İki gelin adayının diyet günlüğü =)

Bende dün yediklerimi paylasayım
09:00 2 kk peynir, domates,salatalık,2 dili tam bugday ekmegi, bitki çayı
10:30 10-12 adet siyah çekirdekli kuru üzüm
12:30 pazardan gelmiştim yolda 2 erik yemiştim eve gelince 5-6 adet üzüm tanesi yedim bide 2 kızarmıs biber :26: minik ekmek sadece bir kasıkta yogurt
16:00 10-12 adet siyah cekirdekli kuru üzüm
18:00 simit, ayran
20:00 2 kasık makarna kactı yarım bardak ayranla :26:
22:00 meyve

Olsun canım benim azcık kacırmıssın bi daha olmazz ki
bu arada o nasıl birseydir öyle ya beline kadar heee bide az olan yerde indirmiş şöför

Bileğime kadar bitanem Gerçi geçiyordu gerçektel sel oldu.
Ama yağmur sefamız 1 gün sürdü sadece...
Kışı seviyorumm...

Harikasın canım, Afiyet olsun :)
Gerçekten kararlı gidiyorsun, Hem dengeli hem sık yemek en güzeli... Ne mutlu
Maşallah canımmm

6:45
  • 2 Dilim Kepek Ekmek
  • 2 KK Peynir
  • Şekersiz Çay
Bugün hastane yollarını tuttuğum için erkenden yedim.

11:00 C Vitaminli Soda
Eve gelir gelmez soda içip dışarı çıktım. İşim vardı...

13:15
4 YK Domatesli Makarna
3 Tane Sarma
1 Kase Yoğurt
1 Çatala tam denk gelen lahana Turşusu Lahanayı zaten çok seviyorum. Amaa yıkadım tuzu gitsin diye

ayy çok güldüm kendimeee nasılda yanlıs okumusum
Bakalım 2 eylülde tartı ne diyecek :18:
ara ögünleri neden kestin sen canım
afiyet olsun canım kac kaloridir tursu :44:

Son düzenleme:
09:00 1 dilim tam bugday ekmeği ,1 kk peynir, domates, salatalık, bitki cayı şekersiz
10.30 10-12 adet cekirdekli siyah kuru üzüm
12.30 5-6 kasık sebze yemegi, yarım bardak ayran, salata
18:00 aksam yemegi fazla kactı 4 kasık falan sebze yemegi,1 kasık bulgur pilavı,3-4 kasık patatesleri kızartarak bezelyeli yemek yapmıstım fırında evdekiler için ondan yedim :26: ceyrek domates ceyrek salatalık yedim 1,5 bardak ayran içtim
18:30 annemler simit almıslar ceyrek simit yedim
aksam bir meyve yemeyi düşünüyorum inşallah
sen nerelerdesin perim yoksun bugün :44:

ayy çok güldüm kendimeee nasılda yanlıs okumusum
Bakalım 2 eylülde tartı ne diyecek :18:
ara ögünleri neden kestin sen canım
afiyet olsun canım kac kaloridir tursu :44:

Canım hiç bilmiyorum ama 1 tanecik lahana turşusu yedim, yıkayıp tuzu falan gitsin diye.
Evde değilim canım 3 gündür.
2 Gün Sevdiğimleydim. Bugün hastane, dışarsı ve gene akşam beraberdik derken gerçekten geçti...

Canım akşam bence çok kaçmamış bitanem düşünme öyle. Aynı oranda yesek hep kg vermek durur ama demi :))

Güncelliyorumm

6:45

• 2 Dilim Kepek Ekmek
  • 2 KK Peynir
  • Şekersiz Çay

45 Dklık Yürüyüşümm var :)

Bugün hastane yollarını tuttuğum için erkenden yedim.

11:00
C Vitaminli Soda
Eve gelir gelmez soda içip dışarı çıktım. İşim vardı...

