- 8 Ekim 2012
- 17.027
- 9.184
- 448
- Konu Sahibi MutluBulut_
-
Sağ ol edoşum, başlığa uymadığından dedim ben kuzum yanlış anlama sakın. Tamam bak artık paylaşırım
Evet canım içimi kemirip duruyordu ne alsam ne zaman alsam diye resmen zihnim rahatladı biliyo musun.Artık evlenebilirim
Beğenmene çok sevindim, fiyat farkının olmaması da dediğin gibi çok şükür güzel oldu. Allah mutlulukla kullanmayı nasip etsin inşallah hepimize tatlım.Çok daha güzelleri senin olsun.
Anlastıkkk
Çok iyi yaptın canım banada hep öyle oluyo ne zaman birsey alsam sanki eksikler bitmiş gibiama baya büyük gitti şükür canım taksitlerin nasıl bittigini anlamayacaksın bile
Amin canım kullanacagımız günler için sabırsızlanıyorummmsürekli hayaller kuruyorum şu yemekle şöyle sofra vs diye tek ben mi böyleyim bilmiyorum
Ben de hayaller kuruyorum ahh ahh diye diye
Edoşum yaa benim bu kurban bayramında bir ihtimal sözüm olabilir biliyo musunDua ett
Detaylar akşamaşimdi okula gitmeliyim öpüyorum
ayyy canım inşallah inşallahhh aksama gec kalma gelde anlat (inşallah ben girebilirim)
Bu ay hep kacırdım hepkilo almamıs olsam bari
neyse bu sabahtan itibaren basladım tekrar
09:15 1 kk peynir 2 dilim tam buday ekmegi,elma,bitki cayı
300 gram vermişim güya ama şöyle 1 kilo versem bayrama kadar o da iyi yaa
Edacım, Pericim konuya uygun bulmayabilirsiniz ama sizlere göstermek istedim. Kaldırmam gerekirse hiç çekinmeden söyleyin fıstıklar tamam mı?
Bakalım beğenecek misiniiiiiiiz?İşte aşkla aldığım cicilerim
Eki Görüntüle 804318 Bu çkb takımım resimde biraz buğulu çıkmışDesenini çok sevdim ben.
Eki Görüntüle 804319 karaca kahvaltı takımım bu daa, emsanınkini çıkartıp bunu eklettim.
Eki Görüntüle 804330 emsan tencere setim, sahanlar da var içinde çok mutlu oldum bu yüzden :)
Eki Görüntüle 804320
Eki Görüntüle 804327 veeee yemek takımım hep bu tarz bir şey beğeniyordum. Kütahyadaki bir modele bayılmıştım bu da ona yakın aslında ama bunun deseni tek tarafta. Çok seviyorum kendilerini
Nihanımmm nasılsın? Beğendim hatta çok beğendim canımm, allah'ım Mutlulukla sağlıkla aşkla kullanmanızı nasip etsin güzel yuvanızda
Maşallah hepsine
Kahvaltı Takımına ayrıca bir beğendim , beğendiğim bir takımdı
Yemek Takımın gerçekten çok şık. ÇKB Takımıda ona uygun
Tencere setinde sahanın olması da ayrı bir güzellik
Edacımmm nasılsın canım
Özledim hep sizi
Nihanımmm nasılsın? Beğendim hatta çok beğendim canımm, allah'ım Mutlulukla sağlıkla aşkla kullanmanızı nasip etsin güzel yuvanızda
Maşallah hepsine
Kahvaltı Takımına ayrıca bir beğendim , beğendiğim bir takımdı
Yemek Takımın gerçekten çok şık. ÇKB Takımıda ona uygun
Tencere setinde sahanın olması da ayrı bir güzellik
Edacımmm nasılsın canım
Özledim hep sizi
neredesin senözledim bende seni bak sensiz diyet bile olmuyo bozuldu gibi birsey az yiyorum ama kacırıyorum çok merak ettim seni
Bizi bırakıp bırakıp gidiyo di mi edaa( üzüldüğümüzü bil de gitme bi daha )
evet bak cvpda yazmıyohep bizi bırakıyo baska arkadaslar mı buluyo kendine (evet gitme )
Herhalde... baksana ce-eee yapıp kaçıyo
evet bak cvpda yazmıyohep bizi bırakıyo baska arkadaslar mı buluyo kendine (evet gitme )
evet ama ben cidden merak etmeye basladım
neredesin senözledim bende seni bak sensiz diyet bile olmuyo bozuldu gibi birsey az yiyorum ama kacırıyorum çok merak ettim seni
Perim gelmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiişşşşş
Canım nerelerdesin sen ya...Nasılsın, her şey yolunda mı?
