iki kadın bir adam aşk çekilir aradan:(

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
merhaba
1,5 senelik bir arkadaşım var gerçi öyle hiç bir zaman çok samimi arkadaş olmadık
birbirimizin hayatları hakkında paylaşımlarımız olmazdı.
son 6 aydan beri bana ilgisi var ve ben de son 4 aydır resmen aşığım
aramızdaki mesafelerden dolayı bu yakınlık bi ilişkiye dönemedi, ben istemedim
adam gibi görüşemeden bi ilişki olamaz düşüncesindeydim ama zaman öylesi acımasız davrandı ki şu an ona feci halde aşığım aklımdan 1 dk olsun çıkmıyo kaybetme fikri aklıma geldiğinde gözyaslarına boğuluyorum
ama o da benden vazgeçmedi hiç bu süre boyunca bi ilişki için hep diretti bana sen evleneceğim kızsın, hayatımda senin gibisi hiç olmadı der
şimdi burda sorun nerde? evet yoktu taaki bugune kadar bugun onun çok uzun süreli bi ilişkisi oldugunu öğrendim ama söyleyemedim bu gercegi bildigimi
yine kaybetmekten korktum bu şekilde bi ilişkiye de yanaşamıyorum ama ondan da vazgeçemiyorum.
söyledğimde bildiğimi kaybetmekten korkuyorumm.
ve kendimde inanamadığım nokta acaba şuan onunla arkadaşlıktan ilişkiye geçsem mi konusunda evetlerimin artması
resmen çıkmazdayım bi yandan onu o kızla olması fikri beni aşırı derecede yaralıyo sadece benle olsun istiyorum..
biyandan da hazmedemiorm kendimi kandırılmış hissediyorum..
sizce ne yapmalıyım onu hayatıma kabul edip ilişkisini bitirmesini beklemek çok mu yanlış bi davranış olur??
gercekten sevdiği bensem de geçmişteki hatası yüzünden geç buldugum bi aşkı kaybetmek istemiyorum lütfen yardım ediiin:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
bile bile aldatılmak da çok ağır ama:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

iki kadın bir adam aşk çekilir aradan
ikimizde severken ya ondan geç ya benden
Hep sabrettim hep affettim beni aldat diye mi
Sevenlerin kaderi ihanetmi çile mi

Harab olan bu gönlüm senin için saray mı
Viran olan bu gönlüm senin oyuncağın mı

:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

çok seviyorsun tamam da sana yalan söylemesi hem de böyle bir konuda affedilemez.ben olsam acıyı tercih eder anında bu arkadaşlığı bitirirdim .insan sevdiğine yalan söyler mi,aldatır mı hiç.

çok seviyorsun tamam da sana yalan söylemesi hem de böyle bir konuda affedilemez.ben olsam acıyı tercih eder anında bu arkadaşlığı bitirirdim .insan sevdiğine yalan söyler mi,aldatır mı hiç.

bilmiyorm işte mantıgım da bana bunları söylüoo
ama aşkın oldugu yerde mantık kalmıyoo..
şuan ondan uzak durabiliosam sadece arkadas gözükebiliosam bu da gururumdan..
neyseki o var yoksa rezil bi halde olcaktım

aşkın oldugu yerde mantık kalmıyo dıyorsunya lutfen ılerde acı cekmemek için mantıklı hareket et sonraen çok uzulen sen olma canımŞeniz

Seni bu ilşkide 3. kişi yerine koymuş oakdar uzun bi ilşkiyse seni onun yerine koyacagını sanmıyorum kızma ama sadece gönül eğlendiriyordu uzun ilşkilerde aptal erkekler yapıyorlar bunu canları sıkılyıorarada heyecan arıyorlaryaa araya birilerini sokuyorlar amaa asla diger kızın yerine koymaz..
bildigini söylersen eger zaten anlıaycaksın bunu ..
o kız duymasın diye sen teredecek diye düşünüyorum.. üzülme bence unut onu..

arkadaşım uzun süreli bir ilşkisi var diyosun.
diğer hemcinsine saygısızlık olmayacakmı bu.
kadın kadına bunu yaparmı?sevebilirsin.
engelleyemiyorsun belki duygularını.
ama uzaktan sev.ilerde bunun yıkıcı zararını
görmemen dileğiyle.

bugun dayanamadım söyledim bildiğimi..
benden zaman istedi o kız beni çok seviyo hemen bırakamam ki dedi
ben de tanıdım istediği zamanı ama zaman sonunda gidip kendim söliceğimi de söledim
bilmiorm nolcakk ama bitmeden arklık ötesi bişeye yanasacagımı sanmıormm

acı çeke çeke ya unutacaksın ya içinde yaşayacaksın..

