iki kadın bir adam aşk çekilir aradan:(

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
birincisi sana hayatında biri olduğunu söylememiş.ikincisi bu kıza rağmen sana ümit vermiş.böyle durumlarda olayın içindeyken sağlıklı bir karar veremezsin.öncelikle kendin için en doğru olanı düşünmelisin canım.onunla açıkça konuş bence.onu çok seviyorsan onun hayatında başka birinin olmasına nasıl katlanıyorsun anlayamıyorum.ve onların ilişkisini bozan taraf görünüyorsun.insanın böyle arkadaşlık ve aşkı yanyana yaşayabileceği erkek bulması da kolay değil.üzüldüm umarım en hayırlısı olur senin için.bunlar benim naçizane fikrim.sevgiyle kal...

Aklini basina topla arkadasim.
Hata yaptiginin farkinda degilsin.
O kiza yazik degil mi? Cok sevdigi bir insan tarafindan terkedilmek senin suan yasadigin acidan daha agir bir aci.
Sonucta sen o kisiyle hic birsey paylasmamissin sevgili olarak, ama o kizin bir gecmisi var cocukla, birliktelikleri var, sen unutamiyorsun ya o nasil unutsun?

Yanlis yapiyorsun. Etme bulma dunyasi, birgun senin basinada gelebilir bu.
O cocuk eger durust olsaydi onu cok seven o kizi birakmak istemezdi. Yarin birgun baska bir kiz cikar aynisini sanada yapar.

Bilmiyorum bana cok ters geldi.

canımmmmmmmmm güzelimmmmmm ağlamaaa.. ağlamaaa..ağlamaaa..

şuan içinde bulunduğun hali çoook ii iliyorum yaşamaktan değil ama bunu çok iyi ifade etmişsin arkadaşların söyledikleri ağrına gitmişe benziyor ama hepsi senin dediğin gibi mantık kullanıyor sen şuanda duyguda yogunluktasın.. kuzum herşey unutulur sen sadece yaran olduğugu için acısını yogun şekilde hissediyorsun zaman içinde o yaran kapansın izini bile bulamayacaksın.. hatta gün gelecek ne aptalmışım dediğin olacak.. sen zaman bırak ve şu günden itibaren onu değil kendini düşün..

unutmak kolay değil derlerya aslında yalan.. sen unutmak iste yeterki.. bunun için bir sürü yöntem var.. yaşam aşk ve aşık olmaktan ibaret değil unutmak için başkaca uğraşlar buul.. bulamıyorum yapamıyorum dersen söyle bana hatta bizlere sana bu konuda yardım edelim..

senden değerli kimse yok unutma.. sen değerlisin ve hayatta herşeyden önce sen..

ayrıca o kıza çok hatta çok üzüldüm.. o aşık olduğun kişiye insan demek gelmiyor içimden buda dip not olsun..

sevgiyle kal..umutla kal.. yaşam dolu kal..

herkese katılıyorum yanlış yoldasın canım :çok üzgünüm:

aşkın kaç hali vardır sizce ? 1,5 yıldır tanıyorsun ama sevgili değilsiniz buna rağmen aşıksınız .. demekki birşeyler paylaşmışsınız birlikte vakit geçiriyorsunuz ki aşık olmuşsunuz ..bu benim fikrim CADIARZU
buna rağmen birlikte olma konusuna karar vermemişsiniz ve sen uzun süreli bir ilişkisi olduğunu yeni öğreniyorsun ondan gizliyorsun..aşığım diyorsun.. onsuz yapamam diyorsun...CADIARZU

bu sitede birçok arkadaş erkek arkadaşı tarafından nasıl terkedildiğini nasıl acılar çektiğini yazan topicler açmış ..çoğu da ssebepsiz yere terkedilmiş..onlar nasıl acılar çekiyorlar bir oku ..yıllarını vermişler ve sonrasında ...senağlama

belki de sen bir hemcinsini aynı duruma düşürmek üzeresin :1no2:

yada ileride bürgün senin de başına böyle bir şey gelebilir..

başlanmamış bir ilişkide aşık olduğun bir adam ve onun yıllardır birlikte olduğu sevgilisi..

yada yıllardır süren bir ilişkin var ve sebepsiz yere ayrılmak istediğini söylüyor erkek arkadaşın..

