Iki gündür çıkmıyor aklımdan.. yardımınıza ihtiyacım var...

çok normal..
tam unuttum sanırsın, bir anda bi şarkı çıkar bişey olur aklına düşer de çıkmaz kolay kolay..
ayrılık sürecinin sancılı yollarına girmişsin.
geçecek sadece sabır..

Doğumgünümü kutlamak için mesaj attığında "bir daha mesaj atmani istemiyorum, yeterince yıprandik ikimizde, tamamen çıkalım hayatımızdan" diye mesaj atsam kirilir değil mi? Kirilmayi hakeden son insan, kırılmasını istemem. Ama mesaj atarsa da ben yine umutla dolacağım. Bir de benim numaramı telefonundan hala silmemis kaç ay geçmesine rağmen. Bu neden sizce?

Doğumgünümü kutlamak için mesaj attığında "bir daha mesaj atmani istemiyorum, yeterince yıprandik ikimizde, tamamen çıkalım hayatımızdan" diye mesaj atsam kirilir değil mi? Kirilmayi hakeden son insan, kırılmasını istemem. Ama mesaj atarsa da ben yine umutla dolacağım. Bir de benim numaramı telefonundan hala silmemis kaç ay geçmesine rağmen. Bu neden sizce?

Erkekler bizim gibi agır ayrılık depresyonlarına girmiyorlar olanda nadirdir hemen yollarına bakıp fırsatları degerlendiriyorlar . O yüzdn stalklamayı hemen bırakmalısın bi fotoyu begendiğini görmek bile seni çok üzer o yuzden bakmamaya çalış . Üniversiteye yeni başlıcaksın sanırım karşına belki daha iyi birileri çıkar bu kadar üzüldüğüne ilerde pişman olursun .

Neden silsin ki sonuçta? Kendin söylüyorsun birbirimizi kırmadan ayrıldık, üzülmesini istemem diye. Kanlı bıçaklı ayrılmadınız ki numaranı silsin seni tamamen soyutlasın. Sana mesaj atarsa bu şekilde bir karşılık verme bence. Eski bir arkadaşınla konuşuyomuş gibi normal bir şekilde teşekkür et. Dediğim gibii sana mesaj atması illa seni unutamadığı anlamına gelmez. 1 yıllık bir ilişki ve saygıyla biten bir ilişki sonucunda kutlamak istiycek olabilir bundan çok büyük sonuçlar bekleme

Üniversiteye başladım bile. Etrafima bakma ihtiyacı bile hissetmedjm hiç kim var kim yok diye, geleni de geri çevirdim bunu unutamamisken başkasına umut vermek bana yakışmaz diye

Haklısın, keşke o gün geldiğinde hiç heyecanlanmasam, hiçbir beklenti içine girmesem

Dogum gunu mesaji atti da cevabini dusunuyorsun be canim..

hersey senin tahmin ettigin gibi olmayabilir. Bence verecegin cevabi dusunmek yerine mantikli bir karar alip ona gore hareket etmelisin.

Yaşın genç.üni erkek kaynıyor Kimler kimler olur.onun hayaletiyle yıllarını heba etme.

Derdin cok buyuk

Dogum gunu mesaji atti da cevabini dusunuyorsun be canim..

hersey senin tahmin ettigin gibi olmayabilir. Bence verecegin cevabi dusunmek yerine mantikli bir karar alip ona gore hareket etmelisin.

Hiç atmazsa yıkım söz konusu zaten, aslında hiv atmazsa daha iyi olur benim için. Yolumu cizerim ona göre. Aslında atmayabulir de. Çünkü ayrıldıktan sonra ayda bir gün mesaj atıp halimi hatrimi soruyordu. Sonra engelliyordu beni. En son üniversite sonuçları açıklandığında mesaj attı, yine norma konuştuk, bu kez beni engellemedj. Ben de kendi kendime sinirlendim oyuncak mıyım ki beni engelliyor diye, onu engelledim. İki ay engelli kaldı bende. Engeli açtığımda da daha yazmadı

bence canım o kendine göre bir yol çizmiş, hayatına devam ediyor. bence sende etmelisin. hem mesaj atsa bile ne değiştirir ki rahatsz olduğun kızı ayrılır ayrılmaz eklemesi yetmez mi ? boşver hayatına bak

bence canım o kendine göre bir yol çizmiş, hayatına devam ediyor. bence sende etmelisin. hem mesaj atsa bile ne değiştirir ki rahatsz olduğun kızı ayrılır ayrılmaz eklemesi yetmez mi ? boşver hayatına bak

Evet unutacagim diye gaza gelip aynı anda iki enstrüman bi tane de dans kursuna yazıldım, sonra hepsinden teker teker çıktım sınavlar başlayınca. Aslında başka bi rahatsız olduğum kız vardı, kız bunu taip etmiş twitterdan, bu onu geri takip etmemiş. Bu kızi da 6 ay sonra eklemisler ışte. Geçici yuva olacağım sanırım tekrat, barınakta çalışacağım okul saatleri dışında. Ancak öyle unuturum gibi

Kangren olmuş ilişki. Engelle-kaldır, engelle-kaldır o ne ya. Bırak çocukluğunu başkasına yapsın.

Ya ne güzel üniversite okuyorsun. Heba etme en güzel zamanlarını. Kafanı dağıt, arkadaşlarınla ol, imkanlar dahilinde gez toz. . Bi daha gelmez bu yıllar. Elbet acını çekeceksin ama karalar bağlayıp da oturma da yani.

öncelikle şunu belirteyim tatlım kursada gitsen barınağada gitsen öncelikle kafanda bitir. mesela takip etme onu engellemede. sana iyi gelen seni dinleyen insanlarla birlikte takıl, gerektiğinde ağla gül ama seni tanıyan arkadaşların olsun. bir süre sonra zaten merak etmemeye aklına gelmemeye başlayacak inan bana. neyse kafa ütülemeyeyim hakkında en hayırlısı olsun

Bir insanı en çok cildirtan şey karşı tarafın sessiz kalmasıdır

Ne için mesaj atarsa atsin cevap verme

Sosyal paylaşım sitelerinde ona ya da iliskinize işaret eden bi şey paylaşma

Tecrübeeeee

Ben aşık oldugum adamdan ayrilali iki buçuk sene oldu
İnsan alisiyo merak etme
Yarani da kendinden başka kimse saramaz

Ya kötü ayrılmadik o yüzden mesaj atarsa cevap vermemem çok ayıp olur bence :// 8ay oldu alışamadım çok aciz hissediyorum belki de hirs yapıyorym. Çünkü o kız onu takip etmeden önce yoktu hiçbir şey napicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…