İki Kafadarın Diyet Şeyisi

Stres yok, huzur çok...

Milleti yola getirmek için uydurulan kurallar yok, özgürlük çok...

Günlüğe gel günlüğe...
Keyif günlüğümüz...

Burda vereceğiz artık kiloları...

Stres yok, huzur çok...

Milleti yola getirmek için uydurulan kurallar yok, özgürlük çok...

Günlüğe gel günlüğe...
Keyif günlüğümüz...

Burda vereceğiz artık kiloları...

Evettt gelsin yeşil çaylar.. gitsin kilolar..

aranıza girmek için değil zayıflama topiği olduğu olduğundan neler yaptığınızı zaten yazcaksınız büyük ihtimalde zayıflamak isteyenler okucak ve hep birlikte kilolar verilcek daha önce sizi tanımadığım için yaşınızı kilonuzu sordum

Başladık bile...
İlk defa bir pazartesi rejimine başladım.

Hadi bakalım, bugünlük sahne kapandı... Yarın kaldığımız yerden devam. :)

Aynen bende. ilk pazartesi rejimim Yarın tam hız görüşmek üzere :) iyi geceler fundacim :)

Buffycim ses vereyim dedim. Problem yok, girebiliyorum. :)

Ağacı kurdum bu arada... Işıkları aldığım yerde unutmuşum. Bugün gidip aldım. Atarım akşam foto... Ama yeni bir tane aldım, kendini göstersin diye... Onu atacağım. :)

:) oh cok iyi. benımde esas pc bugun yarın gelıyor, merkezden cıkmıs. bende rahat rahat gırerım artık :)

yasasınnnn aksam resim geliyorrrr

neee aldıgın yerde mı unutmussun napıcaz senın unutkanlıgını neyse bulundun ya :) cok sevındım. aksam senle beraber bende agacımın resımını tekrar atartım

ya ben bu sene tam yılbası havasına gıremedım nıye boyle oldu sunun surasında 6 gun kaldı. ay basında senın hatırlattıgın gun ıcım cok cıvıl cıvıldı. simdi hiç bişey yok

helpppp fundaacımmmmm

Ya bugun sankı diyetin ilk ilk ilk gununde gıbıyım

aklım sarellede hafta sonu katlıamından sonra zorlanıyormuyum ne

aksam dizim var ama sabahtan koydum tavrımı kendıme ''hiç bugun dızı var sundan tırtsam modu yok'' dedim kendime

ama bu katliamlardan sonra duzene gecınce ıyı -lere geceriz heralde

yahu yazdıkça aklıma geliyor

Fundacım, benim hedef ilk başta 56dı ya 58 yazmıstım ben su cizelgeyi guncelliyim hedefi 56ya cekiyim diyorum :) sen ne dersin ?

Sonunda yapılmış yani, gözünaydın. :)

Ay sorma, bugün bir ihtimal diye gittim aldığım yere, orda unutmuşum. Saklamış adam.

Saçma sapan gerginliklerin üzerine giremedin tabi havaya... :/ Kaç gün kaldı artık yahu, hadi canlan.

Ya sorma... Ben mecburen 2 tane max yedim. Çubuk gerekiyordu. Çubuğu için mecbur yedim. :/ Ara oldu artık.
Zaten menüm yine kötü. Menü konusunda fikirlerine ihtiyacım var. Burda rahat ayarlayamıyorum.

Ama güzel - lere geçeriz umarım. Gerçi ben henüz başlangıç saymıyorum. Ayın 1'ini sayacağım. Hoş bugün tartıldım, dünkü rakamı unut. Maalesef daha farklı çıktı. :) Ama iner yine... Yılbaşında yine çıkar... O yüzden ayın 1 ine kadar tartılmasam daha iyi olacak galiba. Bir korkmasam tartılmayacağım da korkuyorum.

yahu yazdıkça aklıma geliyor

Fundacım, benim hedef ilk başta 56dı ya 58 yazmıstım ben su cizelgeyi guncelliyim hedefi 56ya cekiyim diyorum :) sen ne dersin ?

"Değiştir, hiç durma" derim.

--------

Bugün dışarı çıktım, kayboldum. O yüzden biraz geç girebildim, kusura bakma.
Ama en azından yolu buldum. Bu benim için büyük başarı...

Sağol cınımcım :) özledim kendi bilgisayarımı. herşeyden once salondakı kablo yıgıntısından kurtulucam

---

Adama helal olsun ıyı nıyetlıymıs. uc kagıtcılık yapmamıs :)

----
neeee 2 max mı hemde bu soguktaaaaaaaa Çubuk lazımdııııııııııııııııııı bahaneye bak şaka gibi

evet acil fikirler bulmamız lazım gun ıcındekı menulerın ıcın :44:
eksilere gecerizde su tartılma işini de bıraksak mı cınım

bak aklıma yeni bir fikir geldi ayda 1 mı tartılsak

yersen kaçamak yaparsan korkarsın tabı tartılmamaya. ama kaçamak yoksa korkunda olmaz :)
--------------
hemen değiştiriyorum bekle beni asıl hedeffffff

----

nasıl ve nerde kayboldun

cumlen oyle enteresan olmus kı ''bugun dısarı cıktım kayboldum'' sankı ılk defa cıkmıssın gıbı

Gerçekten çubuk lazımdı ama yaa... Bildiğin dondurma çubuğu gibi bir çubuk lazımdı. :) Anlatırım akşam, bahane değil gerçek. :)

Zaten ayda bir dememiş miydik? :44:
Kaçamak yapmıyorum, zoraki...

Eve sipariş verdim kuru kayısılarım geliyor. Araları güzel yapacağım ama diğerlerini ne yapacağım bilemiyorum. :) Sandviçlerle kilo verebilir miyim acaba? Günde 1 çavdar ekmeği yiyip kilo veren gördün mü hiç?

Tunaydiiiinn Fundacimmmmm
Dun biz menu yazmayi unutmusuz
Her ne kadar duzgun olmasada ben dunku menumu yazayimda su menu yazmama olayimiz kirilsin

24.12.2012 pazartesi :)
Sabah
2 dilim kepek ekmegi ve beyaz peynirli tost

Ara
1muz

Ogle yok

Ara
1muz

Aksam
1 domates
1 kepekli sandvic ekmegi
1 kk peynir
3zeytin
1 kozlenmis yesil biber
1 tatli kasigi sarelle
(Tamamen esimin sucu getirme masaya dedim dinlemedi)

Umarım başka çubuk lazım olmaz.

Evet Ayda 1 demiştik deee . orda ince bir mesaj var zaten
cınım benim çubuklar için kendini feda etmiş

Fundacım oraya yemek götürsen ısıtanbileceğin bir ortam var mı? Yada ordaki imkanların nedir?
Ona göre düşünelim. Dışardan yemek olmuyor o tamam. Şimdi diğer seçeneklerimiz neler?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…