İki gelin adayının diyet günlüğü =)

Anlastıkkk
Çok iyi yaptın canım banada hep öyle oluyo ne zaman birsey alsam sanki eksikler bitmiş gibi ama baya büyük gitti şükür canım taksitlerin nasıl bittigini anlamayacaksın bile
Amin canım kullanacagımız günler için sabırsızlanıyorummm sürekli hayaller kuruyorum şu yemekle şöyle sofra vs diye tek ben mi böyleyim bilmiyorum

Ben de hayaller kuruyorum ahh ahh diye diye
Edoşum yaa benim bu kurban bayramında bir ihtimal sözüm olabilir biliyo musun Dua ett
Detaylar akşama şimdi okula gitmeliyim öpüyorum

Ben de hayaller kuruyorum ahh ahh diye diye
Edoşum yaa benim bu kurban bayramında bir ihtimal sözüm olabilir biliyo musun Dua ett
Detaylar akşama şimdi okula gitmeliyim öpüyorum

ayyy canım inşallah inşallahhh aksama gec kalma gelde anlat (inşallah ben girebilirim)

Bu ay hep kacırdım hep kilo almamıs olsam bari
neyse bu sabahtan itibaren basladım tekrar
09:15 1 kk peynir 2 dilim tam buday ekmegi,elma,bitki cayı

Bu ay hep kacırdım hep kilo almamıs olsam bari
neyse bu sabahtan itibaren basladım tekrar
09:15 1 kk peynir 2 dilim tam buday ekmegi,elma,bitki cayı

300 gram vermişim güya ama şöyle 1 kilo versem bayrama kadar o da iyi yaa

Nihanımmm nasılsın? Beğendim hatta çok beğendim canımm, allah'ım Mutlulukla sağlıkla aşkla kullanmanızı nasip etsin güzel yuvanızda
Maşallah hepsine
Kahvaltı Takımına ayrıca bir beğendim , beğendiğim bir takımdı
Yemek Takımın gerçekten çok şık. ÇKB Takımıda ona uygun
Tencere setinde sahanın olması da ayrı bir güzellik

Edacımmm nasılsın canım
Özledim hep sizi

neredesin sen özledim bende seni bak sensiz diyet bile olmuyo bozuldu gibi birsey az yiyorum ama kacırıyorum çok merak ettim seni

Perim gelmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiişşşşş
Canım nerelerdesin sen ya...Nasılsın, her şey yolunda mı?
Sen yokken neler oldu bilsen. Çok üzüldüm çok ağladım beeen
Gerçekten beğendin mi canım...Doğruyu söyle bak
Çook teşekkür ederiiiim
Setin içindeki kahvaltı takımını beğenmediğim için bu takımı eklettim canım gerçekte çok da hoş renkleri canlı canlı
İlk başta bu olsun demiştim ama
sence hangisi hoş...
Aldım hala soruyorum yaa

Canlarım benimmmmmm ben sizi bırakır mıyım hiççççç
Gerçekten özür dilerim, Şark görevinden kuzenim eşi ve bebeği geldi, onlarlaydık genelde geçen hafta,
Sonnra bu hafta malum okul başladı.
Örn Salı 9 dersine hoca giriyor 9 buçukta çıkıyor 11:45 te diğer hocayı bekle o çıksın derken 3:20 de kine tekrar bekliyoruz.
Çok yoğun geçti gelir gelmeezde genelde hep uyudum, kusura bakmayın gerçekten, çok koşuşturmalıydı... Bu yüzden gelemedim.

neredesin sen özledim bende seni bak sensiz diyet bile olmuyo bozuldu gibi birsey az yiyorum ama kacırıyorum çok merak ettim seni

Canımmm bundan sonra akşamları geliyorum merak etmeeee
Ben 3,600 gramda kaldım hala :18: Ama diyetede hiçç uymuyorum son 2 haftadır
Bundan sonra kaçırmayız canım benim

Canım bende çok özledim sizi.
Neler oldu bakım?
Gerçekten bependim yaaa. Çok ciddiyim, hep aklımdaki modellerde vardı bu tarz.
Kesinlikle aldığın canım.
Benim kahvaltı takımıma Karacadan

evet bak cvpda yazmıyo hep bizi bırakıyo baska arkadaslar mı buluyo kendine (evet gitme)

Herhalde... baksana ce-eee yapıp kaçıyo

Amaaaaa misafirrrrrr geldiiiiiiiiiiii, onları karşşılıyordum gerçektennnnnnnnnnnnnn

Ben de niye yazmıyosun periim
sonunda geldi

Baslyalım tekrar evet canım yazmadan buraya olmayacak anladım daha önce diyetisyene hesap veriyorum diye yemiyordum şimdi sana

sonunda geldi

Baslyalım tekrar evet canım yazmadan buraya olmayacak anladım daha önce diyetisyene hesap veriyorum diye yemiyordum şimdi sana

:))) Demi canım insan sorumlu hissediyor gerçekten yazarken utanıyor
Ben bugün son kaçırma günümdü, yarından itibaren sahalardayım

Nihanım kim sıktı canım senin canını ?

Canlarım yaa aklımızda deli sorular ve rüzgarlar varr
Eğer nasip olurdaaa Haziranda işe başlarsammm bizim düşünce 2015 Nisan yaaa,
2014 Kasım-Aralığa alalım diyoruz, Borçla olsn 10 bin, nasılsa çalışacağız ikimizde, öderiz, geçiniriz.
5 Ay ayrı evlerde ödemektense evimizde kapımızı kapatıp ödemeyi istiyoruzz, tabi bayada masraflı olcak ama olsun.

Bırakma zaten bebek sevdiğin için bir şey demiyeyim şimdi
ben de artık gündüz giremiyorum.Haftasonları, akşamları ancak artık
Karaca kardeşi olmuşuz Beğenmene ben de çok sevindim tatlım merak ediyordum
Canım yaa neler olmadı ki... Özetle babam kabul etmiyor diyeyim oysa biz kurbanda söz hazırlıklarına başlamıştık bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…