- 4 Ağustos 2009
- 5.969
- 701
- 163
- Konu Sahibi MutluBulut_
-
Cidden miii
Haniii resim nerdeee
Buyur canım
Resimleri nereye eklesem bilemedim, topik açıcaktım kaldı öyle. Yükleyeyim resimleri toparlayınca canım.
Sen eskisi kadar gelmiyorsun, her şey yolunda mı perim?
Çok şükür yolunda canım,
Koşuşturma geçiyor okula son 1 hafta kaldı.
Düğünümüz vardı arkadaşımın, Dünde Doğu görevi yapan kuzenim geldi, bir bebişi var Maşallahdiyim :)
Onunla geçirdim dün tüm günümü.
Bugünde son haftanın burukluğuylaa başladım. İnşallah herşey güzel olacak diyorum...
Sen neler yapıyorsun cnm
Periiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii sevdiceğim atandı canım yaa.Bugün bu güzel haberle canlandı yüreğim.
Çok şükür diye diye geziyorum ben leyla oldum
Canımmm Maşallah ya, dualarımız kabul oldu.
çok mutlu oldum gerçekten.
Nereye atandı canım, valla nasıl sevindim :)
Darısı başıma
Sağ ol canım, çok şükür dualarımız kabul oldu, Allah razı olsun hepinizden. Ağrıya atandı canım, darısı hayırlısıyla yakın zamanda başına perim
Fıstıklar nasılsınıııııııııııızzz
Epeydir görüşemedik ben de çok özledim sizleri
Perimi de epeydir görmüyordum, dün de mesaj atayım bu kıza dedim ama bu ara öyle yoğunum ki. Arkadaşlarım atanıyor, sevdiceğim atanıyor onların tercihleriyle uğraştım, gözümün önünden şehirler, ilçeler, okullar geçiyor hala. Evime de geldim okula gidip geliyorum işte.
Bu tempoda canım yemek yemek bile istemiyor ama böylesi de çok sağlıksız biliyorum
Aslında yalnızken yiyesi gelmiyor insanın.
Edoşum 20 günde 4 kilo vermişsin maşallah çok güzel buu
Canımm nasılsın, özledim çoook ...
1 Buçuk haftadır bilgisayarım bozuktu
Perşembe günü Format attım bozuk olduğunu anlayınca...
Nete giremedim çünkü driverları atmamıştımİndirmesi için c.tesi sevdiğimi beklemek zorunda kaldım.
Pazar tekrar götürdüm, fanları bozuk bilgisayarın kendisine zarar verir diye tamire bıraktık, salı günü aldı,
Çarşamba ben akşam aldım, programlarımı kurdum, dün bütün gün aneannemdeydik, ve bugün koşturarak kk açtım.
Telefondan denedim merak etmişsindir dedim ama giremedim bir türlü .s
Canım harika gitmişsin!
4 KG da gerçekten mükemmel, böyle giderse hedefinde üstünde vereceksin
Maşallah canım benim sana
Kuzumm kusura bakma gec cevap olduiyi verdim ama bu sefer olmayacak cünkü kk ya giremeyince kacamaklarım arttı ama yarından itibaren yazacagım için kacamaga son sen neler yaptın takımı aldın mı canım
Kuzuumm şaka gibi telden okudum yazdıklarını ama senin gibi bende giriş yapamadım.gecende arkadastan girdim ama hemen cıkmak zorunda kaldım..
Benimde pc son girdiginden beri bozuktu bugün yapıldı
Önce sen sonra ben dikkat et nihanım pc ye sıra sana gelmesin
Dedigim gibi canım bu sürecte biraz kacamaklarım oldu ama artık buradayım yok kacamak falan
Ben de tartıldım bugün, öğlen 51.5 çıktım akşam 51. biraz göbeğim çıkmış ya sevdicek de kilo almış, iddiaya girdik bir ayda kim daha çok vercek diyeBen de artık kontrollü yiyeceğim.akşam 7den sonra bir şey yok.
