Iki gündür kedi sayıklıyorum

Seninki baya akilliymis cekirdekten yetisme. Bence bu da oyleydi ya. Gel diyorum geliodu dur dedim durdu hop diorum ziplio elime vuruyor mincikliyorum rahatsiz olmuyor. Kedileri tanimadigimdan mi bilmiorum ama oylesini zor bulurum gibi gelio. Buyuk bi kedinin oyuncu ve son derece sakin olmasi gozlemledigim bisey degil.

Kedi sevmeyen insan kediyi tanımayan insandır. Ben eskiden tüm hayvanları sevsem de uç derecede kedi korkusu yaşardım. Hep üzerime atlayacak gibi gelirlerdi. Bir sokaktan geçeceksem birine sokaktaki kediyi kovdurur öyle geçerdim o derece. Sonra annem bir kedi sahiplendi ortaokuldaydım. O vesileyle önce korkumu yendim sonra bir baktım kedi delisi olmuşum Sonra kendim gibi kedisever bir koca buldum. 6 yıldır kedi sahibiyiz. 2 taneydi biri vefat etti malesef. Onlar için yapmayacağımız hiçbirşey yok. Onların canı acısa benim canım yanıyor inan. Herhangi bir hayvan için de bu geçerli tabiki ama kedilerim bambaşka. Eşimin de öyle. Kediler bağımlılık yapan hayvanlar. Mutlaka edinmelisin

Evet üstünü kapatabileceği bir kum gibi yapı olmazsa yapmıyor tuvaletini. Aynı biz insanlar gibi, nasıl tuvalet bulamazsak sonuna kadar tutuyoruz o da tutabileceği kadar tutuyor, yerim

Yok canım üzülme zor degil öylesini bulmak.

Kediler sahiplerini sever. Evde birini benimser onunla uyur onunla uyanir. Yani o bağı kolaylikla baska bir kediyle kurabilirsin.

Oyy tombul kusum masallah:)))

Ilk kedimi aldigimda sadece bir kac kez baska bir apartmanin kot katinda siginirken gormustum.Sonraki gittigimde de yoktu yavrulariyla birlikte ortadan kayboldu. O surec cok kotu hissettiriyo insana kendini. Seni okadar iyi anliyorum ki cok zorlu gecti bu surec. Sonra buldum suan birlikte yasiyoruz 3 yil oldu.İnşallah sizde kendinize bag kurabilcek yeni bir bebis sahiplenirsin.

Kediler sahiplerini sever. Evde birini benimser onunla uyur onunla uyanir. Yani o bağı kolaylikla baska bir kediyle kurabilirsin.

Hahaha ya Garfield gibi maşallah ömrü de boyu gibi uzun olsun iyi bakmışsın cok tatli. Neyle besliyosun? Saol moral verdin aklima çıkarsa baska kedilere bakmayi denicem o gözle. Hicbi sevgilimden ayrildigimda bu kadar uzulmedim ben ya.

Galiba oyle ya iyi dedin. Bi degisik sinsi geliolardi. Halbuki o bebeksi bakislaei aklimdan cikmi dunden beri. TUm olumsuz dusuncelerim gitti cok enteresan. 40 yaşındayım nerdeyse ama sen bana gore baya erken aydinlanmissin :)

Herkes garfield diyor zaten

Proplan kuru mama veriyorum. Başka birsey yedirmiyorum. Bizim yediklerimize sulanmasın diye. Sevmiyorum öyle herseye sumtuklenen kedi

Bi de boğazına düşkün benimki. Veteriner rejim yaptirman lazim diyor ama ne mümkün.
Mama vermezsem evde bas bas bağırıyor. Önümuze geçip gözümüzün icine bakıp çemkiriyor sanırsın küfür ediyor sıpa
Yine vermezsem iş başa düştü diyor bütün evde çekmece dolap mama arıyor

Galiba oyle ya iyi dedin. Bi degisik sinsi geliolardi. Halbuki o bebeksi bakislaei aklimdan cikmi dunden beri. TUm olumsuz dusuncelerim gitti cok enteresan. 40 yaşındayım nerdeyse ama sen bana gore baya erken aydinlanmissin :)
Ben erken aydınlandım 14 senedir hep kedilerleyim bu sayede. Ölene dek de onlarla birlikte olmak isitiyorum. İnan dediğin gibi, sinsi değiller o bakışları bebek bakışı onların tanıdıkça daha çok farkedeceksin. Mutlaka bir kedi edin, iyiki edinmişim diyeceksin

Yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ben onu ısırırımmmmmmm :)) Şişmannn kuzucuğum benim ya tam ısırmalık buuu

Ahaha çok tatliymis ya insan gibi cekmece dolap mama aramasina cok guldum oyle acabilio mu ya her yeri xD

Eki Görüntüle 2218222 Ah ah kediii en zayıf noktammmailemin var dünyalar tatlısı ama maalesef ona bile yaklasamiyorum çok fena alerjim var kedilere. Eşim de çok istiyor ama iste
Benimde kedi alerjim var kuzum. Kedi bakarak yendim. Bağışıklık kazandım. Şimdi sadece yılda 2 kez kışa ve yaza geçerken biraz fazla tüy döküyorlar o zaman biraz belirtilerim tekrarlıyor ama katlanıyorum o kadarına da...

Ne kadar sürede bağışıklık kazandınız? Çünkü ben kedimizle 1 yildan fazla yaşadım ve bu süreçte burnumla nefes almak nasıl bir duygu unuttum,günde en az 100 kere hapşırırdım,gözlerimden yaşlar gelirdi

Sanki boylesine bisey insanin basina bir defa gelirmis gibi hissediyorum. Yani gecen hafta sunu biri bana dese cok gulerdim. Tobe tanrim sen aklima mukayyet ol.

Eki Görüntüle 2218222 Ah ah kediii en zayıf noktammmailemin var dünyalar tatlısı ama maalesef ona bile yaklasamiyorum çok fena alerjim var kedilere. Eşim de çok istiyor ama iste

Aaa bu da cok sekermis ya kac yasinda. Ya benim de eşimin varmis cocukken o da dusundurttu kediye degil de jopege. Ama benim kooege dokunuyor bisey olmuo. Evin icinde olsa olur mu ya da kedi alerjisi farkli mi hic bilmiorum. Nasi oluo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…