iki gün önce ilk iliskimi yaşadım hala hafif kanamam var yardımcı olur musunuz?

kimshinyoon

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2015
4
1
29
Merhaba ben iki gün önce ilk cinsel birlikteligimi yaşadım ilk basta girmedi krem kullandık ve çok rahat girdi hic acı hissetmedin sevgilim iki kere gidip geldi üçüncüde zarımın yırtıldıgını ve kan geldiğini hissedip çıkardı ama ben hicbise hissetmedim acımadı baktım baya kanamıştı ama iki dakikaya durdu şimdiyse arada bi kaç damla kan geliyor yardımcı olur musunuz lütfen sizce bir sorun var mı? Sevgilim çok endişeleniyor yardımcı olun lütfen

Merhaba ben iki gün önce ilk cinsel birlikteligimi yaşadım ilk basta girmedi krem kullandık ve çok rahat girdi hic acı hissetmedin sevgilim iki kere gidip geldi üçüncüde zarımın yırtıldıgını ve kan geldiğini hissedip çıkardı ama ben hicbise hissetmedim acımadı baktım baya kanamıştı ama iki dakikaya durdu şimdiyse arada bi kaç damla kan geliyor yardımcı olur musunuz lütfen sizce bir sorun var mı? Sevgilim çok endişeleniyor yardımcı olun lütfen
birşey olmaz canım olur ilk ilişkide acı yanma ara kanama endişelenmeyin

Peki çok tesekkür ederim ağrım yok girdiğinde de olmadı yırtıldıgındada peki kanamam devam ettiği için gusül abdesti alsam olmuyor mu bi bilginiz var mı?

Üç gündür devam ettiği için abdest alsam da yinede bozulur diye düşündüm yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim gerçekten sağolun çok yardımcı oldunuz :KK15:

X