İki gelin adayının diyet günlüğü =)

bakalım canım sağol yardımın için iyiki varsınn
Masallah canım bizde tam tersi sevdigim beni uyandırıyor ben onu sadece 2 defa uyandırdım bende her sabah 7.40 gibi uyandırılıyorum 5-10 dk konusuyoruz sonra tekrar yatıyorum ardından tekrar uyandırıyor ne tembelim yaa evlenince yandım ben :26:hatta geceden beni uyandır dedigim için 15-20 dk bir arayıp kalk diyor tamam diyip yine uyuyorum yandım ben amaaa bundan sonraa yok yarın arayınca uyumak yok tekrar mis gibi ilk ögünle basslayacagım

doğru diyorsun bende yeşil çay içtiğimde 1.5 kilo kayboluyo . galiba su attırıyo

Kesinlikle bir mucize :)

Ahh ne güzel canımmm. Bizimkide öyleee uyandırırım 5 dk daha der dalar.
Sonra gene kaldırma çabalarııı
Yok canım öyle uyanacağız diyoruzz daaaa sabahınaaa pek tatlı geliyor uyku

Eda'mm hadii kalk bitki çayı yapalım.
Ben yeşilçay yapcam gene.

ahh su 5 dklar
olacakkk ben inanıyorum
ya canım bu yeşilcayı yarın bende alayım sallamamı yapıyorsun demlememi ? ben şimcik içmesem olurmu su konusunda sana yetişmeye cabalıyorumda bu arada bitki caylarını şekersiz içince kalorisi varmı ? ben sabah bitki çayı içiyorumya yeşilcayıda alırsam onu ne zaman içiyim iki çay aynı günde olur mu ?:44:

Tamam canım...
Ben Sallamadan sa Kendim Demleme alıyorum.
Hatta kendime üşenir demlikli bardak almaya üşendiğimden dolayı, direk bardağa atıyorum.
Daha iyi demleniyor gibi geliyor bana
Demlenince çöküyor zaten.
Poşetlerin tadı daha keskin kötü oluyor sanki...

Bu arada canım aklında bulunsun, liimon sıkıp içinde yağları eritmede daha yardımcı oluor muş

Benim bu arada Magnezyum eksikliğimm varrr,
Aslınad yenilemem gerek testleri...

Magnezyum eksikliği gece uykuda ayağıma öyle bir kramp veriyor ki, uyanıyorum ayak havada, ağrıyla onu indiriyorum el yardımıyla,
Tırnaklarımmm Ufacık vurmayla çiziliyor hemen.
Temin yeşil çay kutusunu açayım dedim sol baş tırnağım ortadan kocaman bir çizik oldu derin.
Bu yüzden doktor da Peyniri en fazla önerdi.
Diyet listesinde 2 KK muydu canım 1 KK mu?
Ben mecburan 2-3KK yiyorum bugün 2 yedim ama...

http://www.kadinlarkulubu.com/burcl...lara-gore-cikolata-zevkleri.html#post31553665

- Yenilik meraklısı Yaylar ‘beyaz truffle’

Beyaz Çikolatayııı daha çok Seviyorumm

benim tutmadı canım zencefillimi :120:
bardagamıı aaa ben cay gibi demleniyor sanıyordum ne kadar cahilim :26:agzına gelmiyormu ?
canım benim yaa dikkat et o zaman kesme peyniri ye bol bol 2 kk yiyorum ben sen ne kadar istersen ye dikkat et kendinee

Günaydın perimm 7.30 gibi kalkmayı basardımmm ama gece 2 de uyumustum uykumu cok alamadım birazdah kahvaltımı edecegim inşallah

Günaydın perimm 7.30 gibi kalkmayı basardımmm ama gece 2 de uyumustum uykumu cok alamadım birazdah kahvaltımı edecegim inşallah

Ağzıma gelmiyor canım çünkü çöküyor, bakma her zaman öyle içmiyorum üşenince :))))
Bir bardağa bırak demlensin sonra başka bardağa süzgeçle süzebilirsin canım,
Sağolasn canım, kasıllmalara alıştım Gerçi bu hafta daha olmadı çok şükür ama tırnaklarım kötü ya Hemen kırılıyor, çatlıyor..