Pc.de de gözümü korkutmayın kalırım öyle
Aaaaaaaa 51 kilomu kuzum ya51 olsam varyaaa ne 51 i 61 olsam göbecikler atarım
Canım internetin yoklugu koymadı sadece telefondan giriyorum ama size cevap yazamıyorum ya o cok kötü
Ama boy yok pos yok kilo alınca hemen göze batıyorum
Çok verince de hoş olmuyor da 49 olsam göbek de gitse süper olur
Burda senin de 61 olduğunu görücez inşallah. Düğün de öne alınmış bu gazla hevesle diyete devam
Ben de 4 gündür yoktum, akrabalara gitmiştim hiç giremedim, özledim.
Kalsın o göbek kalsın kesin hic yokturda zaten
İnşallah canımyen, yıla kadar bi 10 kilo kadar verebilsem bari İyi gidiyordum aslına tabii pc bozulana kadar
Dimi ya özleniyor işteohh gezmişsin sende ne güzel canım
Yok edacım yaa görsen dersin o göbeğin ne işi var orda alakasız
Gitmiyor mübarek yaaa, benim spor videolarım vardı, adını vereyim videonun.
kk.dan kedi arkadaş öğretmişti bizlere.Bu çok iyi bel bölgesi için.15 günde hissediyosun ufaktan kesinlikle öneriyorum ben de yapıcam
10 min Booty Shaking Waist Workout-Tiffany Rothe
Ben tiffany bacıyla sporlu günlerime başlıycam yeniden
Yaparsın canım tas catlasa 1 ay ugrasırsın tamamdır masallah sana
Ben beceremiyorum şu spor işini ama yarından itibaren baslasam iyi olacak
Başlayalım edacım, benim de sporla aram yok en fazla işte bu ve birkaç videoyla 2 ay filan yapabildim.
Yer hareketlerini hele hiç yapamıyorum. Ama bu güzel yapalım birlikte
Yakında bir sürpriz olur da nişanım olursa göbek filan olmasın yaaaaaaa
O bile birsey canım tebrik ederim valla inşallah tekrarı olur
Yapalım inşallah canım..keske yakın olsak üçümüz toplanır yapardık
İnşallah canım ya inşallah varmı gelişmelerrveee yemek takımı işi ne oldu aldım diyordun resim falan koy merak ediyorum
Edoşum ne güzel olurdu bir arada yapardık sporumuzu, hazırlığımızı
Ayyy ben aldım aldım takımımı resimleri buraya ekleyeyim mi? O gün periyle de konuşuyorduk o da ekle dedi ama çıkınca ben de bir aradayken ekliyim istedim ekliyorum o zaman
Edacım, Pericim konuya uygun bulmayabilirsiniz ama sizlere göstermek istedim. Kaldırmam gerekirse hiç çekinmeden söyleyin fıstıklar tamam mı?
Bakalım beğenecek misiniiiiiiiz?İşte aşkla aldığım cicilerim
Eki Görüntüle 804318 Bu çkb takımım resimde biraz buğulu çıkmışDesenini çok sevdim ben.
Eki Görüntüle 804319 karaca kahvaltı takımım bu daa, emsanınkini çıkartıp bunu eklettim.
Eki Görüntüle 804330 emsan tencere setim, sahanlar da var içinde çok mutlu oldum bu yüzden :)
Eki Görüntüle 804320
Eki Görüntüle 804327 veeee yemek takımım hep bu tarz bir şey beğeniyordum. Kütahyadaki bir modele bayılmıştım bu da ona yakın aslında ama bunun deseni tek tarafta. Çok seviyorum kendilerini
Aşkolsun canım ya ne demek buuhem burası seninde topigin degil mi
Masallah canım benim büyüklerden devam etmen ne kadar güzel oldu yükün baya hafifledi..
Gercekten cok sık ve cok güzeller çkb yemek takımında ayrı uyumlu olmus
Kahvaltı takımı için fiyat farkı alınmamasıda ayrı bi güzel oldu
Maşallah tekrar nazar degmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?