İki günde işten atılma

o kız benim gibi bir eleman dünden beri ters konuşuyor patron değil sonuçta zaten müşteri lere bayat çikolata jelibon satıp gülüyor du ben öyle bişey yapmadım ama ben işten çıkarıldım
Öyle insanlar her yerde var malesef , siz haklısınız doğru olanı yapmışsınız ama ihtiyacınız olsaydı belki de boş ver deyip muhattap olmayacaktnz bunu demek istedim

Kızlar kafam dağılsın diye işe girdim iki gün çalıştım yanımdaki eski eleman biraz kibirli biriydi ters konuşunca bende kendimi ezdirmedim beni patrona şikayet etmiş ve işten atıldım çok sinirliyim kızı arayıp agzıma geleni saymak istiyorum belki benim işe çok ihtiyacım var bu kadar kolay mı işten çıkarmak
Aç say kız vallaha .

Nerden kavga çıktıda siz kovulacak kadar yükseldiniz? Hak ettiyse iyi bağırmış ezdirmemişsiniz kendinizi .. boşverin başka iş bulursunuz

E ne güzel işte o kişinin saçmalıklarına katlanmayacaksın artık başka iş bak

Profilinizde yaşınız doğruysa eğer gerçekten 'pek' iş tecrübeniz yok mu? Ayrıca insan ne olduğunu bile anlamaz ilk iki günde, kavga edecek kadar ne yaşamış olabilirsiniz ki? Uyumsuz olduğunuzu düşündüm ben.

mevzu ne pekı
neyın tartısması bu yazarsanız daha saglıklı olur

Ben dogru çalıştım o kız kasadan para alıyor du şansa bak
Belki patronun sevgilisidir boşver bence ayrıca hayat böyle alış sinsi ol biraz.
Yeterince sinsi ve kötü kalplisiniz zaten ikiniz de, baskasına ne hacet! İftira atmak, günah vs. işine girmeyeceğim çünkü ben işin dini değil ahlaki yönüyle ilgileniyorum. İftira atmak da tek kelimeyle ahlaksızlıktır ve iftira atan da ahlaksızdır.

Back
X