İki günde işten atılma

Geronimoo

Okçu'nun önünde saygıyla eğil
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2019
1.501
1.036
53
41
Kızlar kafam dağılsın diye işe girdim iki gün çalıştım yanımdaki eski eleman biraz kibirli biriydi ters konuşunca bende kendimi ezdirmedim beni patrona şikayet etmiş ve işten atıldım çok sinirliyim kızı arayıp agzıma geleni saymak istiyorum belki benim işe çok ihtiyacım var bu kadar kolay mı işten çıkarmak

Gerçekten işe ihtiyacı olanlarda ses çıkarmayıp idare etmeye çalışıyor işte,

Kafan dağılsın diye girdin ama işe ihtiyacın vardı, çok hoş...

Hiç bir patron huzursuzluk çıkaran, uyumsuz çalışanı iş yerinde tutmaz. Hele ki bu çalışan işe girdiğinin ikinci gününde diğer çalışanlarla çatışıyorsa anında yol verilir.

Deneme süreci miydi? Sözlesmeniz nasil?
Öyleyse kolay. Ama sahsiniza hakaret falan varsa tabi ayrica sikayetci olabilirsiniz.
Bana deneme süresi demediler üzüldüm nokta şikayet sonucu işten çıkarılmam bir personel in lafıyla

Gerçekten işe ihtiyacı olanlarda ses çıkarmayıp idare etmeye çalışıyor işte,
o kız benim gibi bir eleman dünden beri ters konuşuyor patron değil sonuçta zaten müşteri lere bayat çikolata jelibon satıp gülüyor du ben öyle bişey yapmadım ama ben işten çıkarıldım

Ben dogru çalıştım o kız kasadan para alıyor du şansa bak

belki benim işe çok ihtiyacım var
Sen emin misin söylediklerinden?

İşe ihtiyacım var, kafam dağılsın diye hangisi doğru

Siz isterseniz inanmayın ben gördüm

şahsıma yönelik sözleri alttan alamadım napim böyle oldu
Yani ne yaşandı ne dendi bilmiyorum doğal olarak haklı haksız yaftası yapıştıramam.
Napim böyle oldu diyorsanız bir dahaki iş yerinizde çizginizi çeker en azından yerinizi sağlamlaştırana kadar da hıhı deyip geçersiniz.

Siz isterseniz inanmayın ben gördüm

İnanmıyorum zaten, farazi sözlerle insanların günahlarını alma gibi bir huyum yok çok şükür.

Siz de eğer sırf sanal bir platformda haklı çıkmak için iftira atıyorsanız zaten karma denen bir şey var çıkar bir şekilde.

A
Aslında pek iş tecrübem yok yani şikayet edilip işten atılcağım aklıma gelmemişti iki üç ay çalışırım diye düşündüm part time rahat bi işti ama kötü insanlar heryerde o kızın yaptığı nı ben hayatta yapamam

A
Aslında pek iş tecrübem yok yani şikayet edilip işten atılcağım aklıma gelmemişti iki üç ay çalışırım diye düşündüm part time rahat bi işti ama kötü insanlar heryerde o kızın yaptığı nı ben hayatta yapamam

Tabiki inanıyorum o kızdan çıkıcak benim hakkım benim yerimde işe ihtiyacı olan birine de yapar aynı şeyi hakkımı helal etmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…