Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabiki inanıyorum o kızdan çıkıcak benim hakkım benim yerimde işe ihtiyacı olan birine de yapar aynı şeyi hakkımı helal etmiyorum
Bilmiyorum insanlar çeşit çeşitKız niye durup dururken sizi attırsın işten? Bir şeyler yaşanmış. Karşı tarafı da dinlemek lazım ama mümkün değil maalesef...
Bilmiyorum insanlar çeşit çeşitKız niye durup dururken sizi attırsın işten? Bir şeyler yaşanmış. Karşı tarafı da dinlemek lazım ama mümkün değil maalesef...
İkimizi de kovmasaydıNe yapsaydı patronunuz iki gunluk eleman icin eski elemanini mi isten kovsaydi
Belki de iyi anlamak istemişimdirBir mesaj ancak bu kadar yanlış anlaşılabilirdi![]()
Öyle insanlar her yerde var malesef , siz haklısınız doğru olanı yapmışsınız ama ihtiyacınız olsaydı belki de boş ver deyip muhattap olmayacaktnz bunu demek istedimo kız benim gibi bir eleman dünden beri ters konuşuyor patron değil sonuçta zaten müşteri lere bayat çikolata jelibon satıp gülüyor du ben öyle bişey yapmadım ama ben işten çıkarıldım
Aç say kız vallaha .Kızlar kafam dağılsın diye işe girdim iki gün çalıştım yanımdaki eski eleman biraz kibirli biriydi ters konuşunca bende kendimi ezdirmedim beni patrona şikayet etmiş ve işten atıldım çok sinirliyim kızı arayıp agzıma geleni saymak istiyorum belki benim işe çok ihtiyacım var bu kadar kolay mı işten çıkarmak
Sizde onu şikayet edin. Yaptıklarını söyleyin sonra çıkın gidin oradanBen dogru çalıştım o kız kasadan para alıyor du şansa bak
Aynisini yazacaktim ki bu yorumu gordum. Mesafe candir. Hemen kanka moduna baglayanlar ayni hizla kusup dusman oluyorlarBir insan yeni tanıştığı biri ile nasıl kavga eder, ben çok şaşırıyorum böyle olaylara. İnsanlarla nasıl bu kadar yüz göz olabiliyorsunuz?
Bana deneme süresi demediler üzüldüm nokta şikayet sonucu işten çıkarılmam bir personel in lafıyla
şahsıma yönelik sözleri alttan alamadım napim böyle oldu
Sevgilisi değil kötü bir insan sadeceBelki patronun sevgilisidir boşver bence ayrıca hayat böyle alış sinsi ol biraz.
Ben dogru çalıştım o kız kasadan para alıyor du şansa bak
Yeterince sinsi ve kötü kalplisiniz zaten ikiniz de, baskasına ne hacet! İftira atmak, günah vs. işine girmeyeceğim çünkü ben işin dini değil ahlaki yönüyle ilgileniyorum. İftira atmak da tek kelimeyle ahlaksızlıktır ve iftira atan da ahlaksızdır.Belki patronun sevgilisidir boşver bence ayrıca hayat böyle alış sinsi ol biraz.