sence hangisi daha ağır :1no2: yanlış anlama lütfen eminim içinde fırtınalar kopuyor seni küçümsemiyorum asla Şeniz

özetle demek istediğim şu ki , seninkinden daha ağır daha karmaşık olaylar yaşayan insanlar da var ve onlar bile dimdik ayakta durabilmeyi başarıyorlar ( ben dahil )

ayrıca senin uğruna acı çektiğin insan ilişkisi olduğunu senden saklıyor.mantıklımı sence bu? yada ne kadar güvenilir biri ...

gün gelir aşk biter derler ...aşk acısı geçer ateş söner derler..

ummadığın anda yıldırım aşkı da yaşayabilirsin bir başkasıyla..

mantığını bir kenara sıyırıp atma nolur..birşeyi yaparken 10 defa düşün..son pişmnalık fayda etmiyor çünkü Şeniz

arkadaşım burda insanlar senin iyiliğin için tecrübelerine dayanarak yorumlar yapmış sen de alınganlık yapıyorsun...sen şu anda gerçekleri göremiyorsun ama gerçekler çok acı maalesef...yakın bi arkadaşın bu durumda olsa sen ne öğüt verirdin bi düşün...göz göre göre kendini yakmasına izin mi verirdin...bence burdaki yorumları dikkate al, unutabileceğine inan ve yol ver gitsin o maymun iştahlı erkek müsvettesine...

Arkadaslar Bilmiyorumm...

Tam Unutmak Istiyorum Diyorum. öyle şeylerle Karşima çikiyor Ki

Ne Yapacağimi şaşiriyorumm. Mesela örneğin Son Olarak

Evlenme Teklif Etti, Kizdan Tamamen Ayrildiğini Söyledi

Benden Başka Kimseyi Gözünün Görmediğini Söyledi..

Sürekli, Yaz Bitmeden Evlenelim Diyor Ve Benim Kafam çok Karişti

Kiz Için Gerçekten üzülüyordum,kendimi Onun Yerine Koymuştum

Ama Sürekli Beni Rahatsiz Etmesi Her Dakika Onun Tarafindan Ağir Hakaretlere Maruz Kalmam Yüzünden

Zerre Kadar üzülmüyorum Onun Için Artikk

çünkü Ben Onun Yaptiği Hiçbirşeyi Haketmedim Sevgilisini Elinden Almadim Sürekli Reddedip Duruyorum

Ama Nedense Suçu Yanliş Yerde Ariyor Bana Bunlari Yapan Bi Insan Için Neden üzüleyim Ki Ben??

Sonuç Olarak Bu Olanlardan Sonra Kafam Iyice Karişti..

Bi Yandan Diyorum Gerçekten Seviyor Galiba Diğer Taraftan Da Reddeden Rest çekenin Cazibesi Bu..

Bilmiyorum Ama Inanin Unutmayi Birak Baska Seyleri Düşünmeme Bile Izin Verilmiyo çift Koldan Hayatimin Aklimin Içine Ettiler..

Son düzenleyen: Moderatör:
bence o sana yalan söyleiş bu çok açık ortada .daha ilişki yokken yalan var ise ilişkiyi başlatırsan ne olur hiç düşünmüyormusun.karşına al ve onu dinle bildiğini ona anlat mantıklı bi açıklama almadanda asla bu ilişkiyi başlatma

bak güzelim erkekler de artık ne yapacağını iyice şaşırdı...ben şöyle bir yorum çıkarıyorum yazdıklarından..bu adam başka biriyle beraberken senle oldu...sonra senle iş uzadı ve sana karşı da bir şeyler hissetmeye başladı..ne senden ne diğerinden vazgeçebiliyor...eğer ilişkine devam edersen sana mantıklı gelebilecek kabul görür nedenler sunacak..ve sen evet o kızdan ayrılmalı falan diyecek bekleyeceksin...sonra işler uzayacak kız senden haberdar olacak ortalık karışacak bu defa saçma bir yarış içinde bulacaksın kendini...sende o kızda bu adam da hep beraber yıpranacaksınız içinizden birileri tedavi görmek zorunda kalacak hep beraber çıldıracaksınız işte...ya ne kadar seversen sev..kendi yasaların olmalı..yoksa ezilirsin...sen önceden bir ilişkisi olduğunu bilmiyordun ama şimdi öğrendin..öyleyse uzak dur..öbür kızdan ayrılırsa gelsin ayrılmazsa canı cehenneme...kendini geriye çek telefon dahi açma mesaj atma...sen olmadığında onun hayatında nasıl bir önemin var o bunu öncelikle bir çözsün..sana olan sevgisi baskın gelirse zaten gelir kapına...iyice süründürmeden sakın yelkenleri salma...erkekler basit işte....düşünme diye bir şey yok...ancak kaybettiklerinde anlıyorlar...

