İki gelin adayının diyet günlüğü =)

O bulaşıklar yakmıştır edacım
Bizimkiler konuyu kapattı gitti ya

benim annemde kapatmıstı canım hemde bizde mezhep konusu var..sürekli ben yanına gittim hatta o kulaklarını kapattı ben yine konustum aglamalarımmm tanıdıgın gelini var oda biliyordu onun yanında ne kavgalar ettik..yavas yavas zaman gectikce kabullendi baktım evde kek börek ne yapılsa kendinden diyo cocugada götür yesin diye..sevdigim anneme gönderdiginde basta yiyodu sakın yedi annem deme derdi şimdii sağolsun diyo heee ama arada yine esiyo baban vermez bırak sen onu diye ama yok ben onunla evlenicem tarih şu hazırlıgını yap diyorum :26: ben çok fazla korkuyodum aslında annemden o yüzden bu kadarı beni ve arkadaslarımı şaşırttı inşallah babam konusuda böyle hallolur sende kapatma konuyu derim canım üstüne git..sen kapatırsan vazgecti olur

Son düzenleme:

Evde resmen sorun çıkaran küçük kız modunda hissediyorum kendimi edacım ya...
Bir sürü dert varken bir de ben çıkmışım gibi. Hiç bir aile hemen kabul etmiyor ama bizimkiler bu konularda çok çok hassas. Babam hoşgörmüyor sevgililik durumlarını. O yüzden açıklayamıyorum ona. İnşallah babalarımızın tepkisi güzel olur.

Sakın öyle düşünme canım sen sorun cıkarmıyosun yuvanı kurmak istiyorsun..
Hersey güzel olacak en kötü anda bile buna inan
İnşallah canım güzel olur sonu..
Babamlar gördü aslında amca oglumdan sevenin vazgecmeyecegini..
Aslında babam o zamanda demişti seviyolarsa mecburuz ya oglumuzdan vaz gecicez ya kabullenicez diye ama olay kendi kızı olunca bilemiyorum
Sevgilim oldugunu biliyor artık ama ama işte

Sağolasın canımm çok şükür güzel çıktı
Canım annene açıklama konusunu konuşmuştukta nişanı kabul etmediklerini konuşmadık
İnşallah gönlünüzdeki olur.
Ama inan kimse ilk kabul etmiyor.
Bak Ben anneme Ekimde dedim biliyorsun, annem ki en başta birşey diyemedi.
Normal birşey ancak ona göre küçüktüm... Bir yandan sert bir tepki vermedi, biraz zamana bıraktı kısacası.
Bir süre sonra nolduysa damadı birtane oldu Bayramın 3. günü anneler tanıştığında bizde vardık, annem dedi ilk zaman kabullenemedim, hem küçük geldi hemde erken geldi bana falan dedi.
Ama şimdi gerçekten durumlar çok farklı...
Senin yaşında yerinde sonuçta annen bu konuda kabullenememe gibi birşey sözkonusu olamaz, alışmak için zaman istiyordur belki ama sonuç olarak sende okula başlayacaksın, en aazından tanışsaydınız, sevdiğin askere gittik döndükten sonra tamam 1 2 ay içinde söz nişan düğün olurdu. ama tanışmayı kabul etmemesini anlayamadım.
Sevdiğinin arkadasında ol canım ama kendini üzme, biraz akışına bırak, Ne gösterecek zaman...
Gitmene ne kadar kaldı cnm?
Annenle baş başa kimse olmadan konuşmayı gene dene derim, ama 1-2 gün geçsin bence
Aaa birde hatırladığıma göre abinede açılmıştın, onunda görüşsen? Oda konuşsa?
Seviyor, sayılıyor, istiyor gibisinden?

Hahah bende özele gidiyorum bu hemşire özelde canım
Canım Örtülerin çekeyimde paylaşırımda dur ekleyeyim bezleri, nette vardır resimleri bulurum birazdan

Afiyettt olsun canım
Domatesli tost daha iyi geliyor sadeden Sonrada sade iyi geliyor
Kalori tabi harcamışsındır canım benim
Canım bu arada gününün güzel geçmesine çok sevindim

Bekliyorum canım benim
Sağol canım evet valla bu ara cok güzel geliyo bakalım ne zaman sıkılıcam hergün yiyorum
Harcasam bile miniciktir gerci alması kolay yakması zor
Sağol perim

Canım bugün ek olarak 4 gibi browni yedim

21:00 da tavuk, 1Dlm Ekmek.

O değilde ateşim bir çıkıyor, ardından ter...
Şimdide gene 38 oldu, ama terlemeye başlıyorum.

İnşallah kilo almam, düzensiz yemelere başladım.
Napayım canım istemiyor, hastalık bu sonuçta demi :26:

3 Buçuk kiloyu koruyorum ama bugün şişkinliğim başladı gene, İnşallah almam..

Canım benim inşallah almazsın kilo falan ama anlıyorum seni hastayken insanın çogu şeyi midesi almıyo önce saglıgın

bende kahvaltıya kalkmamıstım bugünde oldugu gibi
10:30 cekirdekli kuru siyah üzüm
12:30 tek kasarlı domatesli tost + ayran
16:00 cekirdekli kuru siyah üzüm
19:30 falandı yine evde misafirler vardı onlarla birlikte gec oldu yemek 4-5 kasık ıspanak + 1 kasık yogurt + domates salatalık + bide herkes babamın yaptıgı pideyi yerken bende dayımın ısrarı üzerine yani hic canım cekmedi yoksa kıymalı pide yedim boyutu 1 dilim ekmekten daha kücüktü ama
aksam meyve yemedim ama 11:00 gibi cay bardagının yarısı kadar meyve suyu içtim

