Iki gündür kedi sayıklıyorum

3-4 seneyi buldu. 1 sene çok kısa bir süre. Aslında baba evimi de katarsak çok eskiden beri kedilerleyim ama okuduğum için baba evinde çok az bulunmuş bağışıklık kazanamamıştım. Düzenli olarak 6 senedir kedi bakıyorum. 2-3 senedir çok rahatım alerji konusunda.

Aaa bu da cok sekermis ya kac yasinda. Ya benim de eşimin varmis cocukken o da dusundurttu kediye degil de jopege. Ama benim kooege dokunuyor bisey olmuo. Evin icinde olsa olur mu ya da kedi alerjisi farkli mi hic bilmiorum. Nasi oluo.
Bu bebek 2 yas 5 aylık. Gerçekten alerjin yoksa mutlaka bitane sahiplen hayatınıza neşe katiyorlar çok şapşallar. Bu nazlı kız hep evin içinde canı sıkılınca 2 kez miyavlar bizde balkon kapisini açarız 5 dakika hava alir sonra sandalyeye çıkar onu görelim kapiyi açalım diye :) annem asla istemiyordu hatta satmak üzere bir siteye koydu 500 dolara adamlar kapiya geldi annem aglamaya başladı vermem dedi koca kadın

Anladım. Aslında biz Türkiye de yasarkende kedi bakardık ama çok zaman gecirmezdim kediyle. Şuan için hamilelikle zor olur nefes alamamak diye düşünüyorum belki doğumdan sonra inşallah:)

Ne kedisi oluo bu hanim kizimiz 500 dolar :) vala su an ver deseler hic dusunmem veririm yeterki bi kere daha goreyim nasi bu kadar sevdim yarim saatin icinde ve ona ragmen nasi biraktim gittim aklim almio.

Ne kedisi oluo bu hanim kizimiz 500 dolar :) vala su an ver deseler hic dusunmem veririm yeterki bi kere daha goreyim nasi bu kadar sevdim yarim saatin icinde ve ona ragmen nasi biraktim gittim aklim almio.
İngilizce "half persian" diyorlar. İşte insanlar gibi onlarda bazen bir insanlar 10 dakika konuşursun için ısınır arkadas olursun uzu yıllar. Umarım bulursun ve sahiplenirsin. İyi şanslar canım

Beni avutun avutacak iki kelam edin. Bi kere gördüğüm hayvani nie bu kadar cok özledim. Hicbiriniz mi inanmiyor ilk görüşte aşka
Simdi belki inanmazsın ama kedi gerçekten büyük bir aşk... o tatlı sarman kediciği bi daha bulman çok zor ama yavru bi kedicik sahiplenebilirsin tuvalet eğitimi çok kolay eve getirmeden önce kumunu tuvaletini al hazırla ve eve getirir getirmez direk tuvaletine koy kumu koklat işte bu kadar tuvalet egitimi:)

Bu da benim mıncırığım

Ya seni bilgili gordum sıkıştırıp duruyorum kusura bakma. Koltuklara bir zararı oluyor mu peki tirnak gecirme gibi simdi bir arkadasim israrla bunu soyledi de her kedi bunu yapacak diye bisey var mi cidden?
eğer geldiğinde tırmalama tahtası da hazır olur ve ilk günden ona alışırsa mobilyalara zarar verme olasılığı imkansızlaşır... benim de hem köpegim hem kedim var, ama kedimi hiçbişey değişmem, kediler köpeklerden daha temiz, daha duzenli, daha seçici, daha asıl, daha daha daha diye uzar gider bu liste
Katılıyorum kediler gerçekten bağımlılık yapiyor, kedim olmadan bi hayat düşünemiyorum
Vefat eden minnoşa çok uzuldum

Ben eskiden kedilerden nefret ederdim, ciddi ciddi ederdim yani, sinsi geliyorlardı, "kenafir gözlü" derdim hep :)

6 aydır kedim var ve aşığım şuan

Ben sokaktan acıyıp sahiplendim, yavruydu ve sokak köpeklerinden kaçıp apartmanın bahçesine sığınmıştı. Eve aldım bugünlük dursun diye, o bugünlük 6 ay oldu bırakamadım.

