İki gündür makinede duran yıkanmış nevresimler

pamuk musun nesin pamuk musun nesin bebek kıyafetleri neden 90 derece? Ben 60 a bile atmiyorum. Hatta ben 90 derece kullanmadim ömrümde..
Hijyenik olmasi açısından. Ben de iç çamaşırlarimi oldum olasi 90da yumuşatıcı koymadan yikarim. Eskiden bebek kiyafetlerini kapının onunde ates yakıp kaynatirlardi. o mantikla dusunerek, bir de makinenin ne yaparsam yapayim bebekler icin yeterince hijyenik olmadigini düşündüğüm icin 90 derece bana cok mantikli geliyor. Hani zibin tulum ic camasiri falan diyorum. Tutup da tütü eteği ceket gomlek takimi yikamak olmaz.

Hijyenik olmasi açısından. Ben de iç çamaşırlarimi oldum olasi 90da yumuşatıcı koymadan yikarim. Eskiden bebek kiyafetlerini kapının onunde ates yakıp kaynatirlardi. o mantikla dusunerek, bir de makinenin ne yaparsam yapayim bebekler icin yeterince hijyenik olmadigini düşündüğüm icin 90 derece bana cok mantikli geliyor. Hani zibin tulum ic camasiri falan diyorum. Tutup da tütü eteği ceket gomlek takimi yikamak olmaz.
Hims anladim. Bana yine de pek mantikli gelmedi zıbın, tulum v.s 90 a atmak.

İç çamaşırları için 150 olsa 150de yikarim abla. Hem fazla bir isi olsa makinelerde bu derece bulunmaz. Hijyen ayarinda otomatik olarak 90 derece çıkıyor. Isteyen tercih etmeyebilir tabii.
Yinede çok fazla o sıcaklık,hijyen programlar yetiyor zaten biz torumda bile bu ayarda hiç yıkamadık çamaşarları.

pamuk musun nesin pamuk musun nesin bebek kıyafetleri neden 90 derece? Ben 60 a bile atmiyorum. Hatta ben 90 derece kullanmadim ömrümde..

Renkliler icin 30 onerilir .
30 icime sinmedigi icin hep 40 kullanirim.
Beyazlar icin her zaman 60 kullaniyorum.sizede boyle tavsiye ederim.
90 demek camasiri kaynatmak demek.
Beyazlar 60 a bile zor dayanıyorken...
Arkadasin tum onerileri cok guzel. Ve ben dikkate alacagim.

Camasir olayi haric :)

Ben de renklileri bozulur diye 40ta yikamam hiç. Ama iç çamaşırlarına acımam. Zaten cok uzun ömürlü giyilecek kiyafet parçaları degiller.

Valla bende beyazlari 60 a renklileri 40a atarim. Yazan arkadaşa önerin bence :)

Fazla yüksek bi ısı ayrica çamaşirlar çekebilir. Siz devam edin yıkamaya. Ben uygun bulamadim.
Bebek için çekebilir dogru diyorsunuz. Benim bebegim yok popoma giydigim camasirdan bahsediyorum 🙈 çekse de sorun etmeyecegim tarzda bir sey. Ama bebeklerde cekmesi sorun olabilir. Bu konuda haklısınız.

Eğer çamaşırları beyaz renk ve pamuk ise hiçbir şey olmaz .Ben agartilmamis pamuk ürünler kullanıyorum atlet ve alt iç çamaşırında hepsini de 90 da yıkarım ayda bir ya da iki kez .Havlularim da çoğu krem ya da beyaz belki biraz çabuk sertleşiyorlardir o kadar .Birşey olmuyor yani 90 derece normal bir isi bence makinede olduğuna göre :) sadece renkli nevresimlerimi temiz olsunlar diye 60 derecede yikiyordum hafif rengi soldu bir takımın o kadar .

Bebek için çekebilir dogru diyorsunuz. Benim bebegim yok popoma giydigim camasirdan bahsediyorum 🙈 çekse de sorun etmeyecegim tarzda bir sey. Ama bebeklerde cekmesi sorun olabilir. Bu konuda haklısınız.

Poponuza giydiginizle diger beyazlari ayri mi atiyorsunuz acaba. Merak ettim

Önerileriniz için çok teşekkür ederim insanın motive ediyor
Bir de şey soracağım bebek kıyafetlerni yüksek ısıda yıkarsam küçülmez mi
Her kıyafette talimat yazar zaten ki bebek kıyafetleri genelde 30 da yıkanır.ek gıda sonrası lekeler için lekeye anında müdahale edersiniz umarım bekletirseniz sittin sene çıkmaz :)

Su doldur içine bacım. Ben sizi anladım siz her yer temiz olsun istiyorsunuz ama kılınızı kıpırdatmak istemiyorsunuz. O anca sihirle olur onu da selena gelemez kadın daha yeni doğurdu 😅😅
Bu aynı ben gerçekten her yer temiz olsun diyorum ama bazen kılımı kıpırdatamıyorum gerçi benim elimi kolumu bağlayan başka mevzular ama neyse 😅 konu sahibi bacım sana tavsiyem önce bi temizle belliki senin derdin evin pis olması pis evi temizleyesin gelmiyo hamilesin zaten yok mu annen çağır ya da yardımcı tut temizlesin sen de temiz evi daha rahat temizlersin ben senin sorununu anladım bende de bi dönem oldu🤣

Back
X