Seviyorsan aç konuş bence
Beklentiye girme olmayınca daha cok üzülürsün.
Çok normal görünüyor her şey.
Erkekler genelde sonradan pişman oluyor,kadınlarsa tazeyken çekiyor acısını.
Doğum gününüzü kutlarsa da yalnızca teşekkür içerikli bir cevap verebilirsiniz.
Bahsettiğiniz kız konusunu hiç bilemiyorum,olur mu olur.
Yeni yaşınızı şimdiden kutlarım.
Haklısın ama ne onunla oluyor ne onsuz. Başka biri benden çok hoşlandığını ve konuşmak istediğini söyledi bir hafta önce, belki onu unuturum diye düşündüm, sonra unutamayacagimi anladım şans bile vermedim hakkına girmek istemedim, olmuyor ne yapsam da
Ayrılalı 8 ay oldu ben hala böyle ama çokk aciz hissediyorum o kendi hayatına bakarken ben hala depresyondayim, en ufak bi çiçek görünce, şarkı duyuncs ağlamaya başlıyorum. Yeni olsa neyse 8 ay olduhenüz her şey yeni tabi olur bunlar normaldir üzülsün ağlarsın kabullenir yoluna bakarsın seviyorsa bir zahmet çaba sarfetsin adım atmayın bence arkadaş olayı özellikle o neydi şimdi? neden hemen geri dönüş yapılıyor şu durumda kalbin sesi değil mantıgımızın sesi dinlenmeli....., denedik çoğu defa olmuyor, zaten sana eskisi gibi hissetmiyorum demiş size ona da söylemek istiyorum ki, sonradan kor .... mesajlar takip edilmesin zorlansanızda bakmayın kafanızda başka kızlarla düşünmeyin kafanızı dağıtın ve önemseyin öyle de bir izlenim bırakın
Pardon bi akt mesajda 8 yazdım ama 6 ay 'olacakti, yani 6 ay oldu ayrılali. İlk sevgilimdi ben de onun ilk sevgilisiydim belki de bundan oluuot alisamiyorum.. kaldım ortada böyleDaha cok erken demekki birini hayatına dahil etmek için.
Kendinle ilgilen birisi şartmı bi süre olmasın
Ah şimdiki kafam olcak evlenmezdim bile severek evlenmeme rağmen halla sevmeme rağmen keşke kendime daha cok zaman ayırsaydım dediğim cok oluyo
Mutlu olmak için birine ihtiyac duyma
Pardon bi akt mesajda 8 yazdım ama 6 ay 'olacakti, yani 6 ay oldu ayrılali. İlk sevgilimdi ben de onun ilk sevgilisiydim belki de bundan oluuot alisamiyorum.. kaldım ortada böyle
Ben ilk sevdiğim adamdan ayrıldıkdan 3 sene sonra eşimle tanıştım
O 3 sene boyunca mümkün görmüyodum hayatıma birini alabilceğimi sevebilceğimi
O ise 3 yış içinde evlendi evlat sahibi oldu deli gibi gizli gizli takiplermi etmedim uğruna gözyaşlarımı akıtmadım deli divane gibi ortada gezdim. O bundan habersiz hayatını yaşadı
Ee noldu güzelim şimdi 3 senedir ben evliyim Allaha şükür bi yavrum var
Herkes unutulur kader diye bişey var
Allah bağışlasin yavrunuzu. Bir de neden böyleyim, bir kez tartıştığımizfa bana, en kötü sekilde, birbirimizie lanet ederek ayrılsak da en fazla 1 sene sonra seni ilk gördüğüm yerde tekrar beraber olacağımiza inanıyorum demişti. Kader bu ya, 6 aydır sürekli aynı kafelere gidiyoruz, kuzenim de dahil bütün arkadaşlsrim onu görmüş, bi ben göremedim. Hic karşılaşmadik ayrıldıktan sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?