İki Kafadarın Diyet Şeyisi

Menümsüm

Sabah-Öğle-Akşam
Peynirli kepekli sandviç

+Akşam 1 tabak çorba, biraz yer fıstığı...

Annem tatlıları gece gece yiyip de "Ben bütün gün ayaktayım, yakıyorum onları" diyince onla dalga geçerdim. Ama bu sabah kendimi "Nasılsa ayaktayım, yakarım" derken buldum. Umarım öyle olur.

Ara falan yok tabi gördüğün gibi... Aslında bu haliyle vereceğim galiba ama akşamki tıkınmalarımı bırakmam lazım. Bütün günün tatsızlığının üstüne güzel bir şeyler aranıyorum akşamları. Onu bir bıraksam güzel olacak. :)

Selammmmm Fundammmmm

Laptopum geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :122: :124: :122: :124: :122: :124: :122: :124:

Artık raaaaahattt rahat gırerım canım. Haklısın kaç gundur yarım yamalak gırdım ama telefonla zevklı değil eziyete donusuyordu.

Gerçi dun hesapta olmadan sabahtan cıktım evde değildim o ayrı.

Ben imkansızlıklar içinde internete giriyorum ama sen beni ekiyorsun. Bozulmaya başlayacağım yakında ama...

Nerelerdesin kız?
İzin günü olduğu zaman hangi gün olduğunu haber ver bana.

nieehhhhh... :)

gece tıkınmasına hayırrrr

fıstıgım ogunler zaten yıkılıyor :)))) bide gecelerı yapma :)

kayısıların gelmedı mı daha nıye ara yok banane bananeeeeee

Son düzenleme:
Menummmm

sabah
1 tost (pcyı almaya gıderken yolda yedım )

ara
1 muz

ogle
1 tost

ara yok aksam saatı oldu

aksam
1 tabak yagsız makarna
1 kk peynır
1 bardak ayran

(yarın normal bır kahvaltı yapmayı planlıyorum )

Çok sevindim. Erken gelmiş, iyi olmuş. :)

Geceleri bırakmam lazım ya... Bir de missbon falan alıyorum birkaç gündür... Tam ben onları bıraktım, tüm tatlılar tükendi, almamaya da kararlı oldum; bugün ortağım sağolsun dükkana tatlıları yığdı... Çikolatalar, gofretler, kekler... Of, of, of... :) En azından onlara bulaşmamayı planlıyorum. Ama hala karbonhidrat günleri yaşayıp duruyorum.

Kayısılarım gelmedi ya... Alamamış bizimkiler, 2 gündür geç gidiyorum eve, onlar da geç gidiyor. Marketler hep kapanmış oluyor. Aslında bugün leblebi götürmüştüm ama anca akşam çıkarken çantada görünce aklıma geldi. Aralardan önce porsiyonları küçültmem lazım benim. Yoksa fazladan fazladan yemiş olacağım. Deve gibi yarım ekmek sandviç yiyorum ya... Var mı böyle bir şey? Bir günün toplamında yarım ekmek yemezken şimdi 1-1,5 ekmek yer oldum.

Bir an akşam da tos göreceğimi sanmıştım ama...

İyi, iyi... En azından birimiz topazrlıyor. :)

Fundacım nerdesinnnn...

Geldim, geç çıktım anca geldim. Bütün gün girmedim sen girmezsin diye.
Artık yarın girerim. Ama bilgisayar anca 2 gibi falan gelecek yarın, ondan önce giremem...

Son düzenleme:

Yaaa sorma bayag erken geldı

Bugun aslında eşim alacaktı, gece gelırken getırecektı. ama ben dayanamadım aklım burda kac gundur rahat gıremıyorum.
arabada ekstra gaz yakmasın dıye onun arabasına sıvandım gıderken donustede otobuse bındım geldım :))))
hemen sayfamıza geldım ama şans ıste senı bulamadım :)

misbonmu o şeker değil mi beeee

amanınnnnnn artııııı 1-1.5 ekmekkkk Funda ne olur yanlıs gordugumu soyle :18:

ben senın sandvıclerı tostları kepeklı dılım ekmekle sanıyorum

hemen silkelen geri dondukkkk eski guzel menulerımıze donelım. leblebi aksam aklıma geldı dıyorsun. tatlıları unutmuyorsun ama

Hem en azından bırımız toparlıyoruz yetmezzzz zaten hepi topu ıkı kısıyız ikimizinde toplanması şart :)))

Menüm

Sabah
2 tabak çorba

Öğle
Kepekli sandviç

Akşam
Kepekli sandviç
+ Fanta :26:

Daha da akşam
Fıstık :26:

-------

Dalga geçtiğim menülere döndü benim menüler de ya... "Böyle yiyip de kilo vereceğini mi sanıyor?" dediklerimden beter oldum... Offff offff...

İyi yapmışsın erkenden almakla cınımcım.
Misbon şeker, evet...

Ya ben o ekmeklerin yarım ekmek olduğunu yazmıştım sana... O ara dalgınlığına geldi demek ki, anlamadın. Dilim ekmek alamam yanıma, çünkü içinde ne varsa dökülür. Anca tost yapmam lazım ve tost makinesi bozuk.

Ya deli oluyorum bu halima zaten. Bir çözüm bulsam hemen uygulayacağım ama ne?