Kedilerin sahiplerini sevmediği sallamadığı kedi sevmeyenlerin temelsiz bir inanışı, sahiplenince anladım bunu, tamam köpekler gibi kul köle olmuyor ama onlar da çok seviyor. Benim yavrum benle vakit geçirebilmek için uyku saatlerini evde olmadığım saatlere göre ayarlıyor öyle söyleyim :)

Bence o kedi için artık o kadar üzülmeyin, bir tekir sahiplenin sokaktan, barınaktan ya da veterinerden, o kedinin buna vesile olduğunu düşünün. Kendinize de kızmayın çat diye sahiplenmeye karar verip o an alıp götürmek zor, dedim ya ben bugünlük diye aldım 2 gün düşündüm tamamen sahiplensem mi diye.

Ama önerim mutlaka tekir olsun, cins kediler kedi gibi gelmiyor bana, bir miskinlik oluyor, tekir kedinin hasıdır :)

Konu açılmış fırsat bulmuşken en etkilendiğim şeyi anlatıyım. Bir gün yatakta uzanıyorum böyle bi an dertlendim ağlamaklıyım, ayağımın ucunda yatıyordu, bir baktım tepeme gelmiş yüzümü yalıyor patisiyle pıt pıt yapıyor :'( Resmen hissetmiş yavrum. İşte bu kadar hisli canlılar.

Yaaa nasi tatli bu ne degisik kedi :))) kizlar ne cevherler varmis evinizde boyle ya. Cok sevimli maşallah. Benim buldugum boyle özellikli bir kesi degildi ama hareketlerine vuruldum ben :/ gecmicek galiba bu ozlemim.

Yaaa nasi tatli bu ne degisik kedi :))) kizlar ne cevherler varmis evinizde boyle ya. Cok sevimli maşallah. Benim buldugum boyle özellikli bir kesi degildi ama hareketlerine vuruldum ben :/ gecmicek galiba bu ozlemim.
Her kedinin kendine has bir havası bir güzelligi var değil mi emin ol hangisini sahiplenirsen sahiplen aynı aşkı tattiracaktır sana bu özlemini de ancak ve ancak yine bir kedicik dindirir... yerinde olsam hemen bi tane sahiplenirim:) benimki biraz cins bi kedi, tanıdık birinin kedisi yavrulamıştı ondan sahiplendim, Leo'm beni terkettikten sonra

Agliyor muydun :'/ elini tepesine uzatinca ayaga kalkup vuruyo mu. Dur deyince durup cik buraya deyince cikiyor mu. Buyuk olmasina ragmen acayip iyi anlastik ona cok sasirip heveslendim ben

Evden mi kacti canim =( dogru diosun belki de. Ya bi arkadasimin kedisi var acayip yabani. Seviyim desim elimi boydan boya kanatti bi keresinde. Arkadasima da dokundurtmyo. Ondan sonra bu canayakin oyuncu kediye yanasinca dünyam degisti adeta. O yuzden ender biseymis gibi gelio. Sanirim.

Agliyor muydun :'/ elini tepesine uzatinca ayaga kalkup vuruyo mu. Dur deyince durup cik buraya deyince cikiyor mu. Buyuk olmasina ragmen acayip iyi anlastik ona cok sasirip heveslendim ben

Ağlamıyordum ama ağlamaklıydım :)
Elimi uzatınca vurmayı çok yapıyor evet, hatta bir süre ilgilenmeyince patisiyle tırnak çıkartmadan gelip vuruyor benle ilgilen der gibi :) Bazen elim sende oynar gibi patisiyle vurup kaçıyor :)

Benimki komutlarımı sallamıyor ama bu benim beceriksizliğim de olabilir, taze sahip sayılırım.
Ama tuvalet konusunda vs. hiç soru işaretin olmasın, kumu koyduğun gibi sen başka yere yapmasını istesen o gider kuma yapar zaten :)
Koltuk tırnaklama huyu da yok, halılara yapıyor bazen, ya da tırmalama kulesi alabilirsin.
Tüy konusunda da tüy toplayıcılar var.

