- 8 Ekim 2012
- 17.027
- 9.184
- 448
- Konu Sahibi MutluBulut_
-
O bulaşıklar yakmıştır edacım
Bizimkiler konuyu kapattı gitti ya
benim annemde kapatmıstı canım hemde bizde mezhep konusu var..sürekli ben yanına gittim hatta o kulaklarını kapattı ben yine konustumaglamalarımmm tanıdıgın gelini var oda biliyordu onun yanında ne kavgalar ettik..yavas yavas zaman gectikce kabullendi baktım evde kek börek ne yapılsa kendinden diyo cocugada götür yesin diye..sevdigim anneme gönderdiginde basta yiyodu sakın yedi annem deme derdi şimdii sağolsun diyo heee ama arada yine esiyo baban vermez bırak sen onu diye ama yok ben onunla evlenicem tarih şu hazırlıgını yap diyorum :26: ben çok fazla korkuyodum aslında annemden o yüzden bu kadarı beni ve arkadaslarımı şaşırttı inşallah babam konusuda böyle hallolur sende kapatma konuyu derim canım üstüne git..sen kapatırsan vazgecti olur
Evde resmen sorun çıkaran küçük kız modunda hissediyorum kendimi edacım ya...
Bir sürü dert varken bir de ben çıkmışım gibi. Hiç bir aile hemen kabul etmiyor ama bizimkiler bu konularda çok çok hassas. Babam hoşgörmüyor sevgililik durumlarını.O yüzden açıklayamıyorum ona. İnşallah babalarımızın tepkisi güzel olur.
Perim çok geçmiş olsun, tahlillerinin temiz çıkmasına çok sevindim, darısı diğerlerine inşallah.
Ben nasılım bilmiyorum... Olanlardan haberiniz mi var mı denk gelip birebir anlatamadım ama aileme açıkladım babam hariç. Ve maalesef nişana izin vermediler... Kelimelerim bile tükendi, tüm hevesim gitti. Bir ara anlatayım inşallah size.
Hehhh işte perim aynen bende öyleçok şükür iyiymiş canım benimde son hemsire iyiydi bide dikkat ettim ssk olunca canımı yakıyorlar ama özelde olunca hissetmedim desem yeri o bile parayla
Ooo perim ama neden paylasmadon görmeyecekmiyiz
Çok iyi yaptın canım..
Merak ettim şimdi o bezleri nasıl birsey canım görürsem bende alırım :44:
Daha yemek yok yeter
09:00 yarım domates,ceyrek salatalık,1 kk peynir,2 dilim tam bugday ekmegi,karısık bitki cayı
10:30 cekirdekli kuru siyah üzüm
12:30 tek kasarlı tost domateslive ayran bu ara domatesliye taktım
16:00 yine siyah cekirdekli kuru üzüm
aksam yemegi saat kactı bilmiyorum :44: misafirlerimiz vardı hep beraberr yedik
ben onlardan farklı olarak 4-5 kasık kadar ıspanak,1 kasık yogurt,2-3 dilim domates salatalık yedim..he birde 2-3 kasık kısır ve cay içtimama misafirler gidince beni inanılmaz bi bulasık bekliyordu evde..ayrıca baska misafirlerde vardı gece yarısına kadar onlar yedi ben yıkadım kalori harcamısmıyımdır
11:00 dan sonraydı sanırım herkese meyve kestim kendimde yedim ohhevlilige hazırlık yaptım bu aksam
Sağolasın canımm çok şükür güzel çıktı
Canım annene açıklama konusunu konuşmuştukta nişanı kabul etmediklerini konuşmadık
İnşallah gönlünüzdeki olur.
Ama inan kimse ilk kabul etmiyor.
Bak Ben anneme Ekimde dedim biliyorsun, annem ki en başta birşey diyemedi.
Normal birşey ancak ona göre küçüktüm... Bir yandan sert bir tepki vermedi, biraz zamana bıraktı kısacası.
Bir süre sonra nolduysa damadı birtane olduBayramın 3. günü anneler tanıştığında bizde vardık, annem dedi ilk zaman kabullenemedim, hem küçük geldi hemde erken geldi bana falan dedi.
Ama şimdi gerçekten durumlar çok farklı...
Senin yaşında yerinde sonuçta annen bu konuda kabullenememe gibi birşey sözkonusu olamaz, alışmak için zaman istiyordur belki ama sonuç olarak sende okula başlayacaksın, en aazından tanışsaydınız, sevdiğin askere gittik döndükten sonra tamam 1 2 ay içinde söz nişan düğün olurdu. ama tanışmayı kabul etmemesini anlayamadım.
Sevdiğinin arkadasında ol canım ama kendini üzme, biraz akışına bırak, Ne gösterecek zaman...
Gitmene ne kadar kaldı cnm?
Annenle baş başa kimse olmadan konuşmayı gene dene derim, ama 1-2 gün geçsin bence
Aaa birde hatırladığıma göre abinede açılmıştın, onunda görüşsen? Oda konuşsa?
Seviyor, sayılıyor, istiyor gibisinden?
Hahah bende özele gidiyorum bu hemşire özelde canım
Canım Örtülerin çekeyimde paylaşırımda dur ekleyeyim bezleri, nette vardır resimleri bulurum birazdan
Afiyettt olsun canım
Domatesli tost daha iyi geliyor sadedenSonrada sade iyi geliyor
Kalori tabi harcamışsındır canım benim
Canım bu arada gününün güzel geçmesine çok sevindim
Bekliyorum canım benim
Sağol canım evet valla bu ara cok güzel geliyo bakalım ne zaman sıkılıcam hergün yiyorum
Harcasam bile miniciktir gerci alması kolay yakması zor
Sağol perim
Albüme baktın mı cnm
Canım bugün ek olarak 4 gibi browni yedim
21:00 da tavuk, 1Dlm Ekmek.
O değilde ateşim bir çıkıyor, ardından ter...
Şimdide gene 38 oldu, ama terlemeye başlıyorum.
İnşallah kilo almam, düzensiz yemelere başladım.
Napayım canım istemiyor, hastalık bu sonuçta demi :26:
3 Buçuk kiloyu koruyorum ama bugün şişkinliğim başladı gene, İnşallah almam..
Fıstıklar nasılsınıııııııııııızzz
Epeydir görüşemedik ben de çok özledim sizleri
Perimi de epeydir görmüyordum, dün de mesaj atayım bu kıza dedim ama bu ara öyle yoğunum ki. Arkadaşlarım atanıyor, sevdiceğim atanıyor onların tercihleriyle uğraştım, gözümün önünden şehirler, ilçeler, okullar geçiyor hala. Evime de geldim okula gidip geliyorum işte.
Bu tempoda canım yemek yemek bile istemiyor ama böylesi de çok sağlıksız biliyorum
Aslında yalnızken yiyesi gelmiyor insanın.
Edoşum 20 günde 4 kilo vermişsin maşallah çok güzel buu
Canımmm
Bende özledim seni
Oh evinede gelmişsin, Canım hayırlısıyla olur İnşallahh
Ben biraz kesiyorum bu dönem ümidi, dua ediyorum tabi her an ama ocak,şubat gibi olacak sınava odaklanmaya başlamam gerek
Tatlım hayırlsını dileyelim Allah'tan sınava da hazırlan bence, duayı da bırakmayalım hiç belli olmaz nasip ne zaman, ümidini kesme sakın olur mu?
Bu arada periiim burası yeri değil belki ama ben çeyiz setimi aldııııııııııımm
bensiz yeni topic heee yazdım bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?