13:15
4 YK Domatesli Makarna
3 Tane Sarma
1 Kase Yoğurt
1 Çatala tam denk gelen lahana Turşusu Lahanayı zaten çok seviyorum. Amaa yıkadım tuzu gitsin diye

16:00
1Dlm Ekmek
1 Çay Kaşığı Salça
4 Zeytin

19:00
Tek Dürüm :26: Dışardaydık :100:

21:00
Heralde Soda içerim gene meyve yiyesim yok bu akşam

Daha Sodamı içmedim ama onuda saydım.
Toplam 1467 Kalori almışım, 150 yakmışım,
1317 Kalori almış oldum bugün...

Son düzenleme:

Kuzum 150 gram lahana Turşusu 25 Kaloriymiş :)
Ben Anca Çeyreğini yemişimdir.

iyi canım hicbirsey degilmiş tursu afiyet olsun canım benim brnfr aksam en son meyve yiyerek bitirdim

canım bugünki listemi çok yorgunum ama yazayım
07:15 2 dilim ekmek, 1 kk peynir, domates,salatalık,bitki cayı
10:30 10 adet cekirdekli siyah kuru üzüm
13:30 dogru düzgün oturamadan yedigim simit ayran
arayı yemeyi unuttum
21:00 yanlıs okumadın canım bir dolu tabak bezelye yemegi,salata üzerinede dondurma yedim mi

