bugun dayanamadım söyledim bildiğimi..
benden zaman istedi o kız beni çok seviyo hemen bırakamam ki dedi
ben de tanıdım istediği zamanı ama zaman sonunda gidip kendim söliceğimi de söledim
bilmiorm nolcakk ama bitmeden arklık ötesi bişeye yanasacagımı sanmıormm
merhaba
1,5 senelik bir arkadaşım var gerçi öyle hiç bir zaman çok samimi arkadaş olmadık
birbirimizin hayatları hakkında paylaşımlarımız olmazdı.
son 6 aydan beri bana ilgisi var ve ben de son 4 aydır resmen aşığım
aramızdaki mesafelerden dolayı bu yakınlık bi ilişkiye dönemedi, ben istemedim
adam gibi görüşemeden bi ilişki olamaz düşüncesindeydim ama zaman öylesi acımasız davrandı ki şu an ona feci halde aşığım aklımdan 1 dk olsun çıkmıyo kaybetme fikri aklıma geldiğinde gözyaslarına boğuluyorum
ama o da benden vazgeçmedi hiç bu süre boyunca bi ilişki için hep diretti bana sen evleneceğim kızsın, hayatımda senin gibisi hiç olmadı der
şimdi burda sorun nerde? evet yoktu taaki bugune kadar bugun onun çok uzun süreli bi ilişkisi oldugunu öğrendim ama söyleyemedim bu gercegi bildigimi
yine kaybetmekten korktum bu şekilde bi ilişkiye de yanaşamıyorum ama ondan da vazgeçemiyorum.
söyledğimde bildiğimi kaybetmekten korkuyorumm.
ve kendimde inanamadığım nokta acaba şuan onunla arkadaşlıktan ilişkiye geçsem mi konusunda evetlerimin artması
resmen çıkmazdayım bi yandan onu o kızla olması fikri beni aşırı derecede yaralıyo sadece benle olsun istiyorum..
biyandan da hazmedemiorm kendimi kandırılmış hissediyorum..
sizce ne yapmalıyım onu hayatıma kabul edip ilişkisini bitirmesini beklemek çok mu yanlış bi davranış olur??
gercekten sevdiği bensem de geçmişteki hatası yüzünden geç buldugum bi aşkı kaybetmek istemiyorum lütfen yardım ediiin:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
bile bile aldatılmak da çok ağır ama:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
iki kadın bir adam aşk çekilir aradan
ikimizde severken ya ondan geç ya benden
Hep sabrettim hep affettim beni aldat diye mi
Sevenlerin kaderi ihanetmi çile mi
Harab olan bu gönlüm senin için saray mı
Viran olan bu gönlüm senin oyuncağın mı
:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
Arkadaslar Bilmiyorumm...
Tam Unutmak Istiyorum Diyorum. öyle şeylerle Karşima çikiyor Ki
Ne Yapacağimi şaşiriyorumm. Mesela örneğin Son Olarak
Evlenme Teklif Etti, Kizdan Tamamen Ayrildiğini Söyledi
Benden Başka Kimseyi Gözünün Görmediğini Söyledi..
Sürekli, Yaz Bitmeden Evlenelim Diyor Ve Benim Kafam çok Karişti
Kiz Için Gerçekten üzülüyordum,kendimi Onun Yerine Koymuştum
Ama Sürekli Beni Rahatsiz Etmesi Her Dakika Onun Tarafindan Ağir Hakaretlere Maruz Kalmam Yüzünden
Zerre Kadar üzülmüyorum Onun Için Artikk
çünkü Ben Onun Yaptiği Hiçbirşeyi Haketmedim Sevgilisini Elinden Almadim Sürekli Reddedip Duruyorum
Ama Nedense Suçu Yanliş Yerde Ariyor Bana Bunlari Yapan Bi Insan Için Neden üzüleyim Ki Ben??
Sonuç Olarak Bu Olanlardan Sonra Kafam Iyice Karişti..
Bi Yandan Diyorum Gerçekten Seviyor Galiba Diğer Taraftan Da Reddeden Rest çekenin Cazibesi Bu..
Bilmiyorum Ama Inanin Unutmayi Birak Baska Seyleri Düşünmeme Bile Izin Verilmiyo çift Koldan Hayatimin Aklimin Içine Ettiler..
canım iyi misin...benimle kontak kur lütfen..
cnm iyi olmaya çalışıyorum desteğin için çok teşekkür ederim.
kızla konuşmaya çalıştım hep ama uzlaşmaya yanaşmıyor tek konuşabildiğimiz bana sürekli hakaret ediyor.
ben emin ol cevap vermiyorum açıklamaya çalışıyorum ama ne yazıkki dinlemiyor bile.
ona göre herseyin sorumlusu benim aradan çıksam ki fikrimce girmiş bile değilim herşey düzelecek sanki..
anlayamıyorumm ben aramıyorum bile bu kişiyi ama hep kendisi arıyor beni ve aklımı çeliyor.
yine de be belli etmiyorum. umursamıyor gibi davranıyorum
zaten kötü niyetli bi insan olsam kızın bana yaptıklarını da gider söylerdim
bunları bile içime atıyorum susuyorumm.
nereye kadar sabredebilcem bilmiyorum, ama şuda bi gerçek tamamen kopamıyorum da ondan.
