Şöyle ben kedime ozel bir oda yaptim diyeyim. Çocuğum yok çünkü henuz. Orda bir kanepe, tirmalama tahtasi, oyun evi var. Ve asla tahtadan ve oyun evinden baska bir yeri tirmalamaz. Koltuklarım 5 yıldır yepyeni. Odasindaki kanepeyi bile tirmalamadi.
Ama annemlerin kedisi tirmalar. Yani biraz karakter huy meselesi sanirim.
Kedi sevmeyen insan kediyi tanımayan insandır. Ben eskiden tüm hayvanları sevsem de uç derecede kedi korkusu yaşardım. Hep üzerime atlayacak gibi gelirlerdi. Bir sokaktan geçeceksem birine sokaktaki kediyi kovdurur öyle geçerdim o derece. Sonra annem bir kedi sahiplendi ortaokuldaydım. O vesileyle önce korkumu yendim sonra bir baktım kedi delisi olmuşumÖnceden kedi sevmezdim. Kopegim var. Sevmezdim derken simdi nefret ediyorum zanneden çıkar hayir yani boyle elle sevmez ilgi duymazdim. Haftasonu istanbula gittim. Florya Atatürk ormaninda dolaşırken sarman bi kedi ben sigara icerken geldi bacaklarima dolandi. Ürkütücü geliyor kediler normalde bi huzursuz oldum cekildim sonra ayaga kalkti, sigara olmayan elime patisini vuruyor tirnak cikarmadan. Baktim gozleri de kendi gibi sari büyük bi kedi ama acayip oyuncu elimi tepesine uzattim. Pat pat elime vuruyor. Yuzunu tuttum avcumun icinde kacmadi hic patilerini siktim hafifce tuttum kaldirdim giki cikmiyor gurulduyo hosuna gidio demek sanirim guruldamak hic bilmiorum kedice ben. Hayvana mest oldum. Yemek yemege gittim. Yemekte aklima alip eve getirmek var hatta havayolu firmasini aradim tasima sartlarini sordum. Ormana geri döndüm dün gece kedi yok. Bugun sabahtan kostur kostur yine ormana gittim iki saat yagmurda yürüdüm kedi gene yok. Aklimda kedinin hayaliyle eve geldim ankaraya su an. On yasinda cocuk gibi kediyi düşünüp agliyorum. Sizce obsesyondan siyirdim mi yoksa bu beni onyargilarimdan kurtarip kedi sevmeye iten kediyi gercekten cok mu sevdim. Orada kediyi gören bilen var midir acaba bir umut yaziyorum. Bi de ruh halimi yorumlamanizi rica edicem. Aklimdan çıkmıyor.
Seninki baya akilliymis cekirdekten yetisme. Bence bu da oyleydi ya. Gel diyorum geliodu dur dedim durdu hop diorum ziplio elime vuruyor mincikliyorum rahatsiz olmuyor. Kedileri tanimadigimdan mi bilmiorum ama oylesini zor bulurum gibi gelio. Buyuk bi kedinin oyuncu ve son derece sakin olmasi gozlemledigim bisey degil.
Oyy tombul kusum masallah:)))Kediyle bir bağ kurmuşsunuz o yüzden onu sayıklıyorsunuz keşke bulabilseydiniz ne güzel yavrucağın sıcak bir evi olurdu.
Bir de benim de bir sarmanim var öyle patisiyle elime yüzüme açken vurur hep.
Kısmet değilmiş başka bir yavruyu sahiplenin sokaktan. Ama lütfen petshoptan almayın.
Ben de şunu sokaktan bulmuştum simdi tosun oldu. Suan battaniyemin üzerinde bacaklarimin arasinda gurulduyor
Ilk kedimi aldigimda sadece bir kac kez baska bir apartmanin kot katinda siginirken gormustum.Sonraki gittigimde de yoktu yavrulariyla birlikte ortadan kayboldu. O surec cok kotu hissettiriyo insana kendini. Seni okadar iyi anliyorum ki cok zorlu gecti bu surec. Sonra buldum suan birlikte yasiyoruz 3 yil oldu.İnşallah sizde kendinize bag kurabilcek yeni bir bebis sahiplenirsin.Önceden kedi sevmezdim. Kopegim var. Sevmezdim derken simdi nefret ediyorum zanneden çıkar hayir yani boyle elle sevmez ilgi duymazdim. Haftasonu istanbula gittim. Florya Atatürk ormaninda dolaşırken sarman bi kedi ben sigara icerken geldi bacaklarima dolandi. Ürkütücü geliyor kediler normalde bi huzursuz oldum cekildim sonra ayaga kalkti, sigara olmayan elime patisini vuruyor tirnak cikarmadan. Baktim gozleri de kendi gibi sari büyük bi kedi ama acayip oyuncu elimi tepesine uzattim. Pat pat elime vuruyor. Yuzunu tuttum avcumun icinde kacmadi hic patilerini siktim hafifce tuttum kaldirdim giki cikmiyor gurulduyo hosuna gidio demek sanirim guruldamak hic bilmiorum kedice ben. Hayvana mest oldum. Yemek yemege gittim. Yemekte aklima alip eve getirmek var hatta havayolu firmasini aradim tasima sartlarini sordum. Ormana geri döndüm dün gece kedi yok. Bugun sabahtan kostur kostur yine ormana gittim iki saat yagmurda yürüdüm kedi gene yok. Aklimda kedinin hayaliyle eve geldim ankaraya su an. On yasinda cocuk gibi kediyi düşünüp agliyorum. Sizce obsesyondan siyirdim mi yoksa bu beni onyargilarimdan kurtarip kedi sevmeye iten kediyi gercekten cok mu sevdim. Orada kediyi gören bilen var midir acaba bir umut yaziyorum. Bi de ruh halimi yorumlamanizi rica edicem. Aklimdan çıkmıyor.
