slm kızlar kaç yaşındasınız ve kaç kilosunuz bende diyete başlıyorum ama devamını getiremiyorum inş sizinle bende zayıflarım
Stres yok, huzur çok...
Milleti yola getirmek için uydurulan kurallar yok, özgürlük çok...
Günlüğe gel günlüğe...
Keyif günlüğümüz...
Burda vereceğiz artık kiloları...
Evetttgelsin yeşil çaylar.. gitsin kilolar..
Gitsin kilolar...
Bomba yılımız 2013...
Coşkuyla kutlarız artık.
Fundacım diyetin ilk kuralı olan Pazartesi ile başlıyalım serüvenimize
Başladık bile...
İlk defa bir pazartesi rejimine başladım.
Hadi bakalım, bugünlük sahne kapandı...Yarın kaldığımız yerden devam. :)
Buffycim ses vereyim dedim. Problem yok, girebiliyorum. :)
Ağacı kurdum bu arada...Işıkları aldığım yerde unutmuşum. Bugün gidip aldım. Atarım akşam foto... Ama yeni bir tane aldım, kendini göstersin diye... Onu atacağım. :)
:) oh cok iyi. benımde esas pc bugun yarın gelıyor, merkezden cıkmıs. bende rahat rahat gırerım artık :)
yasasınnnn aksam resim geliyorrrr
neee aldıgın yerde mı unutmussunnapıcaz senın unutkanlıgını neyse bulundun ya :) cok sevındım. aksam senle beraber bende agacımın resımını tekrar atartım
ya ben bu sene tam yılbası havasına gıremedım nıye boyle oldusunun surasında 6 gun kaldı. ay basında senın hatırlattıgın gun ıcım cok cıvıl cıvıldı. simdi hiç bişey yok
helpppp fundaacımmmmm
Ya bugun sankı diyetin ilk ilk ilk gununde gıbıyım
aklım sarelledehafta sonu katlıamından sonra zorlanıyormuyum ne
aksam dizim var ama sabahtan koydum tavrımı kendıme ''hiç bugun dızı var sundan tırtsam modu yok'' dedim kendime
ama bu katliamlardan sonra duzene gecınce ıyı -lere geceriz heralde
yahu yazdıkça aklıma geliyor
Fundacım, benim hedef ilk başta 56dı ya 58 yazmıstım ben su cizelgeyi guncelliyim hedefi 56ya cekiyim diyorum :) sen ne dersin ?
Sonunda yapılmış yani, gözünaydın. :)
Ay sorma, bugün bir ihtimal diye gittim aldığım yere, orda unutmuşum. Saklamış adam.
Saçma sapan gerginliklerin üzerine giremedin tabi havaya... :/ Kaç gün kaldı artık yahu, hadi canlan.
Ya sorma... Ben mecburen 2 tane max yedim.Çubuk gerekiyordu. Çubuğu için mecbur yedim. :/ Ara oldu artık.
Zaten menüm yine kötü. Menü konusunda fikirlerine ihtiyacım var. Burda rahat ayarlayamıyorum.
Ama güzel - lere geçeriz umarım. Gerçi ben henüz başlangıç saymıyorum. Ayın 1'ini sayacağım. Hoş bugün tartıldım, dünkü rakamı unut.Maalesef daha farklı çıktı. :) Ama iner yine... Yılbaşında yine çıkar... O yüzden ayın 1 ine kadar tartılmasam daha iyi olacak galiba. Bir korkmasam tartılmayacağım da korkuyorum.
"Değiştir, hiç durma" derim.
--------
Bugün dışarı çıktım, kayboldum.O yüzden biraz geç girebildim, kusura bakma.
Ama en azından yolu buldum. Bu benim için büyük başarı...
Sağol cınımcım :) özledim kendi bilgisayarımı. herşeyden once salondakı kablo yıgıntısından kurtulucam
---
Adama helal olsun ıyı nıyetlıymıs. uc kagıtcılık yapmamıs :)
----
neeee 2 max mı hemde bu soguktaaaaaaaaÇubuk lazımdııııııııııııııııııı bahaneye bak şaka gibi
evet acil fikirler bulmamız lazım gun ıcındekı menulerın ıcın :44:
eksilere gecerizde su tartılma işini de bıraksak mı cınım
bak aklıma yeni bir fikir geldi ayda 1 mı tartılsak
yersen kaçamak yaparsan korkarsın tabı tartılmamaya. ama kaçamak yoksa korkunda olmaz :)
--------------
hemen değiştiriyorumbekle beni asıl hedeffffff
----
nasıl ve nerde kayboldun
cumlen oyle enteresan olmus kı ''bugun dısarı cıktım kayboldum'' sankı ılk defa cıkmıssın gıbı
Umarım başka çubuk lazım olmaz.Gerçekten çubuk lazımdı ama yaa...Bildiğin dondurma çubuğu gibi bir çubuk lazımdı. :) Anlatırım akşam, bahane değil gerçek. :)
Zaten ayda bir dememiş miydik? :44:
Kaçamak yapmıyorum, zoraki...
Eve sipariş verdim kuru kayısılarım geliyor. Araları güzel yapacağım ama diğerlerini ne yapacağım bilemiyorum. :) Sandviçlerle kilo verebilir miyim acaba? Günde 1 çavdar ekmeği yiyip kilo veren gördün mü hiç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?