güzelim bak şimdi madem gerçekleri ayırt edemiyorsun sana bir öneri sen adamı sevdiğin ve aşık olduğun için onun söylediklerini esas almayı tercih ediyorsundur..sana geçerli nedenler sunuyordur eminim...seni daha çok sevdiğini işte o kız benim yakamı bırakmıyor gibilerinden her neyse...adamdan çok kızı dinle...ona adım at hatta sakin bi şekilde neler olduğunu kızın ağzından dinlemeye çalış...konuş kızla bu bize bunu yaptı konuşalım de ne bilim kontak kur...hatta adamı alın bir masada ağzına edin ne var ne yok ortaya dökün konuşsun derdi neymiş anlayın bakalım...top gibi oynayın ya bu adamla bütün hıncınızı alın...senin sorunun o kızla değil adamla bunu unutma..o kızın da sorunu senle değil adamla...onu da bilinçlendir...diyetini ödesin şerefsiz...bak aşkı uğruna insan ölebilir ama öldürmelidir de...(öldürmek mecaz anlamda kullanılmıştır...şiddete karşıyım)

canım iyi misin...benimle kontak kur lütfen..

cnm iyi olmaya çalışıyorum desteğin için çok teşekkür ederim.

kızla konuşmaya çalıştım hep ama uzlaşmaya yanaşmıyor tek konuşabildiğimiz bana sürekli hakaret ediyor.

ben emin ol cevap vermiyorum açıklamaya çalışıyorum ama ne yazıkki dinlemiyor bile.

ona göre herseyin sorumlusu benim aradan çıksam ki fikrimce girmiş bile değilim herşey düzelecek sanki..

anlayamıyorumm ben aramıyorum bile bu kişiyi ama hep kendisi arıyor beni ve aklımı çeliyor.
yine de be belli etmiyorum. umursamıyor gibi davranıyorum

zaten kötü niyetli bi insan olsam kızın bana yaptıklarını da gider söylerdim

bunları bile içime atıyorum susuyorumm.

nereye kadar sabredebilcem bilmiyorum, ama şuda bi gerçek tamamen kopamıyorum da ondan.

her türlü ilişki olayını istemiyorum diyorum ama aradığında açmamazlık da yapamıyorum

bi güç beni çekiyor ona hep, tamamen kaybetmeyi göze alamıyorum bi türlü

Canim Konuyu şimdi Okudum Umarim Biran önce O Adamdan Kopup Rahata Erersin,böyle Adamlardan Kimseye Fayda Yok Allah Yardimcin Olsun

Canim Konuyu şimdi Okudum Umarim Biran önce O Adamdan Kopup Rahata Erersin,böyle Adamlardan Kimseye Fayda Yok Allah Yardimcin Olsun.

