- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
3-4 seneyi buldu. 1 sene çok kısa bir süre. Aslında baba evimi de katarsak çok eskiden beri kedilerleyim ama okuduğum için baba evinde çok az bulunmuş bağışıklık kazanamamıştım. Düzenli olarak 6 senedir kedi bakıyorum. 2-3 senedir çok rahatım alerji konusunda.Ne kadar sürede bağışıklık kazandınız? Çünkü ben kedimizle 1 yildan fazla yaşadım ve bu süreçte burnumla nefes almak nasıl bir duygu unuttum,günde en az 100 kere hapşırırdım,gözlerimden yaşlar gelirdi
Bu bebek 2 yas 5 aylık. Gerçekten alerjin yoksa mutlaka bitane sahiplen hayatınıza neşe katiyorlar çok şapşallar. Bu nazlı kız hep evin içinde canı sıkılınca 2 kez miyavlar bizde balkon kapisini açarız 5 dakika hava alir sonra sandalyeye çıkar onu görelim kapiyi açalım diye :) annem asla istemiyordu hatta satmak üzere bir siteye koydu 500 dolara adamlar kapiya geldi annem aglamaya başladı vermem dedi koca kadınAaa bu da cok sekermis ya kac yasinda. Ya benim de eşimin varmis cocukken o da dusundurttu kediye degil de jopege. Ama benim kooege dokunuyor bisey olmuo. Evin icinde olsa olur mu ya da kedi alerjisi farkli mi hic bilmiorum. Nasi oluo.
Anladım. Aslında biz Türkiye de yasarkende kedi bakardık ama çok zaman gecirmezdim kediyle. Şuan için hamilelikle zor olur nefes alamamak diye düşünüyorum belki doğumdan sonra inşallah:)3-4 seneyi buldu. 1 sene çok kısa bir süre. Aslında baba evimi de katarsak çok eskiden beri kedilerleyim ama okuduğum için baba evinde çok az bulunmuş bağışıklık kazanamamıştım. Düzenli olarak 6 senedir kedi bakıyorum. 2-3 senedir çok rahatım alerji konusunda.
Bisey istersen insallah hayirlisiyla olur.Sizde hayirlisini dileyin.Sanki boylesine bisey insanin basina bir defa gelirmis gibi hissediyorum. Yani gecen hafta sunu biri bana dese cok gulerdim. Tobe tanrim sen aklima mukayyet ol.
Bu bebek 2 yas 5 aylık. Gerçekten alerjin yoksa mutlaka bitane sahiplen hayatınıza neşe katiyorlar çok şapşallar. Bu nazlı kız hep evin içinde canı sıkılınca 2 kez miyavlar bizde balkon kapisini açarız 5 dakika hava alir sonra sandalyeye çıkar onu görelim kapiyi açalım diye :) annem asla istemiyordu hatta satmak üzere bir siteye koydu 500 dolara adamlar kapiya geldi annem aglamaya başladı vermem dedi koca kadın
İngilizce "half persian" diyorlar. İşte insanlar gibi onlarda bazen bir insanlar 10 dakika konuşursun için ısınır arkadas olursun uzu yıllar. Umarım bulursun ve sahiplenirsin. İyi şanslar canımNe kedisi oluo bu hanim kizimiz 500 dolar :) vala su an ver deseler hic dusunmem veririm yeterki bi kere daha goreyimnasi bu kadar sevdim yarim saatin icinde ve ona ragmen nasi biraktim gittim aklim almio.
Simdi belki inanmazsın ama kedi gerçekten büyük bir aşk... o tatlı sarman kediciği bi daha bulman çok zor ama yavru bi kedicik sahiplenebilirsin tuvalet eğitimi çok kolay eve getirmeden önce kumunu tuvaletini al hazırla ve eve getirir getirmez direk tuvaletine koy kumu koklat işte bu kadar tuvalet egitimi:)Beni avutunavutacak iki kelam edin. Bi kere gördüğüm hayvani nie bu kadar cok özledim. Hicbiriniz mi inanmiyor ilk görüşte aşka
eğer geldiğinde tırmalama tahtası da hazır olur ve ilk günden ona alışırsa mobilyalara zarar verme olasılığı imkansızlaşır... benim de hem köpegim hem kedim var, ama kedimi hiçbişey değişmem, kediler köpeklerden daha temiz, daha duzenli, daha seçici, daha asıl, daha daha daha diye uzar gider bu listeYa seni bilgili gordum sıkıştırıp duruyorum kusura bakma. Koltuklara bir zararı oluyor mu peki tirnak gecirme gibi simdi bir arkadasim israrla bunu soyledi de her kedi bunu yapacak diye bisey var mi cidden?
