İki gelin adayının diyet günlüğü =)

Canım bu arada gayett iyi gitmişsin...
Doktor bile en başta bana dediğim gibi 11 dlm vermişti , her ay düşücekti birşeylerden.
Kız biz az yersek diğer ay kg verek diye neyden düşçez
Harikasın Eda'm !

kızlarrrrr bende Katılabilir miyim aranızaa ?? 65 kiloyum 10 kilo vermem lazım acilennnnnn
Tabi hosgeldiniz

Canım ne güzel yürüyüs yapmıssın bende yapacaktım dimi güya spor
baya az yemis olmussun canımm o zaman tut kendini içme didi zaten tadıda güzel degill :120:
bende az önce aclıktan ölmiyim diye 3 kasık kabak yemegi yanına 1 kasık yogurt koydum yedim 10 gibide meyve yerim
bu arada ben yemeklerimi kendim yapıyorum az yaglı az salcalı ve elimden geldigince az tuzlu (bunu pek basaramıyorum ama )

Bu arada 1,3 Kg vermiştim, Sabah Tartıldım vee 2,0 Kg daha vermişim 1 günde
Yeşiil Çay gerçekten bir mucize...
Toplam 3,300 Gram vermiş oldum

Canım bu arada gayett iyi gitmişsin...
Doktor bile en başta bana dediğim gibi 11 dlm vermişti , her ay düşücekti birşeylerden.
Kız biz az yersek diğer ay kg verek diye neyden düşçez
Harikasın Eda'm !

mesajların şimdi yeni cıktı ortaya biliyormusun az önce yoktu :44:
aaa gercekten mi süper canım ama daha 5. gün bugün :44:
valla canım ben listeyi buldum ya bunun devamıda var öyle devam edicem

Canım yürüyüş günde yarım saatte olsa yap. Evde bile durduğun yerde adım atarak yapabilirsin. Ben öyle yapmıştım birkaç kere geçen aylarda
Evet evet içmeyeyim
Afiyet olsun canımmm
Annem yapıyor bizde canım karışma şansım olmuyor, ama annem yağsız yapar genelde
Ama menemeni ben yaptımm yumurtayı çok zor yiyorum, haftada en az 2-3 kere falan yenmesi gerek diye biliyorum.
Bende o yüzden menemen yaptım. Ancak yumurtalı şeyleri tuzsuz yiyemiyorumm:26::26: Sanki kokusunu, tadını bastırıyor gibi geliyor

mesajların şimdi yeni cıktı ortaya biliyormusun az önce yoktu :44:
aaa gercekten mi süper canım ama daha 5. gün bugün :44:
valla canım ben listeyi buldum ya bunun devamıda var öyle devam edicem

İlk zamanlar sudan da gidiyor ya canım, durur 1 hafta heralde.
Birde ben çok suu içiyorum çok.
Şişkinlik yaptığı günler resmen 1 kg bile atıyor
En sağlıkllısı canım

Sağol canım
iyi bari canım annemin yaptıgı yemegi görsen bende normalde yaglı yaparım ama annem kadar degil masallah cok lezzetli yapar ama benim şuan yagsız yemem lazım
Ohh ellerine saglık canım ben bi haslama sevmezdim onada alıstım çok şükür
ben bugün az su içtim haklısın cogaltıyım suyu

Benim 3-4 Ltreyi geçiyordur
Ellerine sağlık anneciğininde canım, eminim harika yaptığına
Extra şişliğimde var, hala kasımlarım ağrıyor
Yemek saatleri, miktarları düzene girdimi gerçekten kg veriliyor...

konunuz hayırlı olsun gelinler

bende gelin kızım

şuanda sözlüyüm, Sözlüm askerden gelince nişan yapcaz 2014 nisanında inşAllah düğünümüz olacak.

Bende bu yıl 18 mayısta başladım diyete dikkat etmeye.

2.5 ayda 8-9 kilo verdim.

Şuan da ise nişana az kaldı diye uygulayıp öneren bir arkadaşımın tavsiyesi isveç diyetini uyguluyorum 13 günlük birşey.
Bu diyetle o arada kaçamaklar olarak 6 kilo vermiş. bnde 6 kilo vermek istiyorum. Diyeti anlatırken 10-15 kadr verileceği yazılıyor ama bence okadrı imkansız yağdan gitmez.