güzelim sen onu değil o seni kaybedecek...aç gözlerini...öbür kızın seni aradığını da söyle adama çekinme bundan..şimdi bu adam ayrı ayrı ikinize karşı suç işlemiş..hesabı o versin...ara adamı taciz et bu kız beni arıyor bunları diyor de.anlat ne diyorsa da...kızla kontak kurmanı tavsiye etmiştim en son...anladığımca ortalık çok karışmış durumda madem konuşamıyorsun mesaj at..öncelikle bu adamın ne kadar süredir senle beraber olduğunu yaz bilsin..adamada kıza mesaj attığını söyle..hiç bir şeyi gizli saklı yapma...ya da ne bilim yaa çok kişisel mi yaklaşıyorum bilmiyorum ki...bak güzelim tek bildiğim öfkeli olanın kaybedeceğidir..bu sadece kadın erkek ilişkilerinde değil hayatın her alanında böyledir..o kız çok öfkeli sanırım şu anda onada allah yardım etsin..çok kötü bir durum...benim tek dileğim senin de o kızın da bir erkek tarafından nasıl kullanıldığınızı görmeniz...feminist değilim..erkek psikolojisini de anlamaya çalışıyorum...ama gerçeklerden de kaçılmaz..bu adam hata yaptı ve bunun bir bedeli olmalı...sen de öbür kız da bu adamın hatasından kaynaklı başka hatalara sürüklenmeyin...keşke o kızla da konuşma imkanım olsaydı..ama en azından sana ulaşabiliyorum...saygınlığını kaybetme asla da çirkinleşme çirkef olma...hatta ba şöyle bile düşünebilirsin herşeyi kafandan sil bütün olumsuzlukları...bu adama aşığım diyorsun ya...ama şu an ki durum çok fena...geçmişte onunla yaşadığın güzel günler için ona teşekkür et ve geri çekil...en azından iyi bir insan olarak hatırlanırsın..ama mücadele etmeye kalkışırsan inan bi süre sonra çok çirkin şeyler yaşayacaksınız..her kes lanet okuyacak...bak benim avukat bir arkadaşım bana şöyle bir mesaj atmıştı kötü günlerimin birinde..."belki de güzel olan hedef değildir hedefe ulaşmak için izlediğin yoldur."mücadele vereceksen de saygını sevgini koru kimseye kırıcı tek bir söz bile söyleme en azından o adamla yaşadıkların güzel bir anı olarak kalsın...tek bildiğim hiç bir insan kötü şeyler haketmiyor...hayat karşısında acemiliğimizden başka bir şey değil yaşadığımız kötü şeyler...sevgiyle kal ve mutlu ol zeytin...

bence adam seni sevmiş olabilir ama diğer kızı senden gelecek olan tepkiye göre elinde tutmuş yani eğer sen olumsuz cevap verseydin bence onunla devam ederdi. olumlu cevap verince onu gözden çıkarmış. ikili oynamış gerçekten onu katlanamayacak kadar çok sevmiyorsa önce ondan ayrılıp sonra seninle birşey yaşamaya başlamalıydı. diğer kız seni niye rahatsız ediyorki acaba senimi bahane etti ayrılırken kız niye sana sarsınki. sonuçta seninle olmasada o kızdan ayrılacağına inanıyorsan seni birtakım şeylere inandırdıysa ve birbirinizi seviyorsanız yolunuz açık olsun ne diyelim.

kıza inandıramıyorum kendimi biz çıkmadık bile hiç diyorum

sen bastan çıkardın diyor ağza alınmıycak kelimeler kullanıyor..

bu olanları diğer tarafa yansıtmama nedenim de olay büyümesin diye yoksa içinden gerçekten çıkılamıycak..

kendime de zorla itiraf ettğim şey terslememe rağmen hep istemiyorum dememe rağmen böyle peşimde olması hoşuma gitmiyo da değil

ama mantık devreye giriyor nereye kadar böyle olacak diyorum

keşke kızla adam gibi konuşabilme fırsatım olsaydı en azından nasıl biri olduğu hakkında daha bilgim olabilirdi ama böyle bi amaçla yaklaşsam kız beni parçalar heralde

günden güne toparlıyorum gibi bişeyleri akışına bıraktım artık ağlamıyorum mesela artık..

banane diyorum iş olacağına varır..

mantık devreye girmeye başladı sanırım daha hemen silip atamıyorum ama sevgisini ispatlayamazsa o da olucak bu gidişle.

asla çirkefleşmedim zaten iki tarafla iletişimimde de hep alttan alan taraf oldum.

bi tarafa kibarca istemediğimi bu şekilde olamıycağını anlatmaya çalıştım sevdiğimi bile belli etmemeye özen gösterdim.

kıza da ne kadar çemkirirse çemkirsin yavaş ve sakin konuştum neden böyle yaptığının üstüne gitmeye çalıştım ama nafile sonuç vermedi

o bana çemkirirken ben sakinliğimi korudukça daha da delirdi..

bilmiyorum işte sanırım zaman herşeyin ilacı olucak

ah canım ya beni de zaten hala bu üçgenin peşinde sürükleyen ya gerçekten beni seviyorsa düşüncesi

aklım artık karman çorman oldu olayları çift yönlü ele almaya çalışmak öylesine zor ki..

bu arada ben de daha olumlu bi cevap vermedim oyalıyorum güvenemem ben sana diye

işte ben olmasam kızla ayrılır mıydı en büyük soru işareti??

