- Konu Sahibi EU1
-
arkadaşlar ben zeytinin durumunu takip ediyorum hergün yeni yazılan bişi var mı diye bakıyorum..benim yorumlarımı okudunuz mu bilmiyorum ama sizin yorumlarınıza bakıyorum özellikle öbür kızın zeytine ulaşması konusunda çelişki bulmuşsunuz...ve zeytin hep 3. şahıs konumunda...ben olaya zeytinin ne kadar dürüst olduğunu sorgulama şeklinde bakmıyorum belki de zeytin baştan beri bir kişinin varlığından haberdardı ya da değildi...belki de kızı zeytin ilk aradı yada öbür kız zeytini aradı bunlara takılmıyorum açıkçası fazla bir önemi olduğunu da düşünmüyorum..en çok adamın yanlış tavrına takılıyorum...şimdi zeytin aradan çekildi diyelim adam önceki sevgilisine döndü..bu ilişki ne kadar düzgün devam eder ki..adam başka birinin tenine dokunmuş tekrar eski sevgilisiyle yapabilecek mi..öbür kızın da emeği söz konusu ama adam bu adiliği yaptıktan sonra emeğine ne kadar sahip çıkarsa çıksın bu adama bir daha güvenebilecek mi..artı evli bile değiller neden hayatını bu adam için adasın ki çok daha iyilerini bulmak varken...ha zeytine destek olmak istiyorum. bu adamı kazanmak istiyorsa neler yapması gerektiğini kendi aklımca anlatmaya çalışıyorum ama tabiki doğru olan kararı kendisi için o verecek...ama zeytinin de bu adamla bir ilişki kurduğunda neler olacağını düşünmesi gerekiyor...bütün bunlara göğüs gerebilecekse yolu açık olsun umarım başarır da...ama hiç kolay olmayacağı kesin...yine de aşk kazansın diyorum....eğer adamla zeytin arasında gerçekten bir aşk bir sevgi varsa zaten kazanan sevgi ve aşk olur...yok sa da zaten olmaz...ama öbür kızın da hırs uğruna yanlış yapmamasını dilerim...bence 3 ünün de sorunu kendi başlarına kalıp ne istediklerine doğru karar verememeleri şu an hepsi bir karmaşanın orta yerinde tamamen anlık duygularıyla hareket ediyorlar..umarım en güzel olana karar verirler...
Zeytin'inki aşk da diğer kızınki aşk değil mi?Adam ikisini de aldatmışken (üstelik Zeytin durumu bilerek kabullenmiş; diğerinin haberi yok) adam diğer kıza dönünce ilişkisi zedelenmiş oluyor, telafisi olmuyor da Zeytin'le devam edince ilişki zedelenmemiş mi oluyor.Niçin tek taraflı yaklaşıyorsunuz ki?Zeytin aldatılıp buraya tekrar gelince bu tarafı haklı mı bulacaksınız tekrar.
Zeytin'inki aşk da diğer kızınki aşk değil mi?Adam ikisini de aldatmışken (üstelik Zeytin durumu bilerek kabullenmiş; diğerinin haberi yok) adam diğer kıza dönünce ilişkisi zedelenmiş oluyor, telafisi olmuyor da Zeytin'le devam edince ilişki zedelenmemiş mi oluyor.Niçin tek taraflı yaklaşıyorsunuz ki?Zeytin aldatılıp buraya tekrar gelince bu tarafı haklı mı bulacaksınız tekrar.
Kırmızı Glayörcüğüm şimdi senin 5 10 senelik bi ilişkin olsa herşey çok güzel, seviyorsunuz, evlenmeyi planlıyorsunuz, seni ne kadar çok sevdiğini anlatıp duruyor.Sonra Limon diye biri çıkıyor.Senin sevgilinle görüşüyorlarmış.Kız başka şehirden.Yani msnde falan tanışılıp görüşmeye başlanmış.Ben de Limon'u destekliyorum.Diğerini sevseydi adam seni bulmazdı, kazan adamı, bu yolda herşey müstahaktır diyorum.Destek oluyorum.Onaylıyorum.Ve biz elbirliğiyle ayırıyoruz sizi.İster misin canım bunu.
Benim anlamadığım 20.05.08'de başka şehirden bir erkek arkadaşım var.(Benim tahminime göre msn aşkı falan) uzun süreli bir ilişkisi varmış.Bildiğimi söylersem beni bırakmasından korkuyorum falan demişsiniz.22.05.08'de de kızdan ayrıldı.Kız beni arayıp suçluyor.Tehdit ediyor demişsiniz.2 günde epey değişiklikler olmuş.Bu uzak başka şehirdeki kızın ilişkisinin bitiş sebebinin siz olduğunu düşünüp size ulaşıp telefonunuzu falan bulması, arayıp hakaret etmesi ne kadar ihtimal dahilinde?Kıza siz varlığını bildirmiş ve burda da vicdanınızı rahatlatıyor olabilir misiniz?Bence tamamen böyle de.Diğer kızı bilen sizsiniz.Kızın sizden haberi yok.Çocuk da bildiğinizi bilmiyor.Fazla üzülmeyin şuanda.Bir süre sonra sizi de başkasıyla aldatınca anlarsınız.
O uzun ilişkinin sahibi sen olsaydın, yıllarını veren sen olsaydın ve aldatılan sen olsaydın eminim burada ne kadar üzgün olduğunu aldatıldığını yazardın.Ve hepimiz sana destek olurduk.Ama şuan çok tutarsız bir ilişkide 3. kişisin.Baştan bilmiyor olabilirsin.Ama daha sonra bildiğin halde seni bırakmasın diye devam ettin ilişkisi olan biriyle.Ve ben hala kıza senin ulaştığını düşünüyorum.
yuva yıkan kadın misali bir insan hem cinsine yapmamalı bunu seyse sevgiyle kalına.s.
güzelim elbette istemem...ama şöyle bir gerçek var beni sevdiğini düşündüğüm adam karşıma başka bir kız çıkarsaydı benim bu adamla devam etmem ne kadar sağlıklı olurdu...ha bana dese ki bu benim hatam ben yanlış yaptım beni affet ..inan affedermiydim affetseydim ne derece doğru olurdu bi kere kalbim kırılınca nasıl tamir olurdu kestiremiyorum..bana olmazdı diye geliyor...ama savunduğum şeyse şu böyle bir durumda hemcinslerimiz yerine biraz da adamı masaya alalım..ben olsaydım..limonu :) çağırır adama da pul biber diyelim ikisini yüzleştirirdim...ondan sonra karar verirdim... öptüm sevgiyle kal...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?