Kediyle bir bağ kurmuşsunuz o yüzden onu sayıklıyorsunuz keşke bulabilseydiniz ne güzel yavrucağın sıcak bir evi olurdu.
Bir de benim de bir sarmanim var öyle patisiyle elime yüzüme açken vurur hep.
Kısmet değilmiş başka bir yavruyu sahiplenin sokaktan. Ama lütfen petshoptan almayın.
Ben de şunu sokaktan bulmuştum simdi tosun oldu. Suan battaniyemin üzerinde bacaklarimin arasinda gurulduyor
Floryadaysa bırakın kalsın. Doğal bir ortamda dışarıya alışmıştır evde tutamazsınız alışması zor olur. İnsanlar besliyor İstanbul'daki kediler sırnaşık oluyor alışkın oluyorlar. Bir de sarmanlar ekstra sevecen hep. Bi tane sarman da bizim eve zorla misafir ettirmişti kendini ama dışarı alışkın olunca bıraktık bi süre sonra da göremedik nerede. Eğer kedi istiyorsanız şu an zor durumda olan pek çok kedi var onlardan birini sahiplenebilirsiniz. Evlat gibi oluyor sonra.
Sağa sola zarar verme değil. Huzursuz olduğunu anlıyorsun miyavlıyor kapıda sürekli. Şimdi karşılaştığınız yer orman rahat serbest hareket edebildiği yer oraya alışmış oluyor.Tutamazsiniz derken cikmak icin saga sola zarar mi veriyor napiyor tam olarak?
Ay vala cok benzio aynisitüy sorunu cok oluyo mu. Onu düşünüp tereddut ettim yoksa cok sevmistim.
Yani olmuyor desem yalan olur
Ben çareyi hayvan tüyleri için özel ağzında döner bir fırçası olan bir sarjli dikey süpürge alarak buldum. 10 dakikada bütün evi pratik bir sekilde süpürüyorum her gün. Ozaman hicbir sorun olmuyor.
Oğlum gibi oldu o benim 5 yıldır benimle. Tüyü kakasi zevkle temizliyorum ben
Sağa sola zarar verme değil. Huzursuz olduğunu anlıyorsun miyavlıyor kapıda sürekli. Şimdi karşılaştığınız yer orman rahat serbest hareket edebildiği yer oraya alışmış oluyor.
Eve halılara bir kere işemedi benim oğlum.
Küçük tuvaleti iptal ettim onun tuvaletini oraya koydum. Günde sadece 2 kere yapar. Bir büyük bir küçük diyeyim
Ve saati hep aynidir. Kapıyı kapatırım mesela koku eve gelmesin diye. O o saatte kapıya gider miyavlar takla atar. Açarım işini halleder çıkar. Ilk eve getirdigimde minicikti ve asla ortalığa yapmadı.
Bir kere küçükken, dışarı çıkarken tuvaletinin kapısını açmayı unutmuşum. Holde kapının önüne yapmış fayansin uzerine. Ve mamalari ile de üstünü örtmüş
Asla ortaliga yapmaz bir kedi.
Elektrolux ergorapido süpürgem. Çok memnunum. Fırçalı olduğu icin bir kerede tüm tüyleri topluyor.
Hem dysonlar gibi aşırı pahali degil. Bin lira civari. Uzerinde bir köpek resmi var kutusunun.
Kediyle bir bağ kurmuşsunuz o yüzden onu sayıklıyorsunuz keşke bulabilseydiniz ne güzel yavrucağın sıcak bir evi olurdu.
Bir de benim de bir sarmanim var öyle patisiyle elime yüzüme açken vurur hep.
Kısmet değilmiş başka bir yavruyu sahiplenin sokaktan. Ama lütfen petshoptan almayın.
Ben de şunu sokaktan bulmuştum simdi tosun oldu. Suan battaniyemin üzerinde bacaklarimin arasinda gurulduyor
olmaz sanmam.Evim bahçeli kopegim de bahcede bagli hatta. Gene mi huzursuz olurdu ki ormanla kiyasladigimizda.
Vallahi ben inanıyorum. Ama büyük bir kediyse orasını evi olarak sahiplenmiş ve yaşamayı hayatta kalmayı da öğrenmiştir. Üzülmeyin orda mutludur o.
Ve yine seveceğiniz bir kedi bulursunuz. Sokaktan bir yavru sahiplenin. Size alıştıginda göreceksiniz onu da cok seveceksiniz.
Bu arada ben de oğlumu bir parkta görmüştüm sabah. Koşa koşa gelip bacaklarima dolanmıştı. Ama işe gittigim icin eve götürememiştim. Bir hafta sizin gibi onu sayıklayıp, bir hafta sonra o parka tekrar gittim. Pisi pisi dedigimde koşa koşa geldi yine. Sanırım o parkta yaşıyordu. Hemen aldim eve getirdim. Kismeti varmış kuzumun. Sıcak bir evi oldu. Belki yaşayamayacaktı çünkü yavruydu.
Ya seni bilgili gordum sıkıştırıp duruyorum kusura bakma. Koltuklara bir zararı oluyor mu peki tirnak gecirme gibi simdi bir arkadasim israrla bunu soyledi de her kedi bunu yapacak diye bisey var mi cidden?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?