Akşam eve gelince anca yeşilçaya ve suya iznim olması lazım. Zaten eve en erken 22:00'de geliyorum.
Akşam yemelerini bırakmam lazım. Bir de ekmeklere bir çözüm bulmak lazım. Ama gerçekten başka bir şansım yokmuş gibime geliyor.

bu menu ıle mı kılo verıceksın :) bak bende aynısını dedım. :)))) şaka bır yana Fundacım farkındalıgını kullannnnnn plsssss :)

o zaman sandvıc malzemelerını bır saklama kabına koy sandvıcını orda 2 dkda yaparsın.

yada yaptıgın sandvıcı strecle paketle dokulmez o zaman. hem yanına meyvede almıyorsun
(elma,mandalına,muz vs..)

ya bız 8den 9dan sonra bısey yemıyorduk. elbettekı o saat su+yesil cay saatı olmalı. bende gece 11lere kadar tıkınıyordum ama bırkac gundur tam manasıyla kestım. hayır bırak -yi ustune alıcaz.. olmazzzzzzzzzzz olaaaamazzzzzzzzzzzzz

ekmegın nasıl cozumu yok Fundacım ya. hepsini gec kepeklı mınık sandvıc ekmeklerı var (bizim porsiyonlarımıza uygun )

Ben sana sormadım mı onu ya? :44:
O kadar çok kişiye sordum ki o şekilde sandviç ekmeği... Hangi markanın, nasıl bir ekmek? Onu alayım o zaman ya...

Ben sana sormadım mı onu ya? :44:
O kadar çok kişiye sordum ki o şekilde sandviç ekmeği... Hangi markanın, nasıl bir ekmek? Onu alayım o zaman ya...

markasını bılmıyorum da bimde vardı ben bır ara alıyordum ondan dısarı cıkarken sandvıc yapmak ıcın. fiyatıda uygundu tadı da guzel.

markasını bılmıyorum da bimde vardı ben bır ara alıyordum ondan dısarı cıkarken sandvıc yapmak ıcın. fiyatıda uygundu tadı da guzel.

"Bim esmer ekmeklerin içine boya katıyor" diye bir dedikodu duymuştum. İçeriğinde de yazıyormuş söylenenlere göre ama tabi hiç bakmadım. Benim aldığım ekmek orda satılmıyordu zaten. Ama bir ara bakayım bari...

Ben artık yatayım cınım... Yarın 2'den sonra girerim.
İyi geceler sana...

Ben hiç duymadım oyle bırsey genelde ordan alıyorum ya bim ya uno.

tamam canım bende kacıyorum. yarın gorusuruz :) optummm

Selam Cınımm :))

Ara ara geldim baktım ama yoktun. daha gırmedın sanırım. umarım cok yogunsundur ondan gelememıssındır :)

ben gec kalktım bugun.
misafir odasını hazırlıyorum. yılbasından once hazır olsun :) esimin annesi gelecek yurtdısından ocak ayında
son ana kalmasın dedım. ev kucuk o odanın dagınıklıgıda bol.

şimdi bir mola verdim yeşil çay içiyim dedim.:126: :)

Bilgisayar gelmedi bugün ya...
Eve de yeni girdim. Girdiğim gibi sana mesaj atayım dedim.
Metni yazıyorum. Daha anca 4 dk yazdım, 1 saatimi aldı. Gelen giden olduğundan uzun sürdü galiba. Bir de emin olmak için sürekli geri alıp durdum. "Bir günde hazırlarım." diyordum ama herhalde bir 2-3 gün daha sürecek. 2-3 diyorum çünkü yarın da mal almaya gideceğim. Yani hiç giremem büyük ihtimal. Artık ertesi gün bol bol girerim. :)

Bu arada unonun çok tahıllı sandviç ekmeği varmış, oval ekmek şeklinde, 200 kalori yapıyor. Yarım ekmekten iyidir. Yarından itibaren onlardan hazırlayacağım artık. Bugünden aldım ekmeği. Vicdanım rahat olacak.

Bu arada metni sana yazarken benim de tekrar deneyesim geldi. Acayip çekti beni, nasıl özlemişim anlatamam. Uyuya kalmazsam bugün deneyeceğim. :)

---------------------------------

Menüm:

Saat 11:00 gibi:
1 max (Yine çubuk lazımdı ) (Sabah sabah tatlı yemek zorunda kaldım zaten, hiç sevmem ilk yediğim şeyin tatlı olmasını...

Saat 12:30 gibi
Kepekli sandviç - peynirli

Ara
Bir avuç leblebi

Saat 17:30 gibi
Kepekli sandviç - peynirli

Fıstıgım bır karsılasamadık malum yılbası ustu ıkımızde bıryerlerdeyız :))))

bugun yılbası ıcın alısverıs yaptım :) esimede kendımede guzel ciciler aldım :)

yarın ve obur gun esim ızın aldı :) bende gıremem muhtemelen ama yılbası gunu bır kafayı uzatırız heralde dımı :)

bugunku menum

sabah+ogle
2 dilim kepekli ekmek ile tost

ara
4-5 fındık

aksam
1 tabak peynirli kırpış :))))
1 buyuk bardak ayran

aaa unuttum soylemeyı.
yazı ıcın acele canımcım benım. yılbasından sonra musaıt zamanında yaparsın burdayız nasıl olsa :)

Güle güle giyin... :)
Tamam o zaman, ocak 1'de buluşuruz. :)

---------

Menüm

Sabah
1 simit

Öğle
Kepekli normal boyda sandviç

Akşam
Kepekli normal boyda sandviç

aaa unuttum soylemeyı.
yazı ıcın acele canımcım benım. yılbasından sonra musaıt zamanında yaparsın burdayız nasıl olsa :)

Tamam canım. Ama arayı soğutmadan yazarım herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…