalar mezhebine kadar biliyo kulagına hersey gidicek o zaman napıcam ben diyo off elim titriyo

Of edam benim de işte elim ayağım titriyo ama artık o kadar bunaldım ki ben de ne olacaksa olsun diyorum. O zamanda olacak ne olacaksa şimdi de artık olsun bitsin

Of edam benim de işte elim ayağım titriyo ama artık o kadar bunaldım ki ben de ne olacaksa olsun diyorum. O zamanda olacak ne olacaksa şimdi de artık olsun bitsin

Aynı durumlardayız Nihanım bende o kadar cok bunaldım ki ne yapıcaz biz böyledökülmekten kafamda sac kalmayacak artık doktora gittim stres yapma uzak dur kafana takma dökülmeyecek diyo heee aslında elimde ama ben takıyorum herseyi tuhaf oldum artık ya cidden kafayı yicem diye korkuyorum kendimi tanıyamıyorum hersey olacak bitecek ama bizde bitmiş olacagız yazık degil mi bize hic mi acıma yok bide üstüne benim aptallıgımdan sevdigimde üzüldü..ben salak gibi hicbirsey gizliyemiyorum annemin söylediklerini söyledim haliyle sesi degişti moreli bozuldu bunaldım

[

Aynıyız işte, ben de saklayamıyorum ve o da çok üzülüyor, baban neden beni tanımadan kestirip atıyor diyor. Haklı.. Hem de çok haklı. Bir şey diyemiyorum. Tüm heveslerim tükendi. Bir yanım heyecanla kıyafet bakıyor, kurabiye modeli arıyor... Bir yanım kızım yine uçtun bak baban asla olmaz diyor, duymuyor musun olmayacak diyor... Bir gün hiç yemek yemiyorum,bir gün deli gibi yemek yiyorum. Hiç iyi değilim aslında hiç Saç dökülmesi için napsan ki acaba:44: Doğal bir şeyler mi yapsan. :26:

Haklı canım cok haklı..aynı durumda biz olsak düşünsene onların ailesi bizi istemese ne kadar kötühatta berbat ahh canım aynı ben bende nişan keseleri vs bakıyorum sürekli dünden beri ama bi yanımda aynı senin gibi ne olacak diyo Allah'ım nolur sonumuzu hayır et bizi kavustur mutlu bir ömür nasip et canım doktor şampuan falan verdi ama kafanı taktıkca daha cok olur diyo..bölgesel bi dökülme yok dedi..kansızlıgım daha önce vardı şimdi baya düzelmiş bir kutu verdi sadece

Benim de bir kutu kansızlık hapım var kaldı öyle içmedim de, içeyim bari Tabi ki berbat kuzum nasıl üzülüyor nasıl dertleniyor bi görsen, bir şey de demiyor bana hep içine atıyor biliyorum, sesinden belli. Ben de çok kararsızım yaa. Bi kurabiye diyorum bi kese diyorum,bir magnet diyorum... Söze kurabiye olsun dedim en son. Şimdi kese ya da magnet olursa babam dünden hazırlamış bunları da diye düşünür üzülür dedim.Kurabiye daha yaptırılabilir bir şey sonuçta.Bir de az yaptırmayı düşünüyorum. Nişanda da ya lavanta kesesi istiyorum ya da magnet.İkisinde yaptırmaya da bütçe yeter mi bilmiyorum ama

İç canım ya sakın aksatma Ahh ahhh bitecek dimi birgün..büyümek ne kadar zormus eskiden bunları büyüklerden duyardım neden evlenmek zor ki derdim cahillik işte :26:
Canım biz dün sevdigimle baya konustuk tek tek bütün masrafları yazdık ve isteme-söz-nişan hepsini birlikte yapmaya karar verdik evde yani 20-25 kişi en fazla..bende düşünmeye basladım kücük bir pasta alırım nişan pastası..ikramlar falan birde kurabiye dedim ama pahalıya geliyor ve bir yıldan fazla saklanmıyormus..ben istiyorum ki yakınlarım oldugundan herkes anı olarak saklasın :44:magnette aklıma geliyor ama sayı az oldugundan sorun yasayabilirim..bu yüzden lavanta kesesine karar verdim sanırım ( kendi kendine gelin güvey olmak ) babam konusunda evet yetişir mi nasıl olur bilmiyorum zaten ben yaparsam tanısmadan sonra yaparım demiştim arada 2 hafta olsa yeter mi 30 kese falan hazırlasam :44:kurabiye için sen fiyat aldın mı canım ? kese aslında cok pahalıya patlamaz gibi geldi kiloyla lavanta uygundur bence :44: keseleri hazır bulsam iyi olur ama sanırım bulamam kumas alırım arkadasımdan yardım ister dikerim diye plan kurdum verdiler ya bizi senin için magnet uygun olabilir dısarıda yapacaksan nişanı canım :44:
Bak bulduklarım bende yaparsam bunun gibi kese beyaz üstüne cicegi belki elbisem renginde belkide farklı yaparım :44:

Buda kolay aslında dikdörtgen sekilde kece görmüştüm eminönünde öyle 1 tane alsam yeter ama buda nikah sekerine benziyo :44:bizim dügün nikah olacagı için 2 defa seker dagıtmıs gibi olur :44:sende varmı degişik modeller canım :44: bideee sabunun üzerine resim olmazmı acep hani cicek falan yapıyorlar ya hale bak az önce aglıyorduk şimdiiiii