Önemli olan cins olması değil asla. Cins kediler petshoplarda satılır genellikle. Sahiplendiren kişiler de oluyor tabi ama ben ne kadar öyle kişiyle tanıştıysam para ile vermeye çalışıyorlar cins diye. Onlara da üzülüyorum hem para için sürekli doğurmak zorunda bırakılıyorlar hem de insanlar petshoplardan satin aldikca o küçücük pis kafeslerde aylarca bekliyorlar.

Gerçek hayvansever sokakta sıcak bir yuvaya sahip bir meleği sahiplenir. Ve hayvanlarin uzerinden para kazanmaya çalışan insanlara prim kazandirmaz

Lütfen sokaktan sahiplenin

Kopegimi sokaktan aldim zaten. Parayla hayvan almam ben asla. Melez irklar daha dayanikli olur hem.

Köpekte durum biraz daha farkli olabiliyor. O konuda bisey diyemiyorum çünkü sokaktaki kopekler bir apartman dairesi için cok büyük veya yaklaşabilip eve goturulebilmesi için vahşi olabiliyorlar.

Ama kedilerde durum farkli. Cinsi de bir tekiri de sarmani da.

Benim önceden baktığım iki köpek oldu. Ikisini de hayvan sevgime guvendikleri icin tanıdıklarım ucretsiz verdi. Birinin sevgilisi almış ayrılınca bana vermisti.
Biri de kendi köpeği dogum yapmış hepsine bakamam ama senin çok iyi bakacagini düşünüyorum diye hediye etmisti. Fakat ikisine de bakamadim. Kedilere aşığım ben.

Sokaktaki kediler için her ay 15 kiloluk mama alip farkli çöp tenekelerinin diplerini koyuyorum hergün. Kedilerden cok köpekler yiyor kiyamam

Haftaya istanbula uçak bileti bakiyorum su an :)) saka bi yana yavru olmasi da sart degil bu buyuktu epey ama cok canayalindi gene ogrenebilirdi tuvalet egitimini die dusunuorum.
Dün akşam sokak hayvanları için birşeyler hazırlamıştım aprtmandan çıkınca aynı sizinki gibi bir sarman karşıladı beni..bağırıyordu kuzum açtı direk saldırdı poşete ama kemik falan vardı yiyemedi..hemen markete koştum mama aldım ama ben gelene kadar gitmiş..sitenin içinde aradım bulamadım aklım kaldı..bugün öğlen gördüm tekrardan pencereden hemen indim ama yine yakalayamadım gitmişti..aynen dediğiniz gibi çok uysal cana yakındı..içim gitti hala aklım onda hava çok soğuk napıyor diye..benimde bir oğlum vardı kaybettim dört ay oluyor..inanın yok böyle bir sevgi..hani sormuşsunuz ya koltuğa falan zarar veriyor mu diye evet kumaşına bağlı verebilir ama hiç umurunda olmuyor insanın..bizimki perdeme tırnağını takıp itinayla yalardı bende yanına gidip kafasını okşardım..aklıma bile gelmezdi ona kızmak..İnşallah en kısa zamanda sizde bir cana sahip çıkarsınız..

Malesef eşimde de varmış alerji..kedimizi kaybettikten sonra anladık sürekli burun tıkanıklığı vardı özellikle geceleri çok rahatsızdı eşim..şu an geçti bütün sıkıntıları..ben yeniden kedi sahiplenmeye niyetlensemde eşim kesin olarak karşı napıcam bilemedim..

Bu da benim minişim. .Kesinlikle kedi sahiplenmelisiniz .Şu an kucağımda mışıl mışıl uyuyor..Tam bir terapist,yaren, dost :))

İnstagram da kedi sahiplendirme sayfalarından bulabilirsiniz. .Sarmanlar, tekirler hepsi çok tatlı ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…