her türlü ilişki olayını istemiyorum diyorum ama aradığında açmamazlık da yapamıyorum
bi güç beni çekiyor ona hep, tamamen kaybetmeyi göze alamıyorum bi türlü
güzelim sen onu değil o seni kaybedecek...aç gözlerini...öbür kızın seni aradığını da söyle adama çekinme bundan..şimdi bu adam ayrı ayrı ikinize karşı suç işlemiş..hesabı o versin...ara adamı taciz et bu kız beni arıyor bunları diyor de.anlat ne diyorsa da...kızla kontak kurmanı tavsiye etmiştim en son...anladığımca ortalık çok karışmış durumda madem konuşamıyorsun mesaj at..öncelikle bu adamın ne kadar süredir senle beraber olduğunu yaz bilsin..adamada kıza mesaj attığını söyle..hiç bir şeyi gizli saklı yapma...ya da ne bilim yaa çok kişisel mi yaklaşıyorum bilmiyorum ki...bak güzelim tek bildiğim öfkeli olanın kaybedeceğidir..bu sadece kadın erkek ilişkilerinde değil hayatın her alanında böyledir..o kız çok öfkeli sanırım şu anda onada allah yardım etsin..çok kötü bir durum...benim tek dileğim senin de o kızın da bir erkek tarafından nasıl kullanıldığınızı görmeniz...feminist değilim..erkek psikolojisini de anlamaya çalışıyorum...ama gerçeklerden de kaçılmaz..bu adam hata yaptı ve bunun bir bedeli olmalı...sen de öbür kız da bu adamın hatasından kaynaklı başka hatalara sürüklenmeyin...keşke o kızla da konuşma imkanım olsaydı..ama en azından sana ulaşabiliyorum...saygınlığını kaybetme asla da çirkinleşme çirkef olma...hatta ba şöyle bile düşünebilirsin herşeyi kafandan sil bütün olumsuzlukları...bu adama aşığım diyorsun
ya...ama şu an ki durum çok fena...geçmişte onunla yaşadığın güzel günler için ona teşekkür et ve geri çekil...en azından iyi bir insan olarak hatırlanırsın..ama mücadele etmeye kalkışırsan inan bi süre sonra çok çirkin şeyler yaşayacaksınız..her kes lanet okuyacak...bak benim avukat bir arkadaşım bana şöyle bir mesaj atmıştı kötü günlerimin birinde..."belki de güzel olan hedef değildir hedefe ulaşmak için izlediğin yoldur."mücadele vereceksen de saygını sevgini koru kimseye kırıcı tek bir söz bile söyleme en azından o adamla yaşadıkların güzel bir anı olarak kalsın...tek bildiğim hiç bir insan kötü şeyler haketmiyor...hayat karşısında acemiliğimizden başka bir şey değil yaşadığımız kötü şeyler...sevgiyle kal ve mutlu ol zeytin...
bence adam seni sevmiş olabilir ama diğer kızı senden gelecek olan tepkiye göre elinde tutmuş yani eğer sen olumsuz cevap verseydin bence onunla devam ederdi. olumlu cevap verince onu gözden çıkarmış. ikili oynamış gerçekten onu katlanamayacak kadar çok sevmiyorsa önce ondan ayrılıp sonra seninle birşey yaşamaya başlamalıydı. diğer kız seni niye rahatsız ediyorki acaba senimi bahane etti ayrılırken kız niye sana sarsınki. sonuçta seninle olmasada o kızdan ayrılacağına inanıyorsan seni birtakım şeylere inandırdıysa ve birbirinizi seviyorsanız yolunuz açık olsun ne diyelim.
kıza inandıramıyorum kendimi biz çıkmadık bile hiç diyorum
sen bastan çıkardın diyor ağza alınmıycak kelimeler kullanıyor..
bu olanları diğer tarafa yansıtmama nedenim de olay büyümesin diye yoksa içinden gerçekten çıkılamıycak..
kendime de zorla itiraf ettğim şey terslememe rağmen hep istemiyorum dememe rağmen böyle peşimde olması hoşuma gitmiyo da değil
ama mantık devreye giriyor nereye kadar böyle olacak diyorum
keşke kızla adam gibi konuşabilme fırsatım olsaydı en azından nasıl biri olduğu hakkında daha bilgim olabilirdi ama böyle bi amaçla yaklaşsam kız beni parçalar heralde
günden güne toparlıyorum gibi bişeyleri akışına bıraktım artık ağlamıyorum mesela artık..
banane diyorum iş olacağına varır..
mantık devreye girmeye başladı sanırım daha hemen silip atamıyorum ama sevgisini ispatlayamazsa o da olucak bu gidişle.
asla çirkefleşmedim zaten iki tarafla iletişimimde de hep alttan alan taraf oldum.
bi tarafa kibarca istemediğimi bu şekilde olamıycağını anlatmaya çalıştım sevdiğimi bile belli etmemeye özen gösterdim.
kıza da ne kadar çemkirirse çemkirsin yavaş ve sakin konuştum neden böyle yaptığının üstüne gitmeye çalıştım ama nafile sonuç vermedi
o bana çemkirirken ben sakinliğimi korudukça daha da delirdi..
bilmiyorum işte sanırım zaman herşeyin ilacı olucak
ah canım ya beni de zaten hala bu üçgenin peşinde sürükleyen ya gerçekten beni seviyorsa düşüncesi
aklım artık karman çorman oldu olayları çift yönlü ele almaya çalışmak öylesine zor ki..
bu arada ben de daha olumlu bi cevap vermedim oyalıyorum güvenemem ben sana diye
işte ben olmasam kızla ayrılır mıydı en büyük soru işareti??
denemeye değer mi bilmiyorum.. evet yada hayır cevabı verdğimde eğer yanlışı seçtiysem pişman olmak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?