- 4 Şubat 2013
- 2.490
- 94
- 113
- Konu Sahibi MutluBulut_
-
Nihanımm sen nasılsınn
Sağ ol perim teşekkür ederim. Çok şükür işte canım. Durumlarda bir gelişme yok. Hala bir netlik yok, bekliyoruzSen nasılsın, kışa istiyormuşsunuz çok sevindim
Nihanımm sen nasılsınn
Canım hiç sıkma canını.
Bak ben anneme demek için dediğim gibi 5 yıl bekledim. Söyledim 1 2 ay hep sorular şuan erken demeler geldi.
Yılbaşından beri rahatız. İnşallah herşey yoluna girecek.
Sevdiğin başladı mı görevine canım?
Evet canım çok şükür başladı.
Öyle tabi de bizimkiler baya sorun çıkardı, hala hiçbir şey net değil burda kalmış 11 gün ama hala aynı her şey, kimse konuşmuyor ne olacağına dair.
Belki yarı yıl tatilinde istiyorlarsa :44:
Canım her ne olursa olsun sizin 2 ay tatiliniz yok mu. Gerekirse 1 ay içinde hem nişan hem kına hem düğün yaparsınız. Yeterki artık kavuşun.
Düğünü yaza düşünüyoruz Allah kısmet ederse canım da. İşte artık adı konsun diyoruz.Bu kış hazırlıklarımızı rahatça yapalım bari.Hem tadını çıkaralım azıcık. Aileler de dahil olunca çok da uzatılmamalı. Bir yüzük takalım diyoruz.Annemler daha ılımlı, babam da karar verilmiş zaten ya diyormuş sitemle... Ona göre erken benim bu evlilik isteğim.
Onlar için her yaşta biz çocuğuz.
Canım gelişme yok diyorsun da aslında var.
Hiç bilmiyoyrlardı daha 2 3 ay önce ve artık biliyorlar. Üstüne Annen bile ilk babana söylememen gerektiğini düşünüyordu yanlış hatırlamıyorsam şuan oda ılımlı. Babacığında alışıyor. Elbet bu alışma süresi var her anne babada
Ben daha babamı alıştırcam
Ne kadar gerilere gitmiş bizim konumuz...
Ahhh hedefler...
İnsan topiğie girmeyince amman bundan ne olacak şundan ne olacak diyor...
Artık geri dönüyoruz demi Edam
Bugün;
08:30
1Dlm Çavdar Ekmeği, 1,5 KK Peynir.
13:00
Pizza Menü ( Malesef Okulda Tam Gün)
18:00
3 Yk Kuru Fasulye, 4YK Pilav.
2 Adet Tatlı :26: Bugün ilk günüde :26: bunda Mecburdum :26:
evet kuzum geri döndük canım topigimiz şimdi gördüm mesajınıda
ama artık daha sertttizbi daha tatlı yok ye bişey olmaz azıcık demek hic yok pizzada yok pilavı görmiyim bari
napıyım kuzum artık sen bana ben sana sert olmalıyız yoksa yüz bulup gittikce daha fazlasını yiyoruz
ben menüye geceyim perim ama benim saatler elimden olmadan uzuyor hem nişan hazırlıgı hemde tasınma telası dün cok geciktim tam saate bakamadım bile
sabah 08:00 = 1 yumurta + 1 dilim tam bugday ekmegi + azıcık maydanoz + şekersiz çay + 3 zeytin ve yarım kibrit kutusu kasar peyniri :44erim annem beyaz peynir aldırmıyo tasınıcaz bozulacak onlar evdekileri tüketelim diye dolapta ne varsa sabah aksam onları tüketecekmişiz
10:30 = elma
12:30 = simit + ayran
16:00 yarım paket altınbasak
20:30 = 10-12 üzüm tanesi
saat 22:00 dogru yol almısken bir koca tabak pırasa + 2 kasık yogurt :26:
bunlar dün yediklerim aksam yemek yemem yanlıstı ama eve girdigim saat oydu :26:kızabilirsin :26::18:
Haklısın canım, özel mesaj atmamışsın ama bana,
Benim liste hala o dr un verdiğini uyguluyorum canım, Akşam ekmek yemezsem 6 Kaşık Makarna ya da pilav hakkım var
Haklı canım annen
Kahvaltı çok güzel gitmiş canım, ara öğün konusunda sana hayranım...
Ah birde ben yapabilsem...
Şu ana kadar,
Geç uyandım gece geç yattım,
11:30 Menemen, 1,5 Dlm Ekmek Yedim. Tabiki çavdar.
16:00 1 Muz.
hee doktor dediyse tamamdır o vakit
ac bırakacak bizi
cantana koy canım mutlaka arada yiyecekleriniben bugün yogunluktan elmayı unuttum mesela :44:
offf menemen
bu arada bizim gelin topgine yazmıstım kuzum mesajların dolu silince hemen göndercem
ben hic içmedim onu ya :26:Görmedim canım, şimdi azcık işim var, gireceğim bizim topiğede ...
Ben yeşilçayada bşlıyorum bugün İnşallah birazdan yapmayı düşünüyorumm.
ben hic içmedim onu ya :26:
Canım iç gerçekten fayda ediyor, 2 gecedir içiyorum 400 Gram vermiş görünüyorum, ne kadar büyük bir değişim
Olsun moralde bozmak yok böyle devam edeceğiz İnşallah
Dünkü Yediklerim;
11:30 Menemen, 1,5 Dlm Ekmek Yedim. Tabiki çavdar.
16:00 1 Muz.
17:30 2YK Bamya, 2 YK Makarna, 1 Dilim Ekmek-Çavdar (Hani dilimlenmiş ekmekte son sondaki ufacık kısmı varya onu)
19:00 1 Kupa Bardağı YeşilÇay-Limonlu.
21:00 Yarım mandalin.
Çok Güzel gidiyorsun Edammm
Maşallah canım
Ben ara öğün yapamıyorum canım cidden fırsatım olmuyor
09:30 gibi 2 küçük pişi (Annem yapmış, Cuma ya 1-2 kişiye yollamak içinde, Ailecek ne zamandır kahvaltı yapmıyorduk mecbur kaldım :26: Biliyorum kızacaksın :26:)
1KK Peynir, Yarım yumurta. Çay
17:30 1Yk Bamya, 3Yk Pilav.
1 saat sonra falan Yeşil Çayımı içerim, belki birkaçta mandalin yerim
Gecede 1 e kadar oturuyorum, saat 10 gibi acıkıyorum ben yaa :26:
Ama yemiyorum
Kitap Okurken saatler akıyor zaten şu sıra...
Ama belki 1 bardak kola içebilirim bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?