Kedi sevmeyen insan kediyi tanımayan insandır. Ben eskiden tüm hayvanları sevsem de uç derecede kedi korkusu yaşardım. Hep üzerime atlayacak gibi gelirlerdi. Bir sokaktan geçeceksem birine sokaktaki kediyi kovdurur öyle geçerdim o derece. Sonra annem bir kedi sahiplendi ortaokuldaydım. O vesileyle önce korkumu yendim sonra bir baktım kedi delisi olmuşumSonra kendim gibi kedisever bir koca buldum. 6 yıldır kedi sahibiyiz. 2 taneydi biri vefat etti malesef. Onlar için yapmayacağımız hiçbirşey yok. Onların canı acısa benim canım yanıyor inan. Herhangi bir hayvan için de bu geçerli tabiki ama kedilerim bambaşka. Eşimin de öyle. Kediler bağımlılık yapan hayvanlar. Mutlaka edinmelisin
Hahaha ya Garfield gibimaşallah ömrü de boyu gibi uzun olsun iyi bakmışsın cok tatli. Neyle besliyosun? Saol moral verdin aklima çıkarsa baska kedilere bakmayi denicem o gözle. Hicbi sevgilimden ayrildigimda bu kadar uzulmedim ben ya.
Ben erken aydınlandım 14 senedir hep kedilerleyim bu sayede. Ölene dek de onlarla birlikte olmak isitiyorum. İnan dediğin gibi, sinsi değiller o bakışları bebek bakışı onların tanıdıkça daha çok farkedeceksin. Mutlaka bir kedi edin, iyiki edinmişim diyeceksinGaliba oyle ya iyi dedin. Bi degisik sinsi geliolardi. Halbuki o bebeksi bakislaei aklimdan cikmi dunden beri. TUm olumsuz dusuncelerim gitti cok enteresan. 40 yaşındayım nerdeyse ama sen bana gore baya erken aydinlanmissin :)
Herkes garfield diyor zaten
Proplan kuru mama veriyorum. Başka birsey yedirmiyorum. Bizim yediklerimize sulanmasın diye. Sevmiyorum öyle herseye sumtuklenen kedi
Bi de boğazına düşkün benimki. Veteriner rejim yaptirman lazim diyor ama ne mümkün.
Mama vermezsem evde bas bas bağırıyor. Önümuze geçip gözümüzün icine bakıp çemkiriyor sanırsın küfür ediyor sıpa
Yine vermezsem iş başa düştü diyor bütün evde çekmece dolap mama arıyor
Eki Görüntüle 2218222 Ah ah kediii en zayıf noktammmailemin var dünyalar tatlısı ama maalesef ona bile yaklasamiyorum çok fena alerjim var kedilere. Eşim de çok istiyor ama iste
Benimde kedi alerjim var kuzum. Kedi bakarak yendim. Bağışıklık kazandım. Şimdi sadece yılda 2 kez kışa ve yaza geçerken biraz fazla tüy döküyorlar o zaman biraz belirtilerim tekrarlıyor ama katlanıyorum o kadarına da...Eki Görüntüle 2218222 Ah ah kediii en zayıf noktammmailemin var dünyalar tatlısı ama maalesef ona bile yaklasamiyorum çok fena alerjim var kedilere. Eşim de çok istiyor ama iste
Öyledir bizim nazlı kızımız :) o kadar çok seviliyor ki anlatamam sizeTam bir prenses buuu. Maşallah
Ne kadar sürede bağışıklık kazandınız? Çünkü ben kedimizle 1 yildan fazla yaşadım ve bu süreçte burnumla nefes almak nasıl bir duygu unuttum,günde en az 100 kere hapşırırdım,gözlerimden yaşlar gelirdiBenimde kedi alerjim var kuzum. Kedi bakarak yendim. Bağışıklık kazandım. Şimdi sadece yılda 2 kez kışa ve yaza geçerken biraz fazla tüy döküyorlar o zaman biraz belirtilerim tekrarlıyor ama katlanıyorum o kadarına da...
Ilk kedimi aldigimda sadece bir kac kez baska bir apartmanin kot katinda siginirken gormustum.Sonraki gittigimde de yoktu yavrulariyla birlikte ortadan kayboldu. O surec cok kotu hissettiriyo insana kendini. Seni okadar iyi anliyorum ki cok zorlu gecti bu surec. Sonra buldum suan birlikte yasiyoruz 3 yil oldu.İnşallah sizde kendinize bag kurabilcek yeni bir bebis sahiplenirsin.
Ahaha çok tatliymis ya insan gibi cekmece dolap mama aramasina cok guldum oyle acabilio mu ya her yeri xD
Eki Görüntüle 2218222 Ah ah kediii en zayıf noktammmailemin var dünyalar tatlısı ama maalesef ona bile yaklasamiyorum çok fena alerjim var kedilere. Eşim de çok istiyor ama iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?