denemeye değer mi bilmiyorum.. evet yada hayır cevabı verdğimde eğer yanlışı seçtiysem pişman olmak istemiyorum

tamam buraya kadarmış madem kız bu kadar çirkinleşti artık senin yapacağın bir şey kalmamış...hiç muhattap olma kendini ezdirme...şimdi kendi köşene çekil ve ne hissettiğini anlamaya çalış...ha birde bak havalar ısındı bilirsin iklim kadınlar üsütnde baya etkin...duyguların yeterince kabardı şimdi üstüne bir de yaz sıcakları başladı..akşam uyurken nefes egzersizleri yap ağzından nefes al karnını şişir bir kaç saniye nefesini tut sonra yine ağzından nefes ver. bu hareket beyindeki mutluluk hormonlarının salgılanmasına sebep olacak...ve rahat uyuyacaksın tabi egzersizi yaparken sırt üstü yat...gün içerisinde de yapabilirsin uyurken yapmanı söylememin sebebi rahat uyuyasın diye...bi süre bu ilişkiden uzak kal..adamla bir tek telefonda ararsa görüş..ama mesafeli ol . ya sen ya o kadın adama sakın esneklik tanıma...yoksa suçlu konumuna düşersin...seni tercih ederse de iyice ikna olmadan sakın tamam deme...ve unutma bu ona vereceğin ilk ve son şans olsun...ikinci kez böyle bir durumda tekmeyi yemeyi göz önünde tutsun...asla sygından da ödün verme...öptm seni mutlu ol zeytin...

zeytin, ben de ilişkisi olan bir insanla beraberliğe ne olursa olsun karşıyım. ama ben olmasaydım diğer kadınla devam eder miydi düşüncesi biraz anlamsız...bir insan biriyle beraberken başka birini daha düşünüyorsa beraber olduğu kişiyle zaten bitmiş demektir..sorun da zaten burada başlıyor bu adam doğru olan şeyi yapsaydı zamanında o kadaın belki üzülecekti ama en azından kandırılmayacaktı..yanlışı yapan ne sensin ne o kadın yanlışı yapan adam...bir sorun karşısında o sorunu çözmek yerine kaçınca işte sonuç buraya kadar geliyor..kaldıki adam o kadından ayrılırsa ve sana dönerse de iş bitmiyor şimdi sen bu engeli aştın diyelim adam sana döndü hemen mutlu olmak diye birşey olmayacak bu defada senin kuşkuların ortaya çıkacak..sürekli ya yine aynı şeyi yaparsa korkusu başlayacak sende ..inanılmaz bir sakinlik göstermek zorunda kalacaksın ilişkin için...sürekli nerede kimle olduğunu merak edeceksin acaba bana yalan mı söylüyor? telefonu çaldığında acaba kim arıyor...ve bu kuşkularla başedemezsen yine kaybetme yoluna gireceksin...şu an şöyle olsaydı böyle mi olurdu şunu da mı deseydim acaba böyle mi yapmalıyım yerine ben bu adamla beraber bir ilişkiye adım atarsam neler oluru düşün..artıları eksileri hesapla...ha bu arada bütün bunlar olurken sen olaki adamdan vaz geçtin artık istemiyorum bunu dedin diyelim..bırak ayağına gelsin sen de resti çek ..en azından egolarını tatmin et hiç sakıncası yok valla...öptüm yanacıklarından kendine iyi davran..

Benim anlamadığım 20.05.08'de başka şehirden bir erkek arkadaşım var.(Benim tahminime göre msn aşkı falan) uzun süreli bir ilişkisi varmış.Bildiğimi söylersem beni bırakmasından korkuyorum falan demişsiniz.22.05.08'de de kızdan ayrıldı.Kız beni arayıp suçluyor.Tehdit ediyor demişsiniz.2 günde epey değişiklikler olmuş.Bu uzak başka şehirdeki kızın ilişkisinin bitiş sebebinin siz olduğunu düşünüp size ulaşıp telefonunuzu falan bulması, arayıp hakaret etmesi ne kadar ihtimal dahilinde?Kıza siz varlığını bildirmiş ve burda da vicdanınızı rahatlatıyor olabilir misiniz?Bence tamamen böyle de.Diğer kızı bilen sizsiniz.Kızın sizden haberi yok.Çocuk da bildiğinizi bilmiyor.Fazla üzülmeyin şuanda.Bir süre sonra sizi de başkasıyla aldatınca anlarsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…