ama ama ama bugün en az 1 saat yürüdüm yaklasık 25-30 defa merdiven inip cıktım belki fazla ve hic yerimde tam oturamadım sürekli kalk otur perimmm sekreterlige bsvurdum malum dügünler yaklasıyor inşallah eksik çok girmem gerek..neyse hiccc istemedigim içimden gitmek gelmiyor dedigim yer aradı neyse dedin vardır hayır haftasonu tatil dedim
bugün sabah 08:30 da basladım ve abartısızı 19:30 a kadar kosturdum..
sekreterim diye hicbir molam yok zaten !
ama patron beyin kredi kartı borcu için bankalara gidilir üstelik bana 2000 emanet etti neden nasıl niye verdim hala anlamadım nasıl dua ettim bi bilsen nolur sag saglim götüreyim diye bide tc isterler kendi tcni ver demezmi ayy dedim borcu üzerime gecerse :26: bankacıya sorum öyle birsey olmaz içiniz rahat olsun dedi neyse onu hallettim geldim..
mesela bi yere cıkacak iniyo telefonumu getir odamdan diyo eee adam şimdi indin zaten geldi sabah daha ilk tanısmamız işe o almadı beni hemen elime verdi ajandasını ve telefonunu odama cıkar dedi oda peşimden
hatta ve hatta onun odası üst katta tv de onun odasında beni arıyo kumandayı getir diyo bi şaşırdım hangi kumanda sizin odanızdakimi dedim neyse tamam sana demiyecektim mi bişey dedi kapattı diger elemana söylüyorum normal görüyo ister ondan beklenir diyo ( ayy sinirden gülüyorum)
telefon desen susmuyo dısardan arama geliyo yok sen şunu ara diyolar eyw zaten görevim ama bana 2 isim vermisler arıyorum firmayı öyle isimler yok hic iş bası bile yapmamıslar ne ugrastım onlar için olmadıklarını söyleyince bana söyle onlara avukatımla konussunlar artık diyo sinirlenmiş..yahu olmayan adamlarlamı görüsecek avukat hayali bütün departmanları aradım tek tek hepsi şaşırıp öyle calısan yok diyo
bunları yaparım tamam ama bunun dısında teli kapatıp notumu alır almaz hemen ortacı gibi masaya el işciligine bide yavas yapıyorsun diye küfür edermis klima actırmaz cay içirmezmiş
küfür evet beni işe alan daha önce demedi tabi hep çok iyidir bugün bana patronumuz çok sinirlidir sürekli küfür eder sen suymazdan gel dedi bakınca yüzüne hepimize tek tek eder dedi küfür ya küfür bide güya seviyeli ortam sizli bizli diye seviniyorum onların 1. kuralıymıs yahuu küfürün neresi seviye saygı adamın lakabı bizim buralarda meger küfürcü .... mıs kücük cocuktan ögrendim
kargocu geldi kargoyu o yok diye bana vermiyo ablacım sen yenisin tanımıyorsun tabi yapmadıgını bırakmaz ben yine gelirim dedi düşün ya kargocu dahil herkes korkuyo
acıkcası bana cokda kötü davranmadı herseye ragmen kalacaktım ben..
hatta ben acıkca söyledim şu tarihte evlenecegim inşallah cıkabilirim diye adamda söyledigin için bildigin için kabul eşin cık derse cıkarsın dedi..ben cok küfür ederim dedi ama
ssk yı hemen yaptır dedi..hep olumlu konustu..ki aten olumsız hicbirseyim yoktu dediklerinin fazlasını yaptım hatta cıkacagımı para almayacagımı bile bile cıkarken onlara gör görevim olan yerleri elimle süpürdüm çöpleri avuclarımla yerden aldım ya yemin ederim abartısız perim..
bak yine cıkmazdım ama bankaya gidince sevdigimi aradım o cok olumlu konusmadı bide yolda çok düşündüm ama yine yok devam dedim oraya bi gittim masa üzerindeki suyum yok arıyorum yok çaycıya bakıyorum korkudan ses yok kadınsa bi baktım ki yerde çöplerin içinde meger bu kimin demiş oda benim oldugunu söylemiş ben bankadayken oda fırlatıp atmıs suyumu (şişe) artık masada degil yerdemi ne böyle birsey demis masam ya masam suyumu koyamayacakmıyım hadi hoslanmıyorsun diyelim ilk günüm insan gelir söyler ne demek atmak parası varya beyin !
kan beynime geldi vallahi nasıl saygısızca davranıs bu ben haksızmıyım perim..
çaycınında 5. günü ilk gün bana davrandıgı gibiymiş şimdi kadına görgüsüz,cahil bilgisiz ve buraya yazayacagı küfürler..
sabahta kadının üstüne yürüyüp seni ayagımın altına alırım demişti..
kadın cay demleniyo dedigi için ve gayet ciddi
bayramdan önce işci grubu istifa etmiş..
sonra bi kız gelmis benden önce 2-3 hafta calısmıs kız kacmıs aramamıs bi daha ama kücük bi cocuk demişki mutfakcıya kız hep aglıyodu
muhasebesi bile yeni 1 haftalık
offf işte ortada tek kalan iyi huyu haftasonu yok
heee hem sekreterlik hemde el işciligine ( gercekten 2 elemanın işi ) 900 tl maas buradan keske okusa kendisini kutluyorum ayy sinirlerim tavan yapmıs durumda
bense işimi tam anlamıyla yaptım dedigim gibi ama yarın kadın ararsa söylemeyi düşünüyorum bunları
ayyy perim biliyorum destan yazdım ama bugün bolca kalori yaktım

bu arada bak içimde kaldı yemek falanda yok yol parası zaten olmaz eve yakın toplam para 900 bugün aramıslar evi sadece 2 dk gec kalmısım diye hemde annemde gelemeycek demiş
o kadar yorgundum ki kahvaltı için uyanamadım perim

--- Canım dün okudummm, tam cevap yazıyordum bilgisayar tak gitti.
Kapandı sıcaktan. Şimdi açtım Allah'tan gitmemiş yazdıklarım
Ne mutlu oldum