o arkadaşın o kızdan ayrlıp beraber olsanız bile mutlu olacakmısın sen? o kızın hali gözünün önüne hiç mi gelmeyecek? Arkanızdan ah etmeyecek mi?
Boşwer bırak yoluna gitsin, hiç birşey deme, zaten sölemek istesende o an kelime bulamzsın..

düşünmem mi düşünüorm elbet başkasını mutsuz ederek mutlu olma fikri içimi fena yakıyo zaten
azap çekiyorum ama aşka da dur diemiormm

edda'nin soyledigine %100 katiliyorum...ne demek beni cok seviyor birakamam?? klava: ayrica onun su yaptiginin adi aldatma degil de ne? hadi diyelim ki ayrildilar ve siz birlikte oldunuz, hic mi aklindan gecmiycek sana da bir gun bunu yapabilecegi..? bilmiyorum arkadasim ama ask ve sevgi mutluluk ve guven uzerine kuruluysa guzel, yoksa ayaginda tasidigin pranga gibi baglar seni...

unutmaki ona bunu yapan yarın sanada yapar...

bence uzak dur derim canım...seni seviyorsa dürüst olsaydı sana doğruyu söyleseydi..bencede ileride üzülmemen için unut derim canım benim...

darılma ama uzun süreli olan ilişkisi daima ön planda olacaktır,
sen ise hep ikinci planda yani istediğini elde edene kadar
hadi sevdi seni diyelim ve ayrıldı sen nasıl güveneceksin bu adama????
işte bunu düşün ve öyle adım at duygular herzaman doğru söylemiyor maalesef, mantık işlemeli burada

bizim kizlarimiz artik hic kafalarini calistirmiyorlar ya..
sana ilgisi oldugunu senin evlenecegi kiz olacagini falan soyluyor diger yandan baskasiyla birlitke
bundan senin haberin yok sonradan ogreniyorsun..
Ve senden zaman istedi diger iliskisini bittirecek..
Sen daha cok beklersin canim..
Zaten karakterli olan biri sirf karsisindaki istiyor seviyor diye beraber olmaz
Eger baskasini seviyorsada zaman istemez o anda bittirir...

sen bu sevdadan vazgeç bacım, kalbine taş bas unutmaya çalış sana da ve başkasına da hayrı olmaz, kendine kıymet ver, yoksa iş işten geçince çok pişman olursun...allah yardımcınız olsun ne diyeyim?

insan bir kere sevdigine yalan konuşmasın bunu devamı gelir bence

bence seni ğercekten seven biri karsına cıkacaktır sevği iki kisiliktir ücüncü oldugu zaman ona ask veya sevği diyemesinki seninki sevği ama onunku süpeli sana ilk ğünden ikili oynayan insan sonuna kadar öyle ğider bence ve onlar ayrılacak ve siz beraber olacaksınız bence sen buna layık değilsin hic kimse layık değildir

kızzlar inanamadm bazı yorumlara
aşkk ve etik her zaman aynı yörüngede gitmioo
kızla da evlendirdinz yaa saolun, evet biz çıkmıyoruzz tanısmamız belkı de çok geç oldu ama
ağır gelio seven bi insana bu laflarr biraz empati kurun yaa sevdgnz insanı baskasıyla evli görmek düşüncesi içinizi parçalamaz mı??
evet kız arkadasından da ayrıldı sonunda kız da geldi faturayı bana kesti çıkmıyoruz dememe ragmen ayartan da ben oldum tehditleri yiyen de erkekler melekk sankii
duygularıma gurur ölçütünde engel olabiliyormm bi ilişkiye hayır diebiliyorum daha ama
üzülmem de saçma değil artık duygularım var kandırıldım içim acıo ve üzülüyorum ağlıyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
bide şöyle düşün aldatılan o kız sen degilsinki?çünkü senınle bi ilişkisi yok belkide o kızı senınle aldatıyo yani sana bi ilgisi yok senınle evlenmeyi düşünüyor olsa hala o kızla niye beraber olsunki birde ciddi bir ilişkisi varmış diyorsun bence böyle birini kabul etmen sana yakışmaz neden dersen bugün o kızı aldatan yarın senide bi başkasıyla aldatır ben ce sen hiç üzülme emin ol daha iilerine layıksın..

Bir ilişkinin etrafında akbabalar gibi beklemek hiç güzel bişey degil.Kendini o kızın yerine koy.Onla bitirsede biz başlasak diye beklemek bu vede hiç hoş değil.Yarın bi gün aynı şey seninde başına gelebilir.Birinin üzüntüsünün üzerine mutluluk kurulmaz.He birde şunu unutma tarih tekerrürden ibarettir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…