12:30 tek kasarlı domatesli tost ayran
16:00 meyve
19:00 sebze 5-6 kasık + salata 5-6 kasık +2 ksık yogurt
22:00 meyve
ama aralarda 3-4 kasık pilav ve minik çigköfte gitti

Perimmm yine nerelerdesin
09:00 2 dilim tam bugday ekmegi + ceyrek domates,salatalık + 1 kk peynir + bitki çayı
12:00 tek kasarlı domatesli tost ( artık sıkıldım
) + ayran
16:00 cekirdekli kuru siyah üzüm
18:00 5-6 kasık sebze + -7-8 kasık salata + 2.5 kasık yogurt

22:00 meyve

Bugünde yoksun perim nasılsın acaba inşallah saglıgın ile ilgili sorun yoktur merakta bırakma beni
09:00 3 dilim salatalık + 3 dilim domates + 1 kk peynir + 2 dilim tam bugday ekmegi + bitki cayı
11:30 annemin arkadasına gitmiştik kahvaltıya oradan 3 tane kızarmıs patates dilimi + 2-3 domates,sogan salatalık + sarma bi börek vardı onun ucundan ceyrek dilim ekmek kadar yedim + 2 catal peynir ve cay..bunları yedigim için öglen yemek yemedim ama bugün hep saatler falan sastı
14:00 falandı sanırım meyve yedim
16:00 da sanırım :44: yine misafirlikteydik baska yerde 4-5 kasık fasulye + ceyrek pişmiş yufka ekmegi + domates,salatalık,biber + çay
22:00 meyve bugünümde böyle gecti

Yine sen yoksun perim

Biraz önce tartıldım tam 4 kilo verdigimi gösterdi tartı 20 gün oldu diyete baslayalı ve bugün listemi degiştiriyorum..bakalım önümüzdeki 20 gün nasıl gececek :18:
Bu arada ben ilk sayfaya güncelliyim diyorum verdigimiz kiloları sende gelince söylersin canım yazarım..sen 20 gündemi tartılacaksın 1 aydamı ?

Hemen dün yediklerime geceyim çokta iyi degildim dün aslında
10:30 çekirdekli siyah kuru üzüm
12:00 tek kasarlı tost, çok azcık omlet, yine çok azcık yufka ekmegi çeyregin çeyregi domates salatalık ve çay
14:00 aşkın hamburgerinden 3 defa ısırdım 2 tanede patates :18:
20:30 dondurma cok canım cekti bayadır yemedim ya nugger dondurma yedim oda int tam 240 kalori yazıyor bir daha ondan yemem
21:00 yemek yemeyince öldüm aclıktan 2 kasık patlıcan ve tam 4-5 kasık pilav, 2 kasık yogurt 3 kasık yagsız salata :18:
dün çok basarısız gecti yani

Son düzenleme:
[TABLE="width: 500"]
[TR]
[TD="align: center"]İlk Tartılma [/TD]
[TD="align: center"]Son Tartılma[/TD]
[TD="align: center"]Verilen kilo [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]12.08.2013[/TD]
[TD="align: center"]02.09.2013[/TD]
[TD="align: center"]4[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

ancak bu kadar oldu

Son düzenleme:
Canımm nasılsın, özledim çoook ...
1 Buçuk haftadır bilgisayarım bozuktu
Perşembe günü Format attım bozuk olduğunu anlayınca...
Nete giremedim çünkü driverları atmamıştım İndirmesi için c.tesi sevdiğimi beklemek zorunda kaldım.
Pazar tekrar götürdüm, fanları bozuk bilgisayarın kendisine zarar verir diye tamire bıraktık, salı günü aldı,
Çarşamba ben akşam aldım, programlarımı kurdum, dün bütün gün aneannemdeydik, ve bugün koşturarak kk açtım.

Telefondan denedim merak etmişsindir dedim ama giremedim bir türlü .s

Canım harika gitmişsin!
4 KG da gerçekten mükemmel, böyle giderse hedefinde üstünde vereceksin
Maşallah canım benim sana

Fıstıklar nasılsınıııııııııııızzz
Epeydir görüşemedik ben de çok özledim sizleri
Perimi de epeydir görmüyordum, dün de mesaj atayım bu kıza dedim ama bu ara öyle yoğunum ki. Arkadaşlarım atanıyor, sevdiceğim atanıyor onların tercihleriyle uğraştım, gözümün önünden şehirler, ilçeler, okullar geçiyor hala. Evime de geldim okula gidip geliyorum işte.
Bu tempoda canım yemek yemek bile istemiyor ama böylesi de çok sağlıksız biliyorum
Aslında yalnızken yiyesi gelmiyor insanın.
Edoşum 20 günde 4 kilo vermişsin maşallah çok güzel buu

Canımmm
Bende özledim seni
Oh evinede gelmişsin, Canım hayırlısıyla olur İnşallahh
Ben biraz kesiyorum bu dönem ümidi, dua ediyorum tabi her an ama ocak,şubat gibi olacak sınava odaklanmaya başlamam gerek

Tatlım hayırlsını dileyelim Allah'tan sınava da hazırlan bence, duayı da bırakmayalım hiç belli olmaz nasip ne zaman, ümidini kesme sakın olur mu?
Bu arada periiim burası yeri değil belki ama ben çeyiz setimi aldııııııııııımm

Cidden miii
Haniii resim nerdeee

bensiz yeni topic heee yazdım bunu

Buyur canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…