Canımm Maşallah başlamışsınn bilee
Hakkında hayırlısı olsun canım benim
Oyy canım ne kadar yorulmuşsun sen...
Hareketli bir yaşam seni bekliyor kuzum. İnşallah herşey gönlüne göre olur.
Aaaa adama bak sanki tv sinin kumandasının hangisi olduğunu biliyorsun. 1 Yıldır oradasın ya.
Küfür Ne demek ya... Saygısız adam... Fazlaca şımartılmış, havalara çıkartılmış bence. Sen sabırlı ol tabi canım,
Hatta gül geç...
Kargocu bile nasıl anlatmış hayret bişi. Kuzucum Allah sana boll bolll sabırlar versin :)
Bak adama dürüst yaklaşınca ne kadarda ılımlı davranmış... Adamda bıkmıştır, yüzüne gülüp dürüst olmayanlardan. Ama küfürü kabul etmek değil tabi bu
Dediklerini en saygılı şekilde yapmışın bitanem neyine olumsuz konuşsun senin.
Aman çok anlatma diğer elemanlara sen Maşallah de kendinede. Nazar değdirmesinler...
Su şişesini atmak ne demek yaaa
O zaman personele özel masa demesin ona da ona göre bilelim koyalım. Dengesiz adam. Gerçekten haklısın canım.
Canım gerçekten kendine dikkat et.
Tamam haftasonları tatil olması iyi olmuş. Olsun o kadarda. İlerde evlendiğinde büyük rahatlık olur.
Ama sana karşıdaa hareketlerinde sen dikkatli ol. İnşallah adam senin güzel kalbin karşısında tamamen iyi bir insan olur...
Canım işe alan kadın alırsa kesinlikle anlat. Bunlardan hiç bahsetmediniz, konuş mutlaka.

Benim bölümümde üni de okuduğum büro yönetimi ve sekreterlik biliyorsundur cnm :9
Lisede stajda az canım çıkmamıştı, o günlerii hatırladım okurken :26:

Canımmm sen bayaa bayaaaa kalori yakmışsın,
Dikkat et kendine olur mu canım

Dün;

10:00
2 Dlm Kepek Ekmeği
1 Porsiyon Menemen
1KK Peynir

13:00
C vitaminli Sodam
1 Porsiyon Karpuz

17:00
4 YK Kuru Fasulye, 1 Kase Yoğurt
3Dlm Ekmek

1Dlm Ekmek , 1 Dilm Domates, 1 İnceKesim Biber

Dün;

10:00
2 Dlm Kepek Ekmeği
1 Porsiyon Menemen
1KK Peynir

13:00
C vitaminli Sodam
1 Porsiyon Karpuz

17:00
4 YK Kuru Fasulye, 1 Kase Yoğurt
3Dlm Ekmek

1Dlm Ekmek , 1 Dilm Domates, 1 İnceKesim Biber

Kız yok istemem onları ben kimse dayanmamıs ben hic dayanamam mutfakcıyla birlikte istifa ettik emekliye ayrıldım
Masallah canım önceki günleri dengelemişsin
Bendede bi dondurma istegi dün yedim yetmedi bugünde yedim:26:
10:30 cekirdekli kuru üzüm 8-10 tane
11:15 dondurmaaa

demek seninde bölümün heee adam olan adam gibi görür işte =)

Son düzenleme:

Canımm hakkında hayırlısı olsun. açıkçası ne yazacağını bilemedim ama onun gibi manyakların yanında çalışmak kolay mı...
Korktum içten içe ne yapacak Eda'm diye. İçim rahatladı valla...
Afiyet olsun canımmm.

delüü sağol canım.. ama ne hayallerim vardı bu ay ütü alacaktım meselaa

delüü sağol canım.. ama ne hayallerim vardı bu ay ütü alacaktım meselaa

Canım hayırlısı böyleymiş.
Şuna inanıyorum, bir kapı kapanınca daha iyi bir kapı açılıyor...
İnşallah herşey daha güzel olacak.
Bakarsın verdiklerinden daha yüksek bir maaşla ya da daha rahat bir iş bulursan hemen başlarsın.
Ütünüde 1 ay içinde gene alırsın canım

İnşallah canım inşallahh
ögle yemegi yiyim ben

sağol canım benim tek kasarlı tost ve içinde bir dilim domates var bide ayran

Oh afiyet olsun canım.
Bugün hiç birşey yapasım yok benim.
Ne yemek yiyesim ne oturasım ne kalkasım...
Bunaltı var üzerimde çokta sıcak... Nem yüksek...
Hala karnım ağrıyor, onun bunaltısı var...
Napıcağımı şaşırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…