• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki kere buluştuğum birinden hiç bir şey hissetmedim sonradan sevebilir miyim

Ervaa20

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2020
23
4
86
30
Arkadaşlar iyi biri olduğu için biriyle konuşuyorum, iki kerede buluştum ancak ufacık bile birşey hissetmedim hatta yakın davrandığın da bu beni kötü hissettirdi, elimi tutmaya çalışınca bu beni çok rahatız etti, evlenmek için mantıklı biri diye zorlamaya çalışıyorum sizce bir zaman sonra sevebilir miyim

Hiç zorlama kendini. Hatta sana bi şarkı armağan etmek istiyorum.

Hissedebilecegini sanmıyorum. Sevince birini o anda sevebiliyorsun zaten oturması, konuşması, bakışı, gülüşü bunlar ve bunlar gibi herhangi bir neden senin ondan etkilenmeni sağlıyor. Sadece iyi diye biri için zorlama lütfen kendini

Arkadaşlar iyi biri olduğu için biriyle konuşuyorum, iki kerede buluştum ancak ufacık bile birşey hissetmedim hatta yakın davrandığın da bu beni kötü hissettirdi, elimi tutmaya çalışınca bu beni çok rahatız etti, evlenmek için mantıklı biri diye zorlamaya çalışıyorum sizce bir zaman sonra sevebilir miyim
İki kere buluşmada adam nasıl el tutacak kıvama geldi bunca soğukluğunuza rağmen

Hissedebilecegini sanmıyorum. Sevince birini o anda sevebiliyorsun zaten oturması, konuşması, bakışı, gülüşü bunlar ve bunlar gibi herhangi bir neden senin ondan etkilenmeni sağlıyor. Sadece iyi diye biri için zorlama lütfen kendini
Bende ilk görüşte olup olmayacağını anlayan biriyim ama biliyorsunuz bu çevrede ki evlilik baskısı etkiliyor sanırım

Kişiden kişiye değişir. Ben bir iki defa da elektrik alamayınca bir daha hiç alamazdım. Bazıları alabiliyor. Kendinizi tanımış olmalısınız.

İki kere buluşmada adam nasıl el tutacak kıvama geldi bunca soğukluğunuza rağmen
Ona dedim ben şuan düşünüyorum diye böyle dedikçe daha çok üstüme geliyor sanki zorlayınca onu seveceğimi düşünüyor gibi konuşurken de kötü değil iyi ama başka türlü bir düşünce ol oluşmuyor aklımda

Ona dedim ben şuan düşünüyorum diye böyle dedikçe daha çok üstüme geliyor sanki zorlayınca onu seveceğimi düşünüyor gibi konuşurken de kötü değil iyi ama başka türlü bir düşünce ol oluşmuyor aklımda
Israr ettikçe itici olduğunun farkında değil sanırım.

içiniz ısınmıyorsa görüşmeyin bir daha, neden bi ihtimal için hayatınızı riske atıyorsunuz, o kadar değersiz misiniz?

Kişiye göre değişir ama genelde ilk hissettiklerimizde haklı çıkarız. Isınmadıysanız görüşmeyin bence iki taraf içinde hem vakit kaybı hemde bir adım daha ileriye gitmemiş olursunuz

Back
X