Sen yokken neler oldu bilsen. Çok üzüldüm çok ağladım beeen
Gerçekten beğendin mi canım...Doğruyu söyle bak
Çook teşekkür ederiiiim
Setin içindeki kahvaltı takımını beğenmediğim için bu takımı eklettim canım gerçekte çok da hoş renkleri canlı canlı
İlk başta bu olsun demiştim ama Eki Görüntüle 808807
sence hangisi hoş...
Aldım hala soruyorum yaa
Herhalde... baksana ce-eee yapıp kaçıyo
sonunda geldiBen deniye yazmıyosun periim
Canlarım benimmmmmm ben sizi bırakır mıyım hiççççç
Gerçekten özür dilerim, Şark görevinden kuzenim eşi ve bebeği geldi, onlarlaydık genelde geçen hafta,
Sonnra bu hafta malum okul başladı.
Örn Salı 9 dersine hoca giriyor 9 buçukta çıkıyor 11:45 te diğer hocayı bekle o çıksın derken 3:20 de kine tekrar bekliyoruz.
Çok yoğun geçti gelir gelmeezde genelde hep uyudum, kusura bakmayın gerçekten, çok koşuşturmalıydı... Bu yüzden gelemedim.
Canımmm bundan sonra akşamları geliyorum merak etmeeee
Ben 3,600 gramda kaldım hala :18:Ama diyetede hiçç uymuyorum son 2 haftadır
Bundan sonra kaçırmayız canım benim
Canım bende çok özledim sizi.
Neler oldu bakım?
Gerçekten bependim yaaa. Çok ciddiyim, hep aklımdaki modellerde vardı bu tarz.
Kesinlikle aldığın canım.
Benim kahvaltı takımıma Karacadan
Amaaaaa misafirrrrrr geldiiiiiiiiiiii, onları karşşılıyordum gerçektennnnnnnnnnnnnn
sonunda geldi
Baslyalım tekrar evet canım yazmadan buraya olmayacak anladım daha önce diyetisyene hesap veriyorum diye yemiyordum şimdi sana
Canlarım benimmmmmm ben sizi bırakır mıyım hiççççç
Gerçekten özür dilerim, Şark görevinden kuzenim eşi ve bebeği geldi, onlarlaydık genelde geçen hafta,
Sonnra bu hafta malum okul başladı.
Örn Salı 9 dersine hoca giriyor 9 buçukta çıkıyor 11:45 te diğer hocayı bekle o çıksın derken 3:20 de kine tekrar bekliyoruz.
Çok yoğun geçti gelir gelmeezde genelde hep uyudum, kusura bakmayın gerçekten, çok koşuşturmalıydı... Bu yüzden gelemedim.
Canımmm bundan sonra akşamları geliyorum merak etmeeee
Ben 3,600 gramda kaldım hala :18:Ama diyetede hiçç uymuyorum son 2 haftadır
Bundan sonra kaçırmayız canım benim
Canım bende çok özledim sizi.
Neler oldu bakım?
Gerçekten bependim yaaa. Çok ciddiyim, hep aklımdaki modellerde vardı bu tarz.
Kesinlikle aldığın canım.
Benim kahvaltı takımıma Karacadan
Amaaaaa misafirrrrrr geldiiiiiiiiiiii, onları karşşılıyordum gerçektennnnnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?