Bende gün içinde 2.5 lt belki fazlası su içiyorum.
2 fincan yeşilçay bazen 1 oluyor.
1 fincan formplus meyve çayı
1 fincan kayısı çayı içiyorum.
Sade Soda bende çok seviyorum asitli içecekleri bırakınca onların yerine soda içiyorum.

isveç diyeti biticek 26sına 4.gündu bugün bakalım sonuçlar nasıl çıkacak.
İnşAllah sizlerde istediğiniz vakte istediğiniz kilolara düşersiniz
Bol kilo vermeli günler dilerim

bende aldım şişemi önümee hem meyve hem su
şişkinlik cok berbatt
inşallah canımmm basarıcaz

çok teşekkür ederiz
ortalama aynı zamanlarda gelin olucaz inşallah
masallah cok güzel kilo vermişsiniz..
ama ben öyle şok diyetler yapamıyorum
inşallah hedefe ulasırsınız

Merhaba kızlar gelin lafını duyunca bende girdim. Bende nişanlıyım kasımın sonunda gelin olucam inşallah bende diyete girdim. boyum 163 kilom 65 düğüne kadar 57 kiloya düşmeyi istiyorum. yeterli zamanım var diye düşünüyorum ama bir salarsam bir daha toparlayamam oyuzden bırakmamam gerekiyor. lütfen bana da yardım edin

Gelinler, gelin adayları hoş geldiniz.
Siz 60 65 olunca bizimkiler fazla kaççtı
Sizlerde sağlıkla verirsiniz İnşallah.

Eda'mmm biz daimi olacağız sanırım :))
Kendi adıma konuşayım, vermek istediğim miktar 2 hanelilerde güzel rakamlarda olunca kötü hisssettim

sizin çok yokmus daha zamanda varsa az az yiyerek verirsiniz inşallah inşallah hedefe ulasırsınız 6 kilo nedir

Şu 1 yıl geçsee, hem sağlıkla kilo vermiş olsak hemde evlensek oh ne güzel olurdu

ohh ohh yandan yandann sorma kuzum yaa zaman bi gecse hayırlısıyla :44:şöyleee kocalarımızla mis gibi kahvaltılar hazırlasak sonra biz AZ yesek

aynen canım şuan 60-65 nedir ki diyorum off yarın aksam arkadasımın kına gecesi var evinde olacak 25 dk falan yürüme mesafeli bi elbise almıstım siyah 10 kilo falan düşüktüm o zaman giymek henüz nasip olmadı vee ben pek etek elbise falan giymem elbise acılıyor içine girmekte sorun yok fakat kilo alınca boydan cekiyor dizin 4-5 karış üzerinde kaldı yolda öyle asla yürüyemem hem sevdigim keser beni annemde orada giyersin diyo ama olurmu hiz öyle sey bilemedim bide bacaklarım tombul oldu şimdi offf hic giymiyim yaa

Bencede orada giy canm, hem gitmeden yürüyüş olur.
Yani yürümesen arabayla gitsen bile madem sevdiğinde kızar orada giyiverirsin
Bence mutlu ol canım bak birşeylerin farkındayız, kabullendik ve hedefe ulaşacağız

olur diyosun yani acaba kotmu giysem :44:

veeee inşallah canım aslında iyi oluyor bunlarrr bize

Taabi canım neden olmasın...
Hemen bir odaya ya da Wc ye girer değişirsin
Gerçi dönüşşte de zorluk olacak ama ...
Aslında eğer sırf bayan olacaksa tamam ama erkekte olacaksa illa ki görecekler seni öyle, etekli...
En baştan eteğinle gitsende sonra giysende aynı şey olmucak mı kuzum :44:

Şimdi 40 Tane mekik çektim. uzun zamandır yapmıyordum tıkandım valla...

Erken yatmak hiç içimden gelmiyor Eda'mm yaaa.
Nasıl sokcaz bu uyku düzenini böyle.

dönüştede giyersem aynısını yapmam gerek
Yok canım kadın kadına zaten evde olacagı için davetiyede yazmıyor ancak yakınlar dedi
aferim yine canım cekmissin valla bende yarın ceyiz bakmak için cıkayım dısarı ondan sonra tempolu yürüyüs ile devam edeyim
bilmiyorumki canım bide biz 11:30 dan sonra yarım saat yada 1 saat telde konusuyoruz baya gec oluyor saat

Çeyiz bakmak için bile çıksan sana fayda eder canım,
Kadın Kadınaysa canım orada değişirsin sorun olmayacağını düşünüyorum
Hem sende rahat edersin
Dün Sözde 12 de yatacaktım 1 de yattım.
Sabah alarmım var 7 de, sevdiğimi uyandırıyorum. Snra tak dalıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…