Katılıyorum kediler gerçekten bağımlılık yapiyor, kedim olmadan bi hayat düşünemiyorumKedi sevmeyen insan kediyi tanımayan insandır. Ben eskiden tüm hayvanları sevsem de uç derecede kedi korkusu yaşardım. Hep üzerime atlayacak gibi gelirlerdi. Bir sokaktan geçeceksem birine sokaktaki kediyi kovdurur öyle geçerdim o derece. Sonra annem bir kedi sahiplendi ortaokuldaydım. O vesileyle önce korkumu yendim sonra bir baktım kedi delisi olmuşumSonra kendim gibi kedisever bir koca buldum. 6 yıldır kedi sahibiyiz. 2 taneydi biri vefat etti malesef. Onlar için yapmayacağımız hiçbirşey yok. Onların canı acısa benim canım yanıyor inan. Herhangi bir hayvan için de bu geçerli tabiki ama kedilerim bambaşka. Eşimin de öyle. Kediler bağımlılık yapan hayvanlar. Mutlaka edinmelisin
Simdi belki inanmazsın ama kedi gerçekten büyük bir aşk... o tatlı sarman kediciği bi daha bulman çok zor ama yavru bi kedicik sahiplenebilirsin tuvalet eğitimi çok kolay eve getirmeden önce kumunu tuvaletini al hazırla ve eve getirir getirmez direk tuvaletine koy kumu koklat işte bu kadar tuvalet egitimi:)
Eki Görüntüle 2218232
Bu da benim mıncırığım
eğer geldiğinde tırmalama tahtası da hazır olur ve ilk günden ona alışırsa mobilyalara zarar verme olasılığı imkansızlaşır... benim de hem köpegim hem kedim var, ama kedimi hiçbişey değişmem, kediler köpeklerden daha temiz, daha duzenli, daha seçici, daha asıl, daha daha daha diye uzar gider bu liste
Katılıyorum kediler gerçekten bağımlılık yapiyor, kedim olmadan bi hayat düşünemiyorum
Vefat eden minnoşa çok uzuldum
Her kedinin kendine has bir havası bir güzelligi var değil miYaaa nasi tatli bu ne degisik kedi :))) kizlar ne cevherler varmis evinizde boyle ya. Cok sevimli maşallah. Benim buldugum boyle özellikli bir kesi degildi ama hareketlerine vuruldum ben :/ gecmicek galiba bu ozlemim.
Ben eskiden kedilerden nefret ederdim, ciddi ciddi ederdim yani, sinsi geliyorlardı, "kenafir gözlü" derdim hep :)
6 aydır kedim var ve aşığım şuan
Ben sokaktan acıyıp sahiplendim, yavruydu ve sokak köpeklerinden kaçıp apartmanın bahçesine sığınmıştı. Eve aldım bugünlük dursun diye, o bugünlük 6 ay oldu bırakamadım.
Kedilerin sahiplerini sevmediği sallamadığı kedi sevmeyenlerin temelsiz bir inanışı, sahiplenince anladım bunu, tamam köpekler gibi kul köle olmuyor ama onlar da çok seviyor. Benim yavrum benle vakit geçirebilmek için uyku saatlerini evde olmadığım saatlere göre ayarlıyor öyle söyleyim :)
Bence o kedi için artık o kadar üzülmeyin, bir tekir sahiplenin sokaktan, barınaktan ya da veterinerden, o kedinin buna vesile olduğunu düşünün. Kendinize de kızmayın çat diye sahiplenmeye karar verip o an alıp götürmek zor, dedim ya ben bugünlük diye aldım 2 gün düşündüm tamamen sahiplensem mi diye.
