Gerçekten işe ihtiyacı olanlarda ses çıkarmayıp idare etmeye çalışıyor işte,Kızlar kafam dağılsın diye işe girdim iki gün çalıştım yanımdaki eski eleman biraz kibirli biriydi ters konuşunca bende kendimi ezdirmedim beni patrona şikayet etmiş ve işten atıldım çok sinirliyim kızı arayıp agzıma geleni saymak istiyorum belki benim işe çok ihtiyacım var bu kadar kolay mı işten çıkarmak
Bana deneme süresi demediler üzüldüm nokta şikayet sonucu işten çıkarılmam bir personel in lafıylaDeneme süreci miydi? Sözlesmeniz nasil?
Öyleyse kolay. Ama sahsiniza hakaret falan varsa tabi ayrica sikayetci olabilirsiniz.
o kız benim gibi bir eleman dünden beri ters konuşuyor patron değil sonuçta zaten müşteri lere bayat çikolata jelibon satıp gülüyor du ben öyle bişey yapmadım ama ben işten çıkarıldımGerçekten işe ihtiyacı olanlarda ses çıkarmayıp idare etmeye çalışıyor işte,
Ben dogru çalıştım o kız kasadan para alıyor du şansa bakKafan dağılsın diye girdin ama işe ihtiyacın vardı, çok hoş...
Hiç bir patron huzursuzluk çıkaran, uyumsuz çalışanı iş yerinde tutmaz. Hele ki bu çalışan işe girdiğinin ikinci gününde diğer çalışanlarla çatışıyorsa anında yol verilir.
Maddi anlamda ihtiyaçım çok yok ama meşguliyet lazım bana işteSen emin misin söylediklerinden?
İşe ihtiyacım var, kafam dağılsın diye hangisi doğru
belki benim işe çok ihtiyacım var
Sen emin misin söylediklerinden?
İşe ihtiyacım var, kafam dağılsın diye hangisi doğru
Kafan dağılsın diye girdin ama işe ihtiyacın vardı, çok hoş...
Hiç bir patron huzursuzluk çıkaran, uyumsuz çalışanı iş yerinde tutmaz. Hele ki bu çalışan işe girdiğinin ikinci gününde diğer çalışanlarla çatışıyorsa anında yol verilir.
Ben dogru çalıştım o kız kasadan para alıyor du şansa bak
şahsıma yönelik sözleri alttan alamadım napim böyle olduSizden daha çok zamandır orada olduğu için onun sözüne bakılması normal.
Ters gideceğinize biraz alttan alsaydınız keşke.
Siz isterseniz inanmayın ben gördümHiç tanımadığımız bir kadını burda senin lafınla gömecez, hırsız çıkaracaz arkasından sövecez mi sanıyorsun?
İki günde sana güvendi de kasadan para çaldığını mı söyledi?
Yani ne yaşandı ne dendi bilmiyorum doğal olarak haklı haksız yaftası yapıştıramam.şahsıma yönelik sözleri alttan alamadım napim böyle oldu
Siz isterseniz inanmayın ben gördüm
Aslında pek iş tecrübem yok yani şikayet edilip işten atılcağım aklıma gelmemişti iki üç ay çalışırım diye düşündüm part time rahat bi işti ama kötü insanlar heryerde o kızın yaptığı nı ben hayatta yapamamYani ne yaşandı ne dendi bilmiyorum doğal olarak haklı haksız yaftası yapıştıramam.
Napim böyle oldu diyorsanız bir dahaki iş yerinizde çizginizi çeker en azından yerinizi sağlamlaştırana kadar da hıhı deyip geçersiniz.
Aslında pek iş tecrübem yok yani şikayet edilip işten atılcağım aklıma gelmemişti iki üç ay çalışırım diye düşündüm part time rahat bi işti ama kötü insanlar heryerde o kızın yaptığı nı ben hayatta yapamamYani ne yaşandı ne dendi bilmiyorum doğal olarak haklı haksız yaftası yapıştıramam.
Napim böyle oldu diyorsanız bir dahaki iş yerinizde çizginizi çeker en azından yerinizi sağlamlaştırana kadar da hıhı deyip geçersiniz.
Tabiki inanıyorum o kızdan çıkıcak benim hakkım benim yerimde işe ihtiyacı olan birine de yapar aynı şeyi hakkımı helal etmiyorumİnanmıyorum zaten, farazi sözlerle insanların günahlarını alma gibi bir huyum yok çok şükür.
Siz de eğer sırf sanal bir platformda haklı çıkmak için iftira atıyorsanız zaten karma denen bir şey var çıkar bir şekilde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?