Tatlım biz de nişan yaparsak evde yapıcaz.Aile arasında daha sıcak olur diye düşündük. Oynamayı seven tipler de değiliz ki dışarda yapalım hem akrabalar da hep uzakta pek gelen olmaz. Bu yüzden bir sürü yaptıramam ben de.Belki ancak 100 tane. Yaparlar mı onu da bilemiyorum:44: Kurabiye için bizim topiğin hamarat kızıyla konuştuk ama daha kesin değil canım. Sence gereksiz mi kurabiye yaptırmak? 2 hafta yapacağın modele ve hıza göre değişir aslında yetiştirirsiniz bu modeli. İkisi de şekerli olmasın bence de.

Ben de keseleri kendim yapmak istiyorum canım.Çoook beğendiğim iki model var aslında. Bunlardan birini yapacağım. Yuvarlağını yapamam ama diğeri olabilir

Eki Görüntüle 811582 resimler alıntıdır...

Ayrıca umut dünyası be edam, hayal kurmadan geçmiyor günler...

Son düzenleme:

Ben severimde sevdigim sevmiyo pek bende bilmiyorum işte canım internette bakıyorum 1000 yazıyor hep :44:Ne biliyim ilkten heves ettim ama pahalıya geliyor sanki ayrıca hep saklanacak birsey degil ya internette en fazla 1 sene saklanır diye okuyunca vazgectim ben :44:bu keselere kaydı aklım 1. keseyi arkadasım cok begendi..bende onun ortasında cicek olanını begendim 2. kese dersen bende bunu cok svemiştim ama arkadasım kadife kumas pahalı olur dedi :26:
Haklısın canım olmuyor hayalsiz

Evet maalesef kadife pahalı olur, saten mi alsak ki :44: Tatlı bir renk güzel olabilir mesela.
Hazır keseler çok pahalı canım, kurabiye biraz daha uygun gibi. Bir de dediğim sebepten ilkten kurabiye ikramlık gibi olur abes kaçmaz diye düşündüm, hem evliliğe ilk adımımız tatlı bir başlangıçla olsun istedim yesin canım herkes
Nişan daha hazırlıklı olacağı için kese ya da magnet yaptırmam normal karşılanır dedim ama bilemiyorum

bende konusuyorum ama belki o zaman vakit kalmayacak yada vazgecerim hayırlısı bakalım canım neler yapıcaz :44:

Dün yediklerim

13:00 5-6 kasık kabak yemegi, 5-6 kasık salata, 2 kasık yogurt
18:00 5-6 kasık kabak yemegi 5-6 kasık salata, 2-3 kasık yogurt
20:00 2 dilim patates yemeginden ve yarım kase cacık + sigara böregi bir adet
22:00 yarım kase yogurt + keten tohumu

Selamlar
Yoğun 2 günün ardından tekrardan ben geldim

Dün yediklerimi yazayım;

Sabah 7:45
Yarım Porsiyon yumurta
2 Dlm Ekmek
1Dlm Peynir

Öğle 12:45
1 porsiyon patates salatası
2 Dlm Ekmek

Akşam
2 Börek :18:

Bugün

Sabah 07:45
2 Dlm Ekmek
1 Dlm Peynir
Zeytin

Öğle: 12:45
2 Küçük Börek :18: (Evden götürüyorum çünkü orda yeseniz birkaç seçenek var dürüm, pizza, tostlar... Ve sağlıklı görmüyorum, bugünde sabah hazırlayamadım. Evde de varken mecbur yedim :26: Birşey yemeden akşama kadar dayanamazdım antibiyotikte kullanıyorum.)

Akşam: 17:30

1 Kase Çorba
1 Simit
2KK Peynir
Çeyrek Domates.

Son düzenleme:
10:30 1 galete bir elma
12:30 tek kasarlı domatesli tost + ayran
15:30 2 elma
18:20
5-6 kasık kabak yemegi + 2 kasık yogurt +1 koca tabak salata+ 2 kasık makarna+ 1 catalda peynir neredesiniz kızlar

Arkadaşlar konu başlığını görünce düşünmeden tıkladım ve aranızdayım yeni katıldım noluur banada yardım edin 2014 Mayısta düğünüm var kısmetse boyum 1.69 kilom 60 Nasıl bir diyet uyguluyorsunuz lütfen banada yardımcı olun

nasılsın kuzum

Özledim canım çok sizi yaa
İşin hayırlı olsun canım. Nasıl memnun musun?
Ben hem gelemedim yoğunluktan hemde akrabamızı kaybettik Bu hafta...
Girdim hep son günlerde ama için burukluğundan yazamadım. Okudum...
Kendimi bugün toparladım diyebilirim.
Bu arada biz seneye kışı kafaya koyduk, Allah nasip ederse.

Hoş geldin tabi istediğin zaman yazabilirsin.
Aslında boyuna göre kilon tam, neden diyet yaomak istiyorsun cnm?

Bugünkü yenilenler;

2Dlm Ekmek
2 Dlm Peynir
Domates-Salatalık
Tek şeker çay

Öğlen yok :26:

17:30
1 porsiyon menemen.
3 Dlm ekmek.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…