Ama önerim mutlaka tekir olsun, cins kediler kedi gibi gelmiyor bana, bir miskinlik oluyor, tekir kedinin hasıdır :)
Konu açılmış fırsat bulmuşken en etkilendiğim şeyi anlatıyım. Bir gün yatakta uzanıyorum böyle bi an dertlendim ağlamaklıyım, ayağımın ucunda yatıyordu, bir baktım tepeme gelmiş yüzümü yalıyor patisiyle pıt pıt yapıyor :'( Resmen hissetmiş yavrum. İşte bu kadar hisli canlılar.
Her kedinin kendine has bir havası bir güzelligi var değil miemin ol hangisini sahiplenirsen sahiplen aynı aşkı tattiracaktır sana bu özlemini de ancak ve ancak yine bir kedicik dindirir... yerinde olsam hemen bi tane sahiplenirim:) benimki biraz cins bi kedi, tanıdık birinin kedisi yavrulamıştı ondan sahiplendim, Leo'm beni terkettikten sonra
Agliyor muydun :'/ elini tepesine uzatinca ayaga kalkup vuruyo mu. Dur deyince durup cik buraya deyince cikiyor mu. Buyuk olmasina ragmen acayip iyi anlastik ona cok sasirip heveslendim ben
Yaaa nasi tatli bu ne degisik kedi :))) kizlar ne cevherler varmis evinizde boyle ya. Cok sevimli maşallah. Benim buldugum boyle özellikli bir kesi degildi ama hareketlerine vuruldum ben :/ gecmicek galiba bu ozlemim.
Önemli olan cins olması değil asla. Cins kediler petshoplarda satılır genellikle. Sahiplendiren kişiler de oluyor tabi ama ben ne kadar öyle kişiyle tanıştıysam para ile vermeye çalışıyorlar cins diye. Onlara da üzülüyorum hem para için sürekli doğurmak zorunda bırakılıyorlar hem de insanlar petshoplardan satin aldikca o küçücük pis kafeslerde aylarca bekliyorlar.
Gerçek hayvansever sokakta sıcak bir yuvaya sahip bir meleği sahiplenir. Ve hayvanlarin uzerinden para kazanmaya çalışan insanlara prim kazandirmaz
Lütfen sokaktan sahiplenin
Dün akşam sokak hayvanları için birşeyler hazırlamıştım aprtmandan çıkınca aynı sizinki gibi bir sarman karşıladı beni..bağırıyordu kuzum açtı direk saldırdı poşete ama kemik falan vardı yiyemedi..hemen markete koştum mama aldım ama ben gelene kadar gitmiş..sitenin içinde aradım bulamadım aklım kaldı..bugün öğlen gördüm tekrardan pencereden hemen indim ama yine yakalayamadım gitmişti..aynen dediğiniz gibi çok uysal cana yakındı..içim gitti hala aklım onda hava çok soğuk napıyor diye..benimde bir oğlum vardı kaybettim dört ay oluyor..inanın yok böyle bir sevgi..hani sormuşsunuz ya koltuğa falan zarar veriyor mu diye evet kumaşına bağlı verebilir ama hiç umurunda olmuyor insanın..bizimki perdeme tırnağını takıp itinayla yalardı bende yanına gidip kafasını okşardım..aklıma bile gelmezdi ona kızmak..İnşallah en kısa zamanda sizde bir cana sahip çıkarsınız..Haftaya istanbula uçak bileti bakiyorum su an :)) saka bi yana yavru olmasi da sart degil bu buyuktu epey ama cok canayalindi gene ogrenebilirdi tuvalet egitimini die dusunuorum.
Malesef eşimde de varmış alerji..kedimizi kaybettikten sonra anladık sürekli burun tıkanıklığı vardı özellikle geceleri çok rahatsızdı eşim..şu an geçti bütün sıkıntıları..ben yeniden kedi sahiplenmeye niyetlensemde eşim kesin olarak karşı napıcam bilemedim..3-4 seneyi buldu. 1 sene çok kısa bir süre. Aslında baba evimi de katarsak çok eskiden beri kedilerleyim ama okuduğum için baba evinde çok az bulunmuş bağışıklık kazanamamıştım. Düzenli olarak 6 senedir kedi bakıyorum. 2-3 senedir çok rahatım alerji konusunda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?