İki Kafadarın Diyet Şeyisi

Dün akşam sen girmeyince ben de yazmadım. Menü hiç aklıma gelmemiş. Ya da işime gelmemiş.
Bu akşam yazarım artık. :) Dünkü kaybolma olayına da cevap vermemişim, hepsini anlatırım bu akşam, tabi gelirsen. :)

Yemek ısıtabileceğim bir ortam yok. Bir de yemek getirmesem daha iyi zaten. Hem kötü kokar, hem de herkes ne getirirsen sulanıyor burda. Tek çare sandviç gibi...

Ama olmaz ki böyle, menü yaz çık... Nerelerdesin iki gündür bakayım?

Dünkünü hatırlamıyorum ama bugünkü menüm:

Sabah
Ballı sandviç

Öğle
Peynirli sandviç

Akşam
Peynirli sandviç

Şaka gibi...
Keşke şaka olsaymış...

:) o ortamdaki ortaklar çok fena oluyor: D bir süre böyle sandviç devam et de belki aklımıza başka şeyler gelir. :)

menün şakanın bile ötesinde Hem ara verdik hem senin için yeni iş ortamı.. e aslında normal. Hadi senin yeni iş ortamın var. Bende düzene sokamadım 2 gündür bende senle beraber tost - sandivic yiyorum :)))

Sen de mi? Ay çok kötü...
Ben bir de koca koca ekmeklere yapıyorum.
Bizim tost makinesi bozuldu, bozulmasaydı ince dilimlere tost yaparsım ama yapamıyorum. Tost olmadan da olmaz, içindekiler dökülür sürekli... Ay bilemiyorum. Umarım bu şekilde verebilirim.

Menüm
Sabah + Öğle
1 kepekli ve b. peynırlı tost

ara
1 muz

Akşam
Peynirli ve domatesli sandviç

Yorum yok..

Ekmekler abartı büyük değilse ve araya birşey kaynamazsa verirsin diye düşünüyorum.

Zamanında kreplere o kadar abanmasaydın arada seçenek olurdu. Ama artık tiksinmişsindir

portalı iki kişi kullanmanız çok komik. insanlar aranıza girmeyeceğiz diyor madem bir yola çıktınız detay verin en azından takip edilin birine yararlı olun. insanlar birine bile yardım etmekten çok korkuyor ne kadar komik yahu :)

Portalı değil, sadece bu başlığı iki kişi kullanıyoruz.
Toplu kullandığımız başlıklar da oldu ama senin gibi hitap tarzı olan kişilerle uğraşmak istemediğimiz için bıraktık. :)
Kimse kimseyi takip etmek zorunda değil. Biz takip edilmek istemiyoruz. Detay isteyen gidip başka bir günlüğü okuyabilir. "Günlüklerde her şeyinizi açık etmelisiniz." demiyor kurallarda bildiğim kadarıyla. :)
Bu arada benim kim olduğumu bilmeden insanlara yardım etmekten korktuğum sonucuna da varamazsın. Neden korkacağım ben? "Aman benden başka kimse kilo vermesin." mi diyeceğim?

Bence komik olan senin yazdıkların.
Daha da tartışmayacağım, bilgine... :)

acaba daha nasıl hitap edebilirdim? gayet saygı çercevesi icin de konustum ben tabi ki ama saygısız insan ne anlar :) al başlığın sana kalsın gerçekten komiksin gülünç seni :))

Ben imkansızlıklar içinde internete giriyorum ama sen beni ekiyorsun. Bozulmaya başlayacağım yakında ama...

Nerelerdesin kız?
İzin günü olduğu zaman hangi gün olduğunu haber ver bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…