Canımm aynı saatlerde kahvaltı yapmışız
7 De uyandım , Bir güzel duşumu aldım , tv keyfi yaptım.
8 Buçukta Kahvaltımı da yaptım :)))

• 2Dlm Çavdar Ekmeği
  • 1,5 KK Peynir. ( Benim dilimlerim baya ince kestiğim için o yüzden 1.5 yazdım :) )
  • Yarım Domates
  • Yarım Biber
  • 1 Çay kaşığı Salça

Son düzenleme:

peki sallama cayın faydasu olmazmı kolaydan onu alsam
kuzum yok ben şimdi kahvaltı yapıyorum daha canım istemedi o saatte şimdi yiyorum pc basında
2 dilim tam bugday ekmegi,1 kk beyaz peynir,yarım domates,çeyrek salatalık karısık bitki çayı sallama

Olur tabiki canım
Afiyettt olsunnnn
Bende içsem iyi olcakta hiç kalkasım yok

Günaydınn canım
Hemen dün yediklerimi yazayım..
09:00 domates, salatalık,1 kk peynir, 2 dilim tam bugday ekmegi, bitki çayı
10:30 10 adet siyah cekirdekli kuru üzüm
12:30 tek kasarlı tost,ayran
15:00 söylemesi ayıp yaprak sarmıstım sararken içinden 2 kasık kadar yiyince yine üzümü yemedim :26:
18:00 5-6 kasık kabak yemegi , domates, 3 dilim salatalık ,2 kasık yogurt
22:00 annemle kınadan gelirken dondurma keyfi 2 top

Harikasın canım, alışıyoruz diyete demi

Canım dün kaçırdığım için yazmasam iyi olur sanki :26:
Şaka bir yana gerçektende unuttum
200 gram ddaha vererek 3,500 vermiiş olmuştum ki o acı günden sonra bu sabah tartı 3,200 gösterdi

Son düzenleme:
Bende bugünü unutmadan yazayım

10:00 3 Dlm Kızartılmş Kepek Ekm. , 2KK Peynir, Yarım Domates, 1 Biber .
17:00 Soda
19:00 10 Adet Yaprak Sarması , 1 Kase Yoğurt

Kuzucum bugünde bizde yaprak sarması vardı

Ama hiç ara öğün yapamadım bugün

Son düzenleme:

lütfen nelerrr kacırdıgımızı yazalımmm

lütfen nelerrr kacırdıgımızı yazalımmm

Canım valla hatırladığım kadar yazacağımm.
Sabahı yazmışım 8 buçuk gibi
  • 2Dlm Çavdar Ekmeği
  • 1,5 KK Peynir. ( Benim dilimlerim baya ince kestiğim için o yüzden 1.5 yazdım :) )
  • Yarım Domates
  • Yarım Biber
  • 1 Çay kaşığı Salça

Öğlen 12 gibi
  • 7Yk Makarna ( Normal hakkım 6 dı :26:)
  • 3 Köfte
  • Marul Salatası ( 3-4 Çatal)

Öğlen dışarı çıktım,
Türk Kahvesi İçtim

Akşamüstü Felaket ötesi bir yağmur vardı.... Fındıktan daha büyük dolular attı. Her taraf balkon falan doldu resmen üst üste bindi buzlar
O yağmurda Dışardaydım. Özlemişim ama gözümü bile açamıyordum baya sert atıyordu....
Dolmuşçu en az su alan yerde bırakacağım dedi, dolmuştan bir indimm bileğime kadar suyun içindeyim
Sokaklarda da inşaat var hep bizim. Kirli suydu bayaa...
Alerji yaptı beni... Ayaklarım falan çok kabardı.
Herşeyi geçtim de gene yağsa keşkeee

19:30 gibi Akşam yemeği yedim
  • 4Yk Makarna
  • 2 Köfte
  • Soda

Buraya kadar pek sıkıntı yok gibi

Alerji ilacı acıktırınca
1 Adet poğaça
2KK Peynir...

Son düzenleme:

Olsun canım benim azcık kacırmıssın bi daha olmazz ki
bu arada o nasıl birseydir öyle ya beline kadar heee bide az